Nöff nöff

Blä vad trött jag är nu!
Var med mamma och pappa en liten sväng i byn och tittade lite i affärer (de få vi har) och tittade även på grisen. Det är nämligen så att varje år på julskyltningen har vi en gris på torget i en liten, ja, vad man nu ska kalla det, "låda". Man ska gissa hur mycket den väger, och så lägger man sitt svar i en låda och sedan vinner man väl något lite längre fram om man är tillräckligt nära. Vad man vinner vet jag inte. Och vad som händer med grisen vet jag inte heller. Han kanske blir julskinka. :( Fast det är gott! (uscha, hemska jag)
I alla fall. Under prmenaden i byn piggnade man till. Men nu när vi kom hem satte vi oss vid TV:n och drack glögg, och jag kände direkt hur tunga mina ögonlock blev. Men ingen sömn här inte. Måste hoppa in i duschen nu. Fräscha till mig lite och gå ner och jobba. Money money.

-Sandra

Rolig kommentar

Axel är så söt! :D Kom på att han sa en så rolig kommentar igår.
Anders sa "Axel glöm nu inte att kissa innan du går och lägger dig. Så du inte kissar på dig, som du gjorde inatt."
Då sa Axel "Det gjorde jag inte, jag var bara lite svettig om rumpan."

Hahaha, barn är söta. :D

Barnvakt

Igår (lördag) så jobbade jag, 10.15 - 15.00. Skulle egentligen jobbat till 18.15, men min bror jobbade åt mig det sista, då jag skulle iväg och vara barnvakt. :)
Så när jag kom hem slängde jag i mig lite mat, sedan övningskörde jag till Hillared till T med mamma. Vi tog sedan bil från Hillared till älsklingsgrabbarna Anton och Axel. Direkt när vi kom slet de tag i oss och började hoppa, klänga, tjata och ville leka, som alla barn gör. De hade väntat på oss i över en timma.
Anders och Maria åkte på fest och vi var själva med barnen. Det blev mycket spelande med ishockeyspelet. Massa bus, mat, TV och popcorn.
Som barn alltid säger så är de inte trötta fast de i själva verket är det. Men jag tänkte att jag ville inte tjata på dem igår, utan bara mysa massor i soffan. Men när det var sista pausen i "Stjärnor på is" tog jag med dem för att borsta tänderna, ta på sig pyjamas, kissa, ta sin hostmedicin, nässpray och ipren, då de var lite sjuka. Och så klart hade minstingen Axel somnat i soffa så fick väcka honom. Kände mig jätte taskig. Men i alla fall. Satte oss i soffan igen när allt var klart, och började titta på "Tack gode gud". Anton somnade ganska snart i mitt knä, och Axel likaså. T och jag bar upp dem vid 21.45, och sedan tittade vi på TV. Gick och la oss ganska tidigt, och somnade hyfsat fort. Vi fick sova i Antons säng på 90 cm. Det var trångt! Men finns det hjärterum finns det stjärterum, eller hur är det man säger?
Vaknade imorse av mobil alarmet 9.30. Hade ont i min rygg! Och hade sovit sådär. Känns som jag vaknat varje gång jag vänt på mig, eller varje gång T vänt på sig, men det fungerade. :D Åt lite frukost, sa hejdå till grabbarna och sådär, och åkte sedan. Jag skulle med bussen hem 10.30 och T skulle börja jobba då.

Nu sitter jag hemma och ska nog med mor och far på julskyltningen nere i byn lite senare. :) Och efter det blir det jobb, 17.00 - 22.15.

-Sandra

Natti natti

Nu är det läggdags för mig. Borde det egentligen varit för ett ganska bra tag sedan, då jag ska jobba imorgon och sedan vara barnvakt åt älsklingsgrabbarna till på söndag, för att sedan komma hem och jobba igen. Och sedan börjar en ny skolvecka. Sådant är livet.
Men har inte kommit i säng tidigare, då jag suttit och pratat med pappa, trevligt. :) Mamma är nämligen inte hemma, för hon är på vinparty eller något. Tjejmiddag i alla fall.

N a t t i   n a t t i , sov gott allihopa. :) Så hörs vi kanske imorgon.

-Sandra

Grr!

Jävla väskfan, eller datorn kanske jag borde skylla på!? Min väska håller i alla fall på att gå sönder, igen! Ja, det blir väl att byta den när man kommer till ge-kås. På detta viset kan jag ha en ny väska varje månad. :P

-Sandra

Idol

Ja, det tittade jag på hos T. Men när man skulle få se vem som åkte ut satt jag på bussen påväg hem till Svenljunga. Som tur var har jag en god vän vid namn Sharon som gav mig informationen om vem som satt säkert och så vidare. Hörde även jublet från några småtjejer på bussen när de fick reda på att Robin gått vidare. :D Och Johan åkte ut, gött!
Var i början av dagen orolig att Robin skulle åka ut idag, då han hängt löst en hel del det senaste, men icke sa nicke. Och får jag säga som jag tycler så var han nästan bäst ikväll! Tyckte att hon gjorde riktigt bra ifrån sig. Och jag är en stolt Svenljungabo. ;)

Heja heja Robin! :) Och grattis till Corvetten, om din pappa nu håller det han lovat. haha

-Sandra

Body combat

Tyckte att det så så himla kul. Jag vet inte varför egentligen, för det kan ju kanske se lite enformigt ut. Men testa!  Gillar du att träna olika sådana pass, så kommer du säkert fastna för det också. :)
Här är en annan låt som vi körde, med exakt dessa "rörelser". Här är det mer armar.


