Vill haaaaaa!!!

Jag vill ha, jag vill ha! Oja, det vill jag.
Har ganska nyss kommit på att jag behöver lämna in min dator över sommaren. Eller ja, detta är ingen överraskning, då vi är tvugna att lämna dem till skolan under sommarlovet. De skickas då iväg och formateras om och fixas till om det skulle behövas. Och jag har nu insett att jag kommer vara datorlös i sommar!!! Eller ja, det finns en stationär i hemmet, men det är inte lika skönt. Och sedan hade det varit väldigt skönt att ha en dator att titta på film på när vi ska bila till kroatien i sommar. Det blir ganska lnga dagar i bilen när vi ska blåsa ner på två dygn, och hem på ett. Hade då varit skönt att kunna fördriva tiden med lite filmtittande. Men mina planer sprack ju då, ioch med att jag kom underfund med att datorn inte skulle vara i mina händer under denna tid. Så, jag funderar på att köpa mig en mini pc. En sådan där liten mini, mini sak. Mycket söt! Skärmen är bara ca 9", men det räcker för min del. Dock kostar den ju en liten slant. 3290:- närmre bestämt. Det finns såklart dyrare, dock inte så mycket billigare. Vet inte om jag har råd, men JAG VILL HA DEN!!

Ge mig ett bidrag? (A) Alla bidrag tas emot. ;) haha

/sandra

Jag älskar dig


2 ½ år

Igår åkte jag bil hem från skolan med Tobias. Och när vi parkerat bilen på uppfarten hemma hos honom öppnar han bagaget på sin bil och tar fram en bukett med rosor och liljor som är till mig. Tre enorma rosor och sex liljor. Förstod inte alls vad det var frågan om när han först räckte blommorna till mig. Fast ganska snart ramlade poletten ner, vi hade varit tillsammans 2 ½ år. Och det tyckte han att det skulle firas lite. Jag kände mig lite taskig som inte köpt eller tänkt på det. Men han sa att han inte förväntat sig något. Usch, nu lät jag som en hemsk flickvän! haha. Så är dock inte fallet, hoppas jag.
Tyckte i all fall att det var väldigt gulligt gjort! :)





JAG ÄLSKAR DIG! ♥
30/9 -2006

/sandra

Hemlängtan

Tänkte skriva och berätta en lite sak om mig, kom själv in på pga mitt föregående inlägg. Och för att försöka att inte göra detta inlägget alldeles för virrigt börjar jag från hela början, en slags bakgrund så att säga.

När jag var mindre, yngre, så kunde jag inte sova borta. Det gick bara inte! Jag vet inte riktigt hur det hela började. Men jag hade aldrig sovit över hos en kompis, innan jag gick i 5:an eller kanske 6:an till och med. Visst försökte jag, flera gånger hos min dåvarande bästais Olivia t.ex. Allt gick bra på eftermiddagen och kvällen, tills det att man skulle göra sig iordning inför natten. Då kom den där hemska känslan och trängde på. Det går inte förklara den. Men man känner sig alldeles pirrig på något konstigt oroligt sätt. En stor klump av gråt samlar sig i halsen och bara skriker om att få komma ut. Och s¨är det dags att lägga sig där under täcket och släcka lampan, då kommer tårarna och den oerhörda saknaden efter mamma och pappa. Då fanns det inget annat att göra än att packa ihop sitt pick och pack och knalla hemåt. Kunde inte ens sova hos Olivia, som bodde jätte nära. Såg t.o.m mitt hus ifrån hennes fönster. Men det spelade ingen roll.
Jag minns att Olivia och jag pratade om att sova i min lekstuga en gång. Eller ja, lekstugan var egentligen mina grannars, men de har inga barn eller barnbarn, så jag fick vara och leka i den. Den låg i så nära vår tomt som går, och det var endast ett fåral meter till vår dörr. Ändå fick jag den hemska hemlängtan känslan när vi pratade om det.
En gång skulle min bror och jag tälta på altanen. Om jag inte minns fel fick jag den där känslan lite då med. Skitlöljigt med tanke på att mamma och pappa låg några meter bort. Det slutade med att Sebastian sov inne i hans säng, eftersom ingen av oss kunde somna i tältet.
Jag kanske var en mes, men det var fruktansvärt att känna den känslan! Och jag vet att jag säkerligen gick miste om mycket, men det är ändå inget jag gråter över nu.

