Ensam

Usch, finns det något tråkigare än att behöva sitta hemma själv en fredagkväll? Är helt själv i huset. Så nu hade jag tänkt äta glass med maränger och kolasås och titta på en film. Tror faktiskt att det blir Mamma Mia. :)

hejsvejs.

/sandra norén

Torsdag 30/7

Jag borde egentligen gått och lagt mig för minst 40 minuter sedan. Jobbet kallar klockan 6.00 imorgon. Men mamma och pappa har äntligen kommit hem, så har suttit och pratat med dom ett bra tag, tillsammans med Basse och Frida. Riktigt mysigt! :) Blir sällan som man umgås sådär. Tobias är tråkig och har lan, töntigt påhitt tycker jag, men vad kan jag göra åt saken?
Imorgon är det äntligen sista arbetsdagen av sommartiderna. Kan väl inte påstå att jag jobbat överdrivet mycket, men nu är jag trött. Saker och ting tömmer mig på energi, både fysiska och psykiska. Men det är väl så det ska vara vissa gånger i livet antar jag. Ska iaf bli skönt att få vara lite ledig nu, bara få va och göra vad man vill.
På lördag blir det till att mysa lite med Olivia. :) Kanske åker en sväng till Ge-kås om det inte är för mycket folk. På söndag blir det IKEA. Min bror ska köpa en ny säng, och själv hade jag tänkt köpa ett nytt överdgra till min soffa. Mitt vita börjar bli nopprigt och sunkigt. Får se om jag håller mig till vitt eller testar något nytt. Det får söndagen avslöja helt enkelt.

Nej, nu måste jag verkligen i säng. Om 6 ½ timma stiger jag upp, ingen höjdare!
/sandra norén


 


nothing

Efter en del om och men ligger mina Kroatienbilder inne på facebook, om du skulle vilja ta en titt. Många tråkiga bilder kanske, men jag orkade inte rensa.

Idag har jag jobbat, precis som de fyra tidigare dagarna. Så nu är jag trött! Ska bli skönt att vara ledig imorgon. Ska inte göra något vettigt alls tror jag, bara slappa. På onsdag är det jobb igen. Så även torsdag och fredag. Sedan en veckas ledighelt. SKÖNT!

Snart har nog Tobias spelat klart, hoppas jag. Då ska vi fortsätta titta på Weeds och sedan blir det Prison Break senare. Spännande spännande. :)

Usch, tråkigt inlägg. Hejdå!

/sandra norén

Mobilen såld!

Weeeiii! Har fått sålt min mobil. La ut den på blocket igår och nu är den såld. Ska skicka iväg den imorgon. Hade den inte i min ägo så länge då jag köpte den av min bror i början av sommaren. Men jag kännde redan då att detta med touchskärm inte var min grej. Har inte lyckats vänja mig och tycka om det. Jag vill ha vanliga knappar! :D Lyckades tjäna 200:- på det iaf, inte fy skam. haha. Nu ska jag på jakt efter en ny. Tror jag vet vilken jag vill ha, men ska vänta ett litet tag, ingen brådska än.



/sandra norén

Kroatien


Tack allihopa! :)

/sandra norén

Kroatien - del 2

Under vistelsen i Kroatien fjorde vi inte överdrivet mycket. Solade, badade, var i stan, och var ute på en båttur en dag då vi åkte till någon ö som var en Nationalpark eller något. Inget märkvärdigt. Solade och badade bara där.
Resan var kanon tyckte jag. Vädret var toppen! Kunde inte haft mer tur, med tanke på att det regnat där nere en hel del innan vi kom dit. Och samma dag som vi skulle åka hem vaknade vi till ösregn och åska. Sällskapet var toppen!
Dock var inte hemresan min resa! Först blir jag inlåst på en toalett i Slovenien. Som tur var va det ett bås, så jag fick liksom ställa mig på toaletten och klättra över till nästa bås där jag kunde ta mig ut. Och när vi sedan kom till Tyskland och skulle ta båten över till Danmark, så fick vi stå och vänta på båten. När båten sedan kom fick vi köra fram en bit innan det blev stopp igen. Då började jag leta efter min kamera i bilen, för jag ville ha med den in på båten. Jag hade precis sett den så jag visste att den fanns där. Men nej, ingen av oss hittade den. Så Tobias gick tillbaka där vi stått med bilen precis innan, och där låg min kamera, mosad! Den hade alltså blivit överkörd och ett minne blott. :( Som tur var var minneskortet helt. Men när jag skulle ta ur det ur kameran satt det så hårt, så när det änrligen lossnade från kameran flög det iväg och hamnade under sätet i bilen, alltså under den där skenan som sätet sitter på så man kan dra fram och tillbaka sätet. Vi kunde inte få ut det. Men det löste sig tillslut! :)


Stranden


Shopping inne i Pula


Ölspel blandannat.


