LOV

   mitt lov började i fredags, på sätt och vis. egentligen börjar det inte innan på torsdag. men det är nämligen så att jag har varit en mcyket duktig flick och lämnat in alla mina arbeten. så denna veckan, måndag tisdag onsdag, som är en kompleteringsvecka, så är jag ledig. :) lite belöning ska man ha för hårt arbete. det är bara torsdag kvar, själv julavslutningen. ska till skolan, äta julfrukost, sedan vet jag inte riktigt, umgås lite med klass och världens bästa mentor, sedan är det jullov på riktigt! :D wihoo!


att älska någon

   jag vet inte hur jag ska förklara? jag tror inte att det finns ord som kan beskriva det jag känner. jag vet att jag inte är den enda som inte kan sätta fingret på vad det är som känns i kroppen eller hur man ska förklara att det känns när man verkligen älskar någon. tänk att tre så ord kan beskriva en sådan stor känsla. tar alla dessa ord på allvar? eller är det bara något som många slänger ur sig för att göra någon glad och uppskattad? tyvärr tror jag att det är så. jag menar, tänk bara på alla "fjortisar" som säger att de älskar folk hit och dit, efter att man kännt varandra en månad? kan man älska någon efter så kort tid? det kan iaf inte jag. men nu, nu vet jag att jag älskar tobias, det har jag visserligen vetat ett bra tag. men det är nu som man tar sig igenom saker bara för man vet att man älskar personen. jag skulle inte kunna lämna tobbe oavsett. inte om mitt hjärta fick bestämma iaf, sedan är det ju hjärnan som har en stor roll i det hela. men det behöver vi inte gå in på nu, för allt är toppen, och jag hoppas att det förblir så :)
hur vet man när man hittat "mr right one"?

sjuk?

   mitt "illamående" har inte försvunnit än. trodde det först imorse, eftersom jag kände mig kry och hungrig. men när jag väl skulle göra frukost kände jag inte alls för att äta, lyckades nästan få i mig en tallrik med flingor och mjölk, och det är inte mycket. efter det kom det där irriterande illamåendet, men åkte tillskolan igen. innan lunch började det avta och kände mig återigen hungrig, men när jag kom upp till matsalen lockade maten inte lika mycket längre, men jag åt ganska bra ändå. sedan satt jag där på matten och kände den där illamåendet, men jag ville inte spy eller så. sedan kändes det som jag fick feber, så pkte hem en timma innan vi slutade. när jag kom hem tog jag tempen, men enligt den var jag feberfri. jag pluggade lite, fast det blev inte så mycket, spelade mest lite olika onlinespel på jesper.nu :D. tittade lite på tv, och sedan skulle jag äta kvällsmat, och det fick jag i mig utan problem faktiskt, precis som igår. mysko mysko! blir alltid bättre på kvällen. får väl se hur det är imorgon, ska iaf vara hemma första lektionen, för då har vi träning, ska ha pulstest, och anders sa att man skulle vara helt frisk när man utför det, och jag känner mig ju inte så. får se om jag kommer till engelskan, men det är nog mycket möjligt.

pinsamt!

   skolan idag var inte så ansträngande. hade bara svenska, var inte med på idrotten, kände mig inte helt fit for fight som man brukar säga. åkte hem tillmin älskling istället. där slappade jag bara, orkade inte göra någonting. eller jo, jag hängde faktiskt upp en tvätt där, eftersomk han skulle tvätta sin jacka som han skitat när när han skulle "brottas" med edvin :D så va det tvätt i maskinen, så fick hänga upp den. men annars gjorde vi inget vettigt, som vanligt. 
   klockan 17.30 ringde min mobil när jag va hos tobbe. då var det maria, kassaansvarig, från jobbet som ringde. det visade sig att jag skulle egentligen jobbat idag, 16.45 - 20.30. men detta hade jag helt och hållet glömt av. så det var ganska pinsamt, och jag fick dåligt samvete. FY SKÄMS PÅ MIG! men som tur va löste det sig, och jag behövde inte åka hem för att jobba. men usch, nu kan jag inte visa mig på ica på flera dagar. :P haha det har säkert hänt fler än mig, men det är pinsamt iaf. haha
   nu har jag inget mer att skriva, och jag orkar inte göra något mer inom näringsläran, så nu ska jag sova. natti natti! :)

söndag

   skola imrogon igen då, inget jag ser fram emot jätte mycket, men har heller inte ångest för att behöva gå dit. får se, kasnke bara har svenska imorgon. vet inte om jag ska va med på idrotten. mår sådär, har gjort det i några dagar nu. jag mår typ illa, fast inte på det sättet att jag vill spy, utan bara ett slags illamående. hoppas att jag inte blir sjuk, det är tråkigt. men det går nog snart över! :)
   i helgen har jag såklart varit med min älskling :) myspys! igår va jag även på julfest med ica. ganska kul, iaf ett tag. god julmat var det iaf! haha.
   idag har jag bara slappat. gått i pyjamas hela dagen och myst med tobias. :) 
   nu hoppade min lins ut. :P haha. dags att ta ut linserna och krypa till kojs!

JUST DET JA!! kom precis på att det är första advent idag. det hade jag nästan glömt. :D