nationella prov

   Hade två nationella prov i engelska idag, hör och läs förståelse.Tror att det gick ganska bra faktiskt. :) Så nu är det bara prata delen kvar. Hoppas såklart på högsta betyg sammanlagt, men får se.

mormor :(

   När jag kom hem idag fick jag reda på att mormor låg på sjukhuset. I morse när hon skulle gå upp för att ta sin morgonrock hade det bara svartnat för ögonen och så hade hon ramlat framlänges och slått i ansiktet i golvet och huvudet i garderoben. När hon vaknade till kunde hon inte ta sig upp, hon kunde inte ens stå på benen även om min morfar stöttade henne. Så ambulansen fick komma och hämta henne. De vet inte vad som orsakade, men de har uteslutit att det är något med hjärnan tror jag. Men de har kopplat henne tillnågon maskin som håller koll på hjärtat tror jag. Hon har mått illa hela dagen och var jätte trött när jag pratade med henne, inte så konstig kasnke. Men de vet ju inte vad det är än, det är läskigt, och det kommer säkert ta några dagar innan vi vet vad det är. Läskigt! Hon har aldrig varit sjuk innan eller så, och hon är bara 62, rena ungdomen. Uscha! Hoppas att det inte ärnågot allvarligt. :S

Krya på dig mormor! ♥

idrottslektion

   Började dagen med svenskaprov, som jag helt och hållet hade glömt bort. Det handlade om satsdelar, och som tur är kunde jag det, är ganska duktig på svensk grammatik om jag får säga det själv. haha. Men jag har Ingegerd att tacka :)
   På eftermiddagen hade Sharon och jag vår aerobiclektion för klassen. Allt gick skit bra verkligen. Klassen, tom killarna, var jätte duktiga, och vi fick mycket beröm av Mahri efteråt, även från de i klassen, de tyckte att det var kul, och det är kändes bra :) Mahri ville att vi skulle ta med oss detta till 2:an och kasnke köra lektionen för andra klasser, och vad gör man inte för att samla plus poäng? :D
   Sedan bjöd mentor Mahri på fika, eller ja vi som går sammhäll&idrott, för vi hade ett litet "möte" angående nästa år. Mysigt. Sedan åkte jag hem till älsklingen, och vi gjorde inget vettigt, bara myste. :)
   Nu ska jag nog titta på prison break.

lumpen

   Nu har jag precis svarat på en massa frågor på pliktverkets hemsida angående mönstring och lumpen. Inte för att jag kanske vill göra lumpen, men alltid kul att få reda på om man skulle platsa eller inte. :D Fast jag får inte reda på om jag passar in eller inte innan i slutet av september, så då lär jag la ha glömt av det.

söndag

    Varit med älsklingen idag, mys! Men jag har typ bara sovit, känns det som. Och varit kissnödig. Känns som jag är kissnödig hela tiden i princip, och så går jag på toaletten, men då kommer det inte såmycket som det känns som att det ska göra. Hum, musko, men men, det går nog över till imorgon.
   Var ute och gick med Sara innan, ganska länge faktiskt. Mycket trevligt! :)
   Nu är det sängen som gäller!

Natti natti!


lördag

   Vaknade upp jämte min bästa kompis, SHARRIIZZ! :) Jag hade sovit hela natten, tro det eller ej. Sharon är nämligen känd för att ligga i en slags fosterställning och puta väldigt mycket med rumpan,men denna natten var det inte så farligt faktiskt. Eller så kan det varit för jag har stor säng. haha. Vi låg och pratade lite, mysigt. Sedan gick vi upp och åt, för att sedan fixa musiken till aerobiclektionen. Vi fick ihop en bra mix "Sandra & Sharons aerobicmix 2". Sedan övade vi lite på altanen. Kommer nog bli lite nervöst när vi har lektionen, men det kommer nog gå bra. :) Serdan var det dags för Sharon att åka hem, så jag följde henne till bussen. När jag kom hem ringde jag till min älsklning, för det hade jag lovat honom. Vi bestämde att jag skulle komma till honom, så jag tog bussen till honom efter 1 timma ungefär. 
   Väl där gjorde vi itne så mycket, bara myste, och gick och la oss tidigt, vid 22.15 ungefär.  