Båttur med båten Ana.


Här grillade vi järpliknandesaker i vårt utekök. Fint vi tänder kolen va? ;)


Tobias, Carro, Markus och jag åt själva en dag och satte oss sedan på en bar för att ta något att dricka. Och det konstiga var att de hade ingen cider och de kunde inte blanda drinkar. Men det var så det verkade fungera där nere.


härliga temperaturer ;) (till vänster i solen och till höger i poolen)


en dag tog vi oss en tripp till andra sidan Pula för att bada lite.


en dag var vi ute med trampebåtar


Carro och Markus


älskling och jag



sista doppet i poolen


hemvägen


/sandra norén

Kroatien - del 1

Ja, nu har jag kommit hem ifrån Kroatien igen. Bilade ner, vilket tog sin tid, men jag tyckte trotts det att det var helt okej. Trotts bilköer och långa dagar tyckte jag på något konstigt vis att tiden gick fort.

Det tog oss tre dagar att komma ner. Startade från Hillared på torsdagen, klockan 6.00. Sov första natten i Tyskland i en liten stad utanför Berlin som heter Liepzig. Startade runt 9.00 dagen efter och tog oss hela vägen ner till södra Österrike till en liten by, Ossiach. Härifrån startade vi runt 10.00 och nådde sedan vårt mål på eftermiddagen, Pula i Kroatien.
Hela vägen genom Europa hade vi mötts av delvis regn. Det blev bättre ju längre söder ut vi kom. I Pula sken solen och det var varmt och skönt!







Så fort vi kommit till vårt hus vi hyrt tog vi oss ett dopp i vår pool. Sedan gick vi till en restaurang för att äta lite. Tittade lite vid havet, och avslutade första kvällen med kortspel till Jörgens sång och gitarrspel. :)

/sandra norén

Ny musik!

Sitter och försöker lägga in ny musik på min ipod för att ha något bra att lyssna på genom Europa. Jobbigt, eftersom jag var tvungen att ta bort ALL musik jag hade på den, då den egentligen är kopplad till en annan dator från början, och denna datorn är nu omformaterad och sådär. Och jag vet inte vad jag vill ha för musik, och är inte alls på humör för detta känner jag. :D Har bara gammal musik också för den delen, och fantasin till ny musik är i botten. Så om ni har några tips på bra musik så tar jag mer än gärna emot dem. :)

/sandra norén

Svar på kommentarer

Jag har än en gång inte varit aktiv. Beror på sjukdom, jobb, Tobias och att jag inte kännt för det och gjort annat istället helt eneklt. Hade fått några kommentarer av Chrille och Olivia. Och jag hoppas att ni två läser svaren här, även om de kanske kommer lite sent eller så. :D

Chrille
  om JAG VILL TILL FALKENBERG!:

Hey! Jag har haft tankar på att jag och Evelina kanske skulle kunna komma ner till dig över någon dag eller så, tyvärr så jobbar vi ganska mycket båda två, hon jobbar helger också nämligen.. Men om vi skulle hitta en lucka, är vi välkomna då? :) ps. Har inte pratat med Evelina that much kanske borde tilläggas ;P

SVAR:
Det skulle vara jättekul om ni ville komma ner på en visit! :) Jag jobbar ju också och sådär, men vi ska nog lyckas hitta någon lucka någonstans, hoppas jag. Har själv inte varit i Falkenberg nu i sommar, fyskäms på mig! Vill så gärna ner, men varit sjuk och jobbat och sådär. Och på torsdag åker ju jag till Kroatien, men efter det SKA jag ner. Så vi kanske kan få det att stämma någon dag där? :) Vore superkul!


Olivia Dennis om Zantas och Jollys myskväll :):

Hej SandraPandra! Börjat läsa din blogg nu! :) Hade mysmys!Köpt sims 3 nu! DÖÖÖ trist! HAHAHAH! aja, the sims is over för mig! Miss u!

SVAR:
Kul att du hittat hit. ;) Ska bli bättre på att uppdatera, så du har något att läsa. Jag sa ju att sims 3 inte var så kul. :P Du skulle lyssnat på mig. ;) haha. Ledig något i veckan? Kanske kan ta träffas innan jag åker? :)


Olivia Dennis om JAG VILL TILL FALKENBERG!:

HejHej! Kom du till Falkenberg? :) HOPPAS DET! Nu är jag hemma igen! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

SVAR:
Nej Olivia, jag kom aldrig iväg. Och jag skyller på dig, bara för att du inte kunde följa med. ;) haha. kanske kan ta en tripp dit ner eller ta vår bio när jag kommer hem? :)

/sandra norén