Berättade detta för att än idag kan jag få en lättare form av den där känslan, om jag inte sover med Tobias, eller med mamma och pappa. T.ex. om jag ska sova hos Sharon, så blir jag lite lite orolig på något sätt. Fast det går alltid över ganska fort.
Men kan jag, så åker jag helst hem till mig själv eller hem till Tobias och sover efter något, om man varit ute eller så. Kalla mig tråkig, men det är där jag känner mig tryggastpå något sätt. Det är ganska konstigt att jag känner såhär. Vet inte varför, men så är det.
Sedan tycker jag självklart att det är kul att kunna sova hos Sharon t.ex om vi har hittat på något, så som en myskväll eller något, så det är inte att jag inte vill. (Det får du absolut inte tro Sharriiz!)

Ska avsluta här, för det blev lite långt. Men är det någon mer än jag som känner såhär, eller är jag bara en tråkig mesig typ? :D

/sandra

Tobias tar min tid! ;)

Hej igen!
Jag ska inte lova någon uppdatering, för så blir det inte. Har blivit ganska osocial det senaste faktiskt. Har jag inte varit i skolan eller jobbat så har jag varit med Tobias. Varje dag i stort sett, och jag älskar det! Känns så konstigt att inte vara med honom. I och för sig, vi har väl i stort sett träffats varje dag sedan... ja, väldigt långt tillbaka.
Jag tycker inte om att vara hemma, och speciellt inte utan Tobbe. Låter som jag är beroende, och det kan man väl säga att jag är. :D Men det är inte så att jag inte trivs hemma, att jag har det jobbigt eller så. Tro absolut inte det. Men hemma är det mycket fler måsten. Måste städa rummet, toaletten, resten av källaren. Är jag hos Tobias hjälper jag till, lagar mat, plockar ur diskmaskinen och städar T's rum iaf. Men det är inget måste, utan jag kan göra det för jag känner för det. Och ja, detta kan låta som att jag är lat, och det är jag kanske till en viss del. Dock inte jämt, bara just nu under en period.

I alla fall, jag har umgåtts med Tobias och inte haft tid för bloggen!

Vi ha målat om Tobias brors gamla rum. Vitt och en svart fondvägg. Så imorgon, förhoppningsvis, flyttar vi ner till det rummet i stället, ska bli skönt. Tobbe har köpt en soffa och en TV än så länge. På lördag blir det förmodligen en TV-bänk, soffbord, en hylla och kanske en matta som ska införskaffas på IKEA. Om jag får bestämma. ;) haha. Rummet kommer bli kanon! Jag lovar att ni ska få se bilder när det är helt klart.

/sandra

Kate Voegele - You can't break a broken heart



/sandra

Listan till ett längre liv

För kanske två veckor sedan köpte jag en bilaga som var med till Afonblandet. Den hette "Kropp & Hälsa". Hittade en intressant lista i den.
En topplista med 20 livsmedel som sägs kunna ge dig ett längre och friskare liv. De är fullproppade med polyfenoler (ofta effektiva antioxidanter) som saktar ner åldrandet och skyddar mot genetiska risksjukdomar som cancer och hjärtbesvär.

1. Äpplen

2. Björnbär

3. Svart te

4. Blåbär

5. Broccoli

6. Fullkornsflingor

7. Körsbär

8. Körsbärstomater

9. Kaffe

10. Tranbär

11. Mörk choklad

12. Grönt te

13. Apelsiner

14. Persikor

15. Plommon

16. Hallon

17. Röda vindruvor

18. Rödlök

19. Spenat

20. Jordgubbar



Jag tycker att det ser ut som en hel del smaskigt faktiskt! Jag vet inte riktigt hur mycket man ska stoppa i sig om dagen för att det ska ha någon effekt. Men lite om dagen är väl bra för magen? Ett äpple, en kopp grönt te och lte körsbärstomater i salladen kan ju inte vara så svårt att få i sig på en dag, eller hur?
Härligt att det är GODA livsmedel som är nyttiga. Så att det inte bara är sådana där konstiga saker som... ja, konstiga saker helt enkelt. ;)

/sandra

Dessertbok

Ny kokbok om desserter ur "Smaker från hela världen"


En dag i förra veckan föll jag pladask för denna dessertbok som man fick köpa för 69:- med GT. Den såg ju hur läcker ut som helst där den stod, inplastad i tidningsstället och bara skrek om att få bli min. Så jag kunde helt enkelt inte motstå den. Fanns många smaskiga recept på olika desserter. Glass, tårtor, pajer, och mycket annat. Melonsorben i boken läskade mig riktigt ordentligt. Såg fräsch och svalkande ut till en varm sommardag. Måste bara testa att göra den en dag, mums!

Blir du sugen på att köpa denna boken, eller någon av de andra kokböckerna, med recpet från hela världen (alla böcker har varsitt land som tema, tex. Indien, U.S.A, Grekland osv.) så kan du beställa dem HÄR.

/sandra

Slö.plugg

Jag är slö! Ligger/sitter fortfarande i sängen. Ska och jobba 15.00 - 22.15. Så jag kommer förmodligen inte göra så mycket mer än att fortsätta sitta i sängen och tråka.
Pluggar lite, eller ja, försöker åtminstone. Började skriva på en filmanalys till filmen Chocolat i helgen. Men jag glömde spara tror jag, och så startade datorn automatiskt om sig pga uppdateringar som skulle göras, så allt försvann. Inte ett dugg kul faktiskt!! :(
Men men, i stället för att deppa över det är det väl bäst att skriva så tagenterna ryker. haha. Fast nu ropade pappa, maten är klar!

/sandra

Idoltankar

Sitter på jobbet just nu. Har rast och åt nyss någon pirog liknande sak som de i delikatessen gjort, ganska god.
Kom på mig själv att börja tänka lite på alla som varit med i Idol. och vilka som lyckats. Kom in på detta då redan igår så diskuterade Tobias, hans systeroch jag vilka två som stått i finalen genom alla Idolår. Vi kunde inte komma på detta, så får ta reda på det sedan. ;)
Idag for tankarna iväg till Idol igen, då jag såg Robin Bengtsson och Alice Svensson här nere i vår butik strax innan jag tog rast. De hyrde film, om ni ville veta. men i alla fall, då kom jag att tänka "Undra om dom känner sig annorlunda nu jämfört med innan? Märker dom att alla andra tittar på dom med beundran? Eller känner de sig som mig och Tobias när vi är och handlar?"
Ja, detta får jag ju bara reda på om jag frpgar dom, eller så. Men det var inte dom jag tänkte på när min hjärna kom in på Idoltråden. Nej, utan hur många, av alla dessa som stått som de 10 finalisterna i alla Idols säsonger, som verkligen blivit något. Förresten, hur många år har Idol sändts? Jag kan knappt nämna alla vinnare. Daniel Lindström, Agnes, Markus Fagerwall, Marie Picasso och Kevin, är det bara dom?
Hur som helst! Det är väl egentligen bara Måns, Ola och grabbarna i E.M.D som lyckats? Eller ja, Darin, dåtiden fjortisidol, fick ju en kanonstart på sin karriär, men vart är han nu? Man hör inte så mycket om honom längre, eller? Ja, jag är i och för sig inte så inne i kändisvärlden och radiomusiken heller för den delen.
Agnes har väl gjort en liten comeback nu med "ny" singel, On and on, och melodifestivalen.
Ja, jag vet inte riktigt vart jag vill komma egentligen med detta inlägget. Så jag tror jag slutar här. Dels för att inte bli tjatig, och dels för att min rast snart är slut. Jobbet kallar!

Jag undrar i alla fall om det kommer bli något av Robin och Alice i musikvärlden. Jag menar, det brukar ju gå bra för idolen som kommer på andra plats i tävlingen i alla fall.

Robin och Alice är söta tillsammans, och Alice är väldigt kort, tror jag. ;)
/sandra

...

Baby, glöm aldrig att jag älskar dig!
Du är mitt allt, faktiskt! Eller ja, räkna till min familj dit med och så.
Lämna mig inte, jag behöver dig massor nu, jämt.


/sandra

Begravning.APU

Håhå jaja!
Igår var det begravning för Karl-Axel. Usch, var jobbigt stundtals, men det ärväl så på begravningar. Tårar fälldes, näsan rann, smårgåstårta serverades och kaffe på detta, också sådant som hör till begravning antar jag. Hur som helst var det en fin begravning. :) Liten och mysig kyrka, Gamla Lundbykyrkan.
Så igår var jag ledig från APUn/jobbet.

Idag blev det lite ändrat med tiderna, och jag fick APUa / jobba lite extra. 9.45 - 20.00, så nu är jag trött! Måste sova snart, APU imorgon på härliga ICA 7.00 - 12.00. Sedan jobba hela helgen. Usch och fy, men money money!!

/sandra

Vill ha! Ge mig! ;)



Testade dessa pumpsen i veckan, och jag blev helt kär! Vill ha, vill ha! GE MIG! :D Riktigt snygga på foten!

/sandra

GRATTIS

Idag är det igen vanlig dag ...



... för idag är det TOBIAS födelsedag.
Hurra, hurra, hurra, hurra!

Grattis älskling! :) Hela 19 år idag.


/sandra

APU


Idag var min första dag på min APU. Som jag har på min arbetsplats, ICA. Helt okej faktiskt. :) Jobbade mellan 15.00-22.15. Imorgon jobbar jag 10.00-18.15. Idag var det bara kassa. Imorgon är det lite varuplock. Jag ska plocka fram lite påsksaker tror jag. Sedan kassa, och lite jour i slutet. :)


/sandra

Ge-Kås

Ja, som jag nämnde i det förra inlägget så var jag alltså på Ge-Kås igår. Shoppade såklart lite grann.


Det jag köpte till mig själv.
* En t-shirt
* Två linnen
* Hårspännen
* Två par örhängen
* En pyjamas

Örhängena


Hårspännena


Jag köpte även en jättesöt liten klocka


Paket till Tobias
*En tavla med massa olika öl på
* Första säsongen av Family Guy (hans favorti program)
* En gigantisk sparbössa i form av en Colaflaska (hans favoritläsk)
* Pormaskplåster (mohahaha, för skojs skull)
* En klocka (själva huvudsaken av paketen, det andra var bara lite för skojs skull)


Klockan


Jag köpte även denna "väst-kofta"

/sandra

Helgen

Sa jag inte att jag skulle skärpa mig med uppdateringen? Fy skäms!

Helgen har i alla fall varit bra. I fredags var det volleybollnatta här i Svenljunga. Jag och mitt lag, team snorén, skulle varit med även i år och då hetat Team Snorén is back. Dock var vi ute för sent med att anmäla oss. Hade hoppats på att det skulle bli något lag som hoppade av samma dag som tuneringen speldes, för det brukar det alltid vara. Men självkjlart inte denna gången då vi hade reserverat en plats. Jaja, vi får väl komma igen nästa år i stället. ;)
Sharon och jag våldgästade i alla fall ett lag. Det var fyra tjejer från 8:an. De var inte lika bra som mig och Sharon såklart, men det var kul att få spela lite ändå. Spelade med dem två matcher. Sedan träffade vi vår klasskompis Chirlles tjej, Evelina, och hon frågade om inte vi ville vara med och spela med hennes lag deras två sista matcher, så det gjorde vi i stället!

Lördagen började med kalas hemma hos Tobias pappa för just Tobbe. Blev inte så långvarigt, vilket var skönt. Åkte hem till hans mamma, la oss och tittade på TV och slappade. Själklart somnade båda två, och vi sov i en timma eller så, alltså till klockan 19.00 kanske. Var ute med Luckey en sväng, och sedan kom Daniel och Albin förbi. Då blev det Wii spelande ett ganska bra tag. Bowling, golf och Baseball. Kul! :)

Söndag, sov länge, skönt! Åkte sedan hem från Tobias för att mor och jag skulle till Ge-kås och shoppa lite. När jag kom hem sedan igen så kom Tobias och hämtade mig och så åkte vi hem till honom och myste.

Blä, långt och tråkigt kan man tycka.

/sandra

Godmorgon!

Ja, det kan man nästan säga, i alla fall för min del.
Egentligen skulle jag gått upp klockan 6.00 idag. Jag snoozade 10 min, som jag alltid minst gör. Kände hur tät näsan var och hur trött jag var. Så jag tänkte att jag går upp om en halvtimma och tar en senare buss. Kommer ju ändå bara 10 min sent. Men jag var nog inte riktigt vaken när jag tänkte detta. För jag råkade nog stänga av klockan i stället för att ställa om den, ackack. Så klockan 8.55 vaknar jag av ett sms från Sharon där hon undrar om jag försovit mig. Och mycket riktigt, det hade jag. :D
Så jag hann inte ner till 9 bussen, utan får ta 10.10 bussen, vilket betyder att jag missar hela svenskan. Men men, jag vet vad jag har för uppgift att jobba med, och det var skönt att sova!
Nej, nu ska jag äta lite och sedan ta bussen till Borås för att träna core!

Puss och kram,

/sandra

Alesha Dixon - Breathe slow



/sandra

Ingen mode blogg!

Nejnej, det är det inte meningen att denna blogg någon gång ska bli. Det ska vara gott och blandat. MEN, jag måste ändå lägga till en kategori som heter Shopping&Kläder, då jag gillar att shoppa och sådär. :) Och jag tycker att det är kul att titta på vad andra har köpt för fina kläder, skor och accessoarer och dylikt. Och hoppas att människor ska gilla min smak och köp.
Gillar även inredning, men får se om det kanske kommer en kategori inom detta längre fram. Beror väl på om jag orkar hålla alla kategorier levande. Inget kul om det bara hamnar ett inlägg var tredje månad i den mappen, så att säga. Men i alla fall.

Tänkte visa mina nya fina ankeboots som jag införskaffade mig i fredags. Jag är sååå nöjd! Längtar tills allt smågrus på vägarna försvinner, så jag kan använda dom utan att riskera att bryta fötterna av mig. Det finns ju risk för att de rackarns små stenarna hamnar under klacken annars, och ooops så är olyckan framme. Så jag tänker vänta ett tag till, även om det kommer bli en lång och svår väntan. För jag vill använda dom nu! :D



/sandra

Pushning

Gaah, jag känner att jag får ta ett tag i bloggen snart! Innan den faller ihop totalt. Så nu ska jag göra ett försök till förbättring, och ni får pusha mig lite. Tvinga mig till att uppdatera, om ni vill läsa då förståss. För det är inget vidare kul att uppdatera en blogg som utifrån ser helt död ut, alltså en blogg utan kommentarer och åsikter. Jag menar, jag ser ju att folk läser, även om läsarna blivit några färre nu än innan när jag uppdaterade flitigt. Men som sagt, förhoppningsvis ska det bli ändring på den punkten nu. :) Och om våren skulle börja kika fram skulle jag bli ännu mer inspirerad.

Ååååh vad jag längtar till vårsolen och värmen. Alla blommor, doften av grönska och vårkläder!! Längtar du?

/sandra

APU- plats fixad..

.. i alla fall för en vecka.
Jag har delade känslor inför arbetsplatsen jag ska vara på. Det blev lite sista minuten skulle man kunna säga. Då jag verkligen inte vet vart jag vill vara, inget verkar kul. Så idag när jag jobbade bestämde jag mig för att ta i alla fall en vecka på min egna arbetsplats, ICA. Låter det kul? Nja, inte så va. Jag kommer ju knappast lära mig något nytt. MEN, det positiva är att jag får betalt vissa tider, då en fast anställd är halvt sjukskriver pga bruten fot. Så jag får ta vissa av hennes tider, då jag får betalt. Sedan jobbar jag gratis vissa timmar. Så på sätt och vis kunde jag inte fått en bättre APU-plats. Man får ju inte direkt pengar för att ha praktik. Men lite tråkigt eftersom det inte blir något nytt.

Jag får se imorgon om jag fixar en annan APU-plats till andra veckan, eller om jag är på ICA då med. Pengar är ju aldrig fel i och för sig. ;)

/sandra

Träning

Nu är det pause i Beck. Nyheterna. Är inte det, det mest irriterande med kanal 4? Nyhter, 20 minuters uppehåll. Man hinner ju nästan somna. Okej för de 4 minuters pauserna de har, de börjar man vänja sig vid. Jag säger inte att jag gillar dem, men de är uthärdliga.

Idag har Sharon och jag tränat, äntligen. Har legat lite på latsidan denna veckan, fy skäms! Men idag hade vi aerobics för vår mentors sons fotbollslag. Det var kul. Det gick bra, och killarna var riktigt duktiga. :)
Vi tränade visserligen i fredags, då det var idrott och Box med Mahri. Jag har träningsvärk i mina arma sedan dess, härligt!

/sandra

Helgen = frånvaro

Jag som skulle skärpa mig på denna fronten, att uppdatera lite bättre. Men när helgen är här faller denna plan helt och hållet. Har inte gjort så mycket mer än att myst massor och gosat med min älskling.

Just nu är Tobias och tränar och jag ligger i hans säng och tittar på Beck. Äter även frysta hallon som jag verkligen har fått dille på. Åt ett halvt kilo, alltså 500 g, frysta hallon igår. Ja, ni blir kanske lite chokade och undrar vad jag är för knepig människa. Men det är ju såååååååå gott! Namnam! Mycket bättre än godis!

Nej, nu ska jag återgå till TV tittande. Hejdå!

/sandra