fredag

   I fredags lekte jag med Sharon, det hade vi bestämt sedan en vecka tillbaka. Mycket trevligt! Det var meningen att vi skulle sätta ihop musik och sådär till idrottslektionen vi ska ha för vår klass på måndag, aerobics blir det då. Men det blev inte så mycket plannerande. För i skolan, innan vi åkte hem, kilade vi ner till gymmet för att säga hejdå till Chrille och Kentan, och då bestämdes det att de skulle komma hem till mig klockan 18.00 för att äta mat och spela spel.
   Så först mötte jag Sharon vid bussen, för hon hade varit hemma en snabbis först. Vi gick en lite sväng på marknaden och köpte remmar. Sedan gick vi till ica och inhandlade lite saker till middagen. Väl hemma satte vi på musik och bara dansade loss, larvade oss helt enkelt, KUL! Sedan sjng vi lite kareoke och dansade, då dök killarna upp, 45 minuter sent, men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Vi tände grillen och började fixa.Killarna gjorde sallade menad Sharon och jag grillade. Middagen bestod av grillad kycklingfilé, klyftpotatis, bearnaisesås, sallad och bröd, gott! Satt på altane, mycket prat och skratt trevligt. Skönt väder var det ute med, satt på altanen till 21.00 tror jag. Sedan begav vi oss in till köket, däråt vi glass, med kolasås och strössel och så spelade vi rappakalja, mycket kul. Jag tror jag vann, fast vi hann inte spela klart. För Chrille var tvungen att åka till sin flickvän så hon inte var tvungen att vänta längre än vad hon redan gjort. Men tack för kvällen allihopa, mycket trevligt, måste göras om! :D

Vad är en Mahoohoo? :D

fredagnatt, usch och fy, läskigt!

   När Tobias och jag kommit hem från grillningen och vi skulle gå och lägg oss, frågade jag om han inte skulle äta något innan, för det är ganska vikitgt för honom, speciellt när han har druckigt alkohol, för han har nämligen diabetes. Men han sa att han inte behövde det för vi hade ju ätit korv där ute och han hade inte druckigt så mycket. Men jag hade en konstig känsla, så jag sa till honom att inte ta för mycket insulin, så han tog lite mindre än vanligt. Vi somnade fort, klockan kanske var knappt 12.
   Vid 1 tror jag, vaknar jag av att jag får en arm på mig. Jag märker att Tobias ligger och gnäller och rör sig mycket och slänger med armarna, jag märker också att han är alldeles svettig, vilket är ett vanligt tecken om ghan är låg (alltså har för lite socker i blodet). Han brukar oftast vakna själv av att han är låg, och gör han int det kan det hända att han blivit så låg att det inte går att väcka honom, att han har blivit så låg så man måste ta en slags akutspruta på honom, och gör man inte det då så kan han dö för sockret i blodet blir alldeles för lågt, typ. Jag försöker väcka honom genom att viska hans namn och stryckas hande lite över hans panna, men han reagerar inte. Jag pötter lite på honom och rycker lite i honom samtidigt som jag viskar hans namn. Fortfarande ingen reaktion. Jag börjar bli lite frustrerad, och försöker mer, verkar som jag får en reaktion, men inte då. Jag tänder sänglampan och riktar i hans ansikte, han reagerar, men vaknar inte. Jag rycker i honom och säger hans namn några gånger. Till slut öppnar han ögonen, jag försöker prata med honom, men lyckas inte få några riktiga svar. Jag försöker förklara för honom att han måste upp och äta, men han vill helst somna om. Efter tjat och att jag nästan fått dra upp honom följer han med till köket där han sätter sig på en sto. Jag tar snabbt fram yoghurt och häller upp, det sveper han i ett naffs. Jag häller upp mjölk och häller i hur mycket oboy som helt bara för att få upp blodsockret. Fixar tre mackor med baconost, ett glas oboy till, och till slut ett glas vatten. Han sitter hela tiden som en zombie, bara för handen till munnen och stirrar på ingenting. Jag frågar om han tror att det räcker, han nickar och går in och lägger sig och somnar om.
   Dagen efter frågar han om jag har varit upp innan han vaknade, bara för jag hade en tröja på mig, då svarar jag att vi va uppe inatt. Han tittar på mig som ett frågetecken, och så berättar jag om nattens bravader. Han har inget minne av det alls. Och jag vet ju att han inte brukar minnas vissa saker när han blir låg, men nu mindes han verkligen ingenting stackarn. Kan ni förstå att jag kommer vara orolig när han ska till hultsfred? Där det kommer va alkohol, inte lika lätt tillgång på mat och varmt. Och insulinet tar mycket bättre när det är sommar och varm,t, iaf på Tobbe. Men men, jag håller tummarna på att inget händer.

Jag älskar dig! ♥

fredag.lördag.söndag

   Efter den händelserika datordagen kom vi till slut hem till Tobias. Vi åt vitlöksbaguetter, MUMS! :D Sedan åkte vi ut till en sjö i Hillare, Texlesjön eller vad den nu hette. Där var några av Tobbes kompisar. Vi grillade korv och tjatade lite. Jag var ensam tjej, men jag klarade mig fint. Det blev fruktansvärt kallt efter ett tag, men då värmde vi oss i en bil som några av killarna kommit dit med. Vi åkte hem vid halv 12 tror jag, då vi tog med killarna som inte ksulle tälta. Ja, det var tre stycken som fått för sig att tälta nu, KALLT! Men jag har hört i efterhand att de sov i bilen. :D
   Lördagen började med att jag vakande 8.00 och var pigg, vilket Tobias inte tycker om, men snäll som jag är försöker jag somna om, visserligen efter att ha tjatat och kittlat honom lite. Vi stiger upp vid halv 10 tror jag. Äter och sedan lägger vi oss ute och solar. Och där ligger vi hela dagen, eller ja, hoppar lite studsmatta emellanåt, och lekte lite med Luckey gjorde vi också.
   På kvällen åkte vi till Svenljunga, för vi skulle till min mormor och äta middag med hennes bror+fru, deras 3 barn+respektive och deras 2 barnbarn. Jag har inte träffat dem på flera år, jag kände inte igen dem, förutom mormors bror, men de kände inte igen mig heller. Vi åt god mat och glass. Och så satt jag och gosade med Nellie. Mormors brors barnbarn. Hon är 5 månader, jätte söt, och hur glad som helst, sken som en solstråle precis hela tiden. Liam, det andra barnbarnet var 2 år tror jag, och hur charmig som helst med. :D Tobias och jag gick hem ganska tidigt iofs, för vi va trötta.
   Söndag, = slappardag nr 1! Har verkligen inte gjort något idag. Eller ja, när Tobbe åkte hem gick jag och handlade lite mat tills nu ikväll, grillspett och potatissallad med chilismak, NAMNAM! Sedan låg jag i bara bikini på altanen och solade. Skit varmt, svettades!
   Mycket härlig helg må jag säga! Nu ska jag snart till på "Sanningens ögonblick" på kanal 5. :D

Hej då

dator

   I måndags var jag uppe hos datorteknikern i skolan, Peter Kan, ja, han heter faktiskt så. :D Och han kan faktiskt väldigt mycket. Men iaf, gick upp till honom för att visa min dator, hade nämligen fått ett rött streck i den. Det visade sig att den var så kallad pixeldöd. Peter var visserligen inte där, så det var en annan kille, Daniel, som jag pratade med. Han sa att det var ett sådant fel så det gick på garantin, och att de var tvugna att beställa hit en ny skärm och byta ut min. Men det kunde inte Daniel gör innan Peter kom tillbaka, och han var borta någonstans. Men Daniel sa att jag kunde komma tillbaka på torsdag och kolla om de kunde fixa skärmen då.
   På torsdagen kom jag tillbaka upp, men ingen skärm. Peter hade nämligen inte beställt den än. Men han ringde, och det visade sig att det inte fanns någon i Sverige, så de var tvugna att skeppa över en från Amsterdam eller något, så den skulle inte vara på skolan innan måndag troligtvis. Och då var jag tvungen att vara på skolan när teknikern kom med skärmen, för att han skulle kunna byta ut den. Var jag inte där skulle jag behöva betala 3000:- eller något sa Peter, jag vet dock inte om han var allvarlig med den stora summan, men betala skulle jag iaf få göra.
   Fredagen kom, och jag hade ingen tanke på den nya skärmen. Jag tog 14.15 bussen hem, precis som alla andra fredagar. När jag nästan var i Lockryd ringer min mobil, det är Daniel. Han frågar var jag befinner mig, och jag berättar. Han blir helt till säg! Han säger att teknikern har kommit med min skärm. Jag blir helt ställd och tänker "shit, nu är jag 3000:- fattigare." Jag frågar hur vi ska göra nu, men Daniel vet inte. Han säger att han ska prata med Peter och se hur vi ska göra och om det blir någon kostnad. Och att han sedan ska ringa upp.
   Jag kommer till Lockryd, ringer upp Daniel och frågar om jag ska komma tillbaka till skolan, eftersom jag kan ta en buss tillbaka. Efter lite prat med teknikern bestämmer vi att jag ska åka till skolan igen. 
   Varm, svettig och lite irriterad anländer jag till skolan igen. Sätter mig ner, lämnar över datorn och pustar ut. Jag får en ny skärm till datorn, och ett nytt usb minne på 2gb som plåster på såren för att jag släpade mig tillbaka till skolan.
   Sedan träffade jag Tobi, och vi åkte hem till mig och hämtade lite saker, för att sedan ta bussen till honom.

nationellt prov

   Idag var det nationellt prov i engelska som gällde, uppsattsdelen. Det gick bra tror jag. Fick ihop 3 A4 sidor och lite till på en fjärde sida. Var lite orolig att jag inte skulle komma ihåg grammatiken, för vi har inte skrivit så mycket i engelskan. Men det gick ganska om inte väldigt bra, eller ja, det kändes så iaf. Får väl se när Jonas har rättat det hur det känns då. :D
   Sedan hade Sharon och jag naturkunskaps redovisning. Den var riktigt bra måste jag säga. Med power point och en liten film mitt i, som visserligen inte ville fungera som vi ville. Vi var de enda i klassen som valde att göra det muntligt, så jag hoppas att det gav en stor guldstjärna i protokollet. :D
   Jag har pluggat nu till provet som jag ska ha imorgon i medicinsk grundkurs. det är skitmycket, men vår lärare är en aning, ja, jag vill inte uttala mig om det. Men han har inte riktigt begrepp om vad som är rimligt att hinna plugga på på en vecka. Man har faktiskt annat i skolan att sköta, och jobb och sådär. Men men, det får gå som det går.

?Hjärnan, nervsystemet: Funktioner, de vanligaste sjukdomarna

?Matspjälkningsorganen: namnen, uppgift och skada på organen.

?Andning/Ventilation: Funktion, skada/sjukdom+ diagnos, behandling och rehab.

?Blodomloppet/cirkulationsorganen - Lymfsystem: Deras uppgift

?Muskler: Namnge de vanligaste, funktion,
Detta är det vi ska ha på provet imorgon. Och det är bara ett DELPROV. Vi ska ha ett till sedan. Och då har vi fått prov på ALLA inlämningsuppgifter vi har gjort under hela året. Fattar ni? Det är skit mycket.  Men ddet är bara att tiga och se glad ut och göra så gott det går. Åter kommer imorgon om hur det gick.
   Nu ska jag sova, så jag orkar skriva provet imorgon.

Susa sött!


lyckad dag!

   Idag har det varit en underbar dag! Hur kul och lyckad dag som helst. Är verkligen på jätte bra humör tack vare detta. :D vill berätta, men kan inte just nu. Det är en hemlis än så länge. Men jag kommer berätta tids nog.

Be patient :)

...

   Med på en sak, utesluten från en annan. Aldrig likvärdig?

ett inlägg till Ewers ära! :D

   Sitter i skolan nu, har inget att göra direkt. Är klar med uppgiften som man ska göra. Funderar på att börja med nästa, skriva en fördjupning om behovs psykologin, den ska va på minst två sidor. Kommer ta hur lång tid som helst!
   Ewers, min käre kamrat som sitter jämte mig ville att jag skulle skriva något. Så detta inlägg tillägnar jag honom :D

En uppgiven man sade:
-Man skulle ha varit dammsugare. Då hade man blivit tagen på slangen, fått
påsen tömd och blivit utlånad till grannkärringen.

Humor på lagom nivå. Ewers lille, hade du velat vara en damsugare?

handbojor

   Jobbade idag, inte allt för kul. Jag hade så fruktansvärt ont i mina höfter! I morse kunde jag knappt ta mig ur sängen, eller ställa mig rakt utan att det gjorde så ont att jag nästan ramlade ihop. Och ipren salva grjes hjälpte inte, och inte alvedon eller ibumetin heller. Men nu är det bättre iaf, hoppas det är borta imorgon. Måste ha tränat hårt i fredags eller något.
   I alla fall! På jobbet, när vi skulle stänga och göra de vanliga rutinerna, så brukar ju alltid kindsvakt vara där och se till att allt går rätt till. Idag var det Jan som kom, som alltid. Jag stod och pratade med honom medan Sandra tog de sista kunderna. Jag inspekterade hans utrustning, och såg att han hade handbojor på sig. Jag fick titta på dem närmare, hålla dem i mina händer. coolt! haha. De var dammiga vill jag lova. Jan berättade att han aldrig, på sina 21 år somk väktare, hade behövt använda vare sig handbojorna eller batongen. Det tyckte jag lät tråkigt. Så han fick testa att använda dem på mig. Han satte fast min ena hand i en boja och den andra vid kassan, så där satt jag. Då gick Jan bara iväg, och lät mig sitta fast där, men han kom snart tillbaka och låste upp. Jag ville även testa om det gick att ha fast händerna bakom ryggen och sedan typ kliva över händerna och få dem fram. För man ser ju jämt på filmer att de är fast så, men de kan inte komma fram med händerna, så jag var tvungen att testa om det verkligen var så svårt. Men det var det inte! Jag lyckades. Visst, de skar in lite i handlederna, och man behöäver kasnke vara lite vig för att klara det, men det gick. :D
  
Men nu ska jag sova, natti natti!

femte hjulet

   Femte hjulet är den som inte riktigt syns. Femte hjulet är den som inte riktigt får vara med. Femte hjulet är den som inte verkar riktigt lika intressan. Femte hjulet är den som inte riktigt vågar ta för sig. Femte hjulet är den som inte känner sig riktigt lika mycket värd.

   Jag var det i högstadiet, och börjar bli det nu med i detta gänget, känns det som. Man behöver inte stå i centrum, men man vill bli erbjuden samma chanser som de andra. Men jag vet inte, kanske bara är tillfälligt. Skulle visserligen kännas så fejkat om man helt plötsligt får vara med på allt nu. Jag känner mig inte utanför direkt när jag väl är med, men jag glöms bort påvissa saker känns det som. Men det är kanske bara jag som inte anstränger mig tillräckligt hårt. Jag kanske är bortskämd och vill få allting till mig, serverat. Men men, jag klarar mig, det gjorde jag innan, och jag gör det nu med. :) haha, jag är ju inte mobbad eller så. Finns många andra som har det värre, så jag ska inte klaga.