-Sandra

Body Combat, hell yeah! ;)

Jag är trött! Råkade somna i en timma ungefär framför TV:n. Skönt!

Har varit i skolan idag som vanligt. Började 8.30 som alltid på fredagar. Hade historia, och då hade vi bara prov. Skrev ganska mycket, och var klar vid 10.00, och efter det behövde vi inte ha någon fortsatt historialektion. Så Sharon och jag spelade lite Seal Hunter. Sedan åt vi med våra kära vänner, Chrille, Jesper och Ewers. Tog oss sedan bort till Studio Aktiv där idrotten och ett Body Combat pass med Mattias. Och för er som inte vet vad Body Combat är så kan man förklara det lätt genom att säga att man boxas och sparkas, fast i luften och inte mot någon. Mycket kul och jobbigt. Svetten rann!
Hittade faktiskt en video från youtube med exakt det programmet som vi hade idag. Detta är dock bara en låt av de vi hadde. Och denna innehöll med sparkar. Vissa låtar var enbart slag. Men här kan du ju skaffa dig en liten uppfattning om vad det hela är förnågot. Skit kul! Jag måste göra om det!



Efter idrotten bastade Sharon och jag och tog god tid på oss att göra oss iordning. Sedan mötte vi upp Jesper på Café Viskan där vi satt och njöt av en god fika och hade trevligt och mysigt. :) Sedan åkte Jesper hem, och S och jag tittade runt lite innan bussen gick. Jag köpte en stickad tröja, lila, jätte fin. Och Sharon köpte ett par äckra pumps. ;)
Nu ska jag hjälpa T att laga mat, eller göra honom sällskap i köket i alla fall.

-Sandra

Underkläder i stora lass!

Nu har jag vikt sockar, trosor och kalsonger i en hel evighet!! Vi hade en sju helvetes massa underkläder som låg i två tvättkorgar och bara väntade på att bli ihopvikta. De har legat där ett tag utan att någon tagit tag i det, varken velat eller hunnit. Så på min lediga dag tänkte jag vara lite snäll, så jag satte mig vid TV:n och vek ihop allt! Mamma blev mycket glad i alla fall, och då gör det de hela lite roligare.

Nu är det så fullt i min underklädslåda att jag knappt får igen den! Behöver nog rensa, eller sluta köpa nytt på ett bra tag. :P Fast även om man har mycket behöver man konstigt nog alltid nytt, eller vad säger ni? ;)

Studiedag

Åh, efterlängtade studiedag! Sov till 9.50, vilket var skönt och välbehövligt! Låg kvar i sängen fram till 11.00 eller något. Åt frukost och sedan slappade jag ännu mera.
Har plockat iordning lite i köket, diskat, satt på en maskin disk, lagat mat, vikt tvätt och slängt i tvätt i maskinen som jag snart ska hänga upp. Skulle till banken och föra över pengar från ett av mina konton till mitt konto som är till mitt kort. Men såg att jag hade tillräckligt med pengar på kortet, så det behövdes inte göras idag. Följde då med min bror när han hämtade ut sitt Xbox 360, och sedan promenerade vi hem. Och så hamnade jag här, igen!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, orkar inte göra något. Åker nog till T vid 21.00. Han är inte hemma innan 23 ikväll eller något, då han har kväll i skolan. Men tänkte att det kunde vara mysigt att sova ihop, fast jag kanske redan somnat innan han kommer, vem vet?

-Sandra

Träning och massa mat

Hade samhällskunskap i skolan. Övade inför provet nästa vecka. Åt lunch och sedan åkte jag hem. Hamndae framför TVn med datorn i knät, fy skäms! Och som jag nämnt tidigare var jag hos optikern.

Och idag är det onsdag vilket betyder träning! Har blivit dåligt med det nu de senaste 4 veckorna tror jag, då massa annat varit i vägen. Teater, Ge-Kås shopping och annat. Men idag tog Sharon och jag tag i det igen. Och det kändes att det var ett tag sedan. De hade börjat med ett nytt pass på aerobicsen, men jag tyckte att jag hängde med bra. Det var jobbigt! Lite med hopp och studs eller vad man ska kalla det, men samtidigt mer dansaktigt än de förra passen vi haft. Kul var det i alla fall. :)
Styrkan som vi alltid har i slutet var jobbig. Speciellt benen, som Karin körde ganska hårt med idag. Även magen fick bekänna färg, som man brukar säga. Men det var skönt, och kändes välbehövligt!

Kom hem, hoppade i duschen, åt massor med mat. Var hungrig som en varg. Så det blev två grova mackor, en med ost, skinka och gurka, och den andra med prickikorv och gurka. Åt även tonfisk som jag blev sugen på när jag såg det i kylen. Har inte ätit det på evigheter, så minndes knappt om jag gillade det. Men det gör jag! Förlåt pappa att jag äter upp din mat, tonfiksen då. (A) Och allt sköljde jag ner med ett glas mjölk, och sedan avslutade jag med en clementin. Just det, får inte glömma att jag åt en banan innan jag hoppade in i duschen. Så mycket mat denna kväll, mums! Jag kommer bli fet en dag. ;)


Såhär såg jag ut till träningen ;)

(klicka på bilderna)


I love my shoes!


Jag nyduschad, uscha så äckligt! Fast ren blev jag nog. Och så luktade jag lite bättre också.
-Sandra

Svar på kommentar, ang färglinser

Fredirk, jag förstår att du trycker att mina ögon är vackra, då de redan är gröna. ;) Och det var ju den färgