PANNACOTTA MED VIT CHOKLAD

I onsdags när Tobias fyllde år gjorde jag pannacotta i stället för tårta. Och denna gången gjorde jag en variant jag inte gjort innan. Busenkel och otroligt smaskig! 


Ingen bra bild, tog den i all hast. Trislotter och annan skit i bakgrunden. Well well.

Recept på pannacottan men vit choklad

4-6 protioner

- 5 dl grädde
- 1 tsk vaniljsocker
- 100 gram vit choklad
- 3 gelatinblad

Lägg gelatinbladen i blöt enligt anvisning på paketet.
Koka upp grädden med vaniljsockret. 
Dela och lägg i chokladen och låt smälta. 
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och blanda ner i grädd- och chokladblandningen.
Rör om tills gelatinet är upplöst. 
Häll i serveningsskålar/glas. Låt stå i kylen minst 2-3 timmar innan servering.

Till garnering använde jag mig av frysta hallon som jag körde en snabbis i mikron och på toppen lite krossade digetivekex. 

MUMS!

Jag gjorde en halv sats och det blev lagom till mig och Tobbe. Ganska mycket, men lagom. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0