En gång femte hjulet, alltid femte hjulet?

pizza

   Pust, stön, stonk! Nu är jag MÄTT! Jag har lyckats få i mig en halv familjepizza. Fattar ni? Är verkligen proppmätt. Det var visserligen en vezuvio, kanske inte så mycket på, men ändå! Det sista tvingade jag mig i bara för att kunna briljera med att jag lyckats äta så mycket. haha, inter för det är någon bragd kasnke, men iaf. :D Det var älsklingen som bjöd, så man ville ju visa sin uppskattning genom att äta upp allt. Jag åt faktiskt mer öän honom, för han sparade en bit, men han hade kebabpizza, så det är väl förlåtligt att han inte orkade äta allt.

Jag har träningsvärk!

massage. ."familjemiddag"

   Idag hade jag ju massagekurs. Lärde mig faltiskt en del, så nu kan jag massera lite grann. Säg till om du vill ha en tid. ;) Vi masserade på varandra, och det var skönt vill jag lova.

   Fick ta en väldigt sen buss, 17.15 bussen. Åkte till Tobias, så jag var inte där innan 18.00, men jag var tvungen att åka dit. Hns mamma skulle nämligen ta med sin nya "kille" hem på middag. Och jag var ju tvungen att inspektera honom och se om han dög till Marie. Han verkade riktigt trevlig, så godkänd blev han från min sida. Vi åt god mat! Alla barn + respektive var där, trevligt trevligt! Vid 20.15 kom min papi och hämtade mig, så jag hann inte vara där så länge, ocgh kunde inte sova över för jag var tvungen att ha träningskläder till imorgon och sådär, men men, vi träffas ju imrogon. Längtar redan! :)
   Förresten, körde även hem från Tobi, och måste säga att det gick riktigt bra idag! :D Pappa lärde mig lite nya saker som va bättre för miljön och så. :D Kul kul, längtar tills jag får körkort!
   Men nu ska jag nana.

Natti natti, dröm sött!


teater

   Jag har inte börjat arbeta än, men snart så. Nu sitter vi och pratar med en klasskompis, trevligt. :D Jag tar visserligen en paus nu.
   Igår var min vän Sharon och jag på teater i Svenljunga. Minns inte vad den hette, förlåt mig! Men det var gamla klasskompisar och så som hade satt ihop en teater, riktigt bra faktiskt. :D Ser så himla kul ut att spela teater, så vi anmälde oss som intresserade till höstens kurs, jag får väl se då om jag fortfarande vill.

NU ska jag plugga..

skolan

   Sitter i skolan nu. Har ionget att göra. Sharon och jag väntar på att klockan ska bli 15.00, för då ska vi ha massagekurs med halv klassen. Andra halvan hade förra veckan. Och nu har klassen specialidrott, men Shariz och jag har inte den lektionen, så vi brukar egentligen åka hem nu. Men istället ska vi sitta här och jobba medvårt naturkunskaps arbete om energi, det är riktigt kul faktiskt. :D Och vårt kommer bli bäst, för vi är de enda som vill ha en redovisning för hela klassen, och det ger ju plus i kanten. haha. 
   Jag har även gjort dagens goda gärning, enligt mig iaf. Jag har nämligen gått till net on net och lämnat in min brors mobil på lagning, skulle gjort det med pappas med, men de rådde mig till att göra några slags uppdateringar eller så först.
   Men nej, nu ska nog Sharon och jag börja med naturkunskapen!

See you later, banankaka!

biljetter

   Idag hämtade Chrille, Sharon och jag ut våra biljetter till Björn Gustafsson i höst. Eller ja, det är Måns Möller och Özz Nûjen med. Hoppas att det blir kul! :D Det är Sharriz, Chrillish, Kentish, Filippo, Tobi och jag. Men det är inte förrän den 24 september, men men.

snälla?

   Vad ska jag göra? Jag blir nästan galen! Jag vill hjälpa dig, det vill jag. Jag vill att du ska veta att jag finns här, precis som innan vi började gymnasiet. Att du kan prata med mig om allt. Det kasnke aldrig mer kommer bli så? Inte på samma sätt iaf. Synd, men jag vet att du har andra som tar hand om dig när det behövs, eller hur? Men ändå, jag vill hjälpa dig, men det är inte lätt när du ser allt natt svart, när du inte ens kan se en enda glimt lycka i vissa saker. Du kanske bara tycker att jag är jobbig, att jag inte förstår något för mitt liv hel tiden verkar så ljus och lyckligt. Ja, jag är lycklig, jag älskar mitt liv, men alla har svåra stunder, men man måste se ¨något positiv även i de saker som verkar mest omöjligt. De går, bara man vill. Det vet jag, även om jag inte varit så djupt som du. Men snart kommer jag inte orka kämpa för dig längre, inte orka fråga hur det är och tvinga ur saker om du inte öppnar dig och berättar, och försöker ta till den hjälp jag vill ge dig. Men bara så du vet, innan jag eller någon annan kan hjälpa dig till ett "ljusare liv", måste du först VILJA hjälpa dig själv. Nästan allt man gör handlar om vilja. Och det är bara du som kan styra över den, ingen annan, oavsett vad.

Snälla, släpp in mig, låt mig förtså? :(

...

Till en vän.

You can not run away from a weakness.
You must sometimes fight it out or perish.
 And if that be so why not now, and where you stand?


måndag

   Då var det måndag igen, och en ny skolvecka, nya sysslor på fritiden och nya planeringar finns på schemat. Men jag ser som alltid fram emot veckan, man vet aldrig vad som kan hända, alltid lika spännande när man väl tänker efter.
   På svenskan i skolan tittade vi på filmen "Ett öga rött". Jag tyckte faktiskt att den var ganska bra. Bättre än "Flugornas Herre", som vi egentligen skulle sett. Men alla i klassen hade redan sett den filmen på högsadiet så vi klagade lite och fick se denna ist. :)
Ett öga rött:
   Halims mamma har dött och han bor med sin pappa Otman. Pappan anser att Skärholmen inte är någon bra miljö för Halim att växa upp i och de flyttar till Bondegatan på Södermalm. Detta innebär att Halim är tvungen att börja på en ny skola, men i det nya området finns inte så många invandrare och Halim återvänder titt som tätt till Skärholmen. Han blir en av skolans värstingar och säger att han hatar alla svennar och vill speciellt inte få "svennestryk". Halim tycker att hans pappa sviker som beter sig som en mönsterinvandrare och att hans pappa inte bryr sig så mycket om kampen mot "svennarna" som han borde. Men på något sätt hittar de varandra och den kärlek som finns mellan dem blir starkare.
  
   På eftermiddagen hade vi idrott, och då var vi i Boråshallen och bowlade. Det var kul, eller blev lite långtråkigt i slutet, eftersom vi bowlade i 1 ½ timma. Men roligt att göra något lite mer gemensamt och roligt med klassen. :)
   Efter skolan åkte jag till min älskling! :)

dröm

   Inatt drömde jag något småkonstigt. Det var så att jag var gravid, jag skulle ha barn vilken dag som helst. Jag och Tobias låg och sov, och helt plötsligt födde jag ett barn. En liten tjej. Och vi blev jätte glada, men Tobias blev låg (han har diabetes, på riktigt) så vi var tvugna att gå och äta. Vi lämnade vår nyfödda dotter där i sängen sådär bara. Gick till köket och satte oss och åt mackor. Då kommer Tobias mamma Marie upp och börjar prata med oss. Jag visar stolt upp min mage, som är helt platt, och säger "titta, jag är inte med barn längre"! Jag springer iväg, som en glad liten 4 åringen på julafton eller något, och ska hämta min dotter. När jag kommer ut i köket har barnet förvandlats till en mini Luceky hund. Marie tittar konstigt på mig och Tobbe blir helt förtvivlad, men jag är lika lycklig ändå. :D Hel knasigt!

Har ganska ofta drömt att jag är med barn nu det sista, skit skumt! haha. Men alltid lika kul att drömma, så länge det inte är en mardröm.

helgen

   Nu är det söndag igen. Och här sitter jag och ska sammanfatta helgen. Jag förstår inte var tiden tar vägen, den bara försvinner. Var gör man av den?
   Jag har inte gjort så himla mycket. Varit hemma hos Tobias hela helgen och bara slappat. Vi va innen en snabbis i stan i lördags och köpte ett par svarta jeans och en vit skjorta till Tobbe, som han ska ha när han serverar gästerna i Almås resturang i veckan och några veckor frammåt, han kommer vara så stilig! Annars har vi bara tittat på tv, Big Mommas House bland annat, och slappat. Ätait mat och godis har vi med gjort, det är vi ganska bra på faktiskt. Och igårkväll när vi satt och åt kotlett med potatisgratän (mums) med hans mamma så ville hon ha lite råd av oss angående relationer, i detta läget hur vi skulle tycka att föräldrarna skulle hantera barnen i en skilsmässa, så vi gav henne lite synpunkter, eller ja, mest jag. Det är alltid lika trevligt att prata med Tobias mamma, jag tycker om henne mycket! :) 
   Trotts att vi varit lata mestadelen var vi även ute och gick, vår vanliga runda på cirkus en halv mil. Hunden Luckey var med såklart. 
  
  

idol

   Nu har Sharon och jag skickat in en ansökan eller vad man ska säga om vår engelska lärare. Så att de kanske kommer och kidnappar honom och så kommer han vinna allt. :D

våååår!

   Gud vilket härligt väder det är ute idag! Blir på så himla bra humör när det är soligt ute, och när man äntligen börjar se slutet på det mörka dystra vädret.
   När man var liten sprang man varje dag och letade efter vitsippor i diket när det började bli sådant här väder. Men det gör man ju inte nu längre. Förra året hann vitsipporna blomma över innan jag knappt hann reagera på att de fanns. Tyckte det var lite synd. Även om man inte är liten så kan man ju ändå plocka en liten bukett och ge till mami. :D Då blir hon glad!
   Satt ute på altanen innan, hur härligt som helst! Sen kom Tobias, väldigt mysigt. Har saknat honom mycket!

tråkigt

   Det är egentligen ganska tråkigt att ha en blogg när ingen läser, men jag måste ändå ha någonstans att skriva av mig. Men det kan jag ju visserligen göra i en vanlig dagbok. Så himla meningslöst att skriva här. Okej, jag vet att jag inte har ett så intressant liv att läsa om kanske, och skriver säkert inte så inlevelsefullt heller, men men..

hjälp till!

   sitter i skolan nu, har psykologi, helt okej. Men det har uppstått ett litet problem. Vi vid vårt bord har en lite diskussion angående ett ord. Sharon och Kentan påstår att ordet heter SYKLIG, men Chrille och jag är överens om att det heter SYTLIG. Ni vet, "dialekt" ordet som typ betyder äcklig. Hur säger du?

nytt igen

   Nu har jag nytt utseende på bloggen igen. Det var kasnke inte riktigt meningen. Utan klantiga jag råkade välja en ny stilmall eller så,och då hade jag inte sparat min, så den försvann och jag vet inte om man kunde få tillbaka den på något sätt. (?) Så jag gjorde en ny, inte så avancerad, och kanske ganska tråkig, men hann inte och orkade inte fixa mer nu.
   Hur som helst! Skolan idag, helt okej. Kom hem, gick och jobbade direkt i 3 timmar, sen har jag inte gjort så mycket mer än att legat i sängen med min daaaaator.
   Men nu måste jag sova. Klockan är på tok för mycket!

Natti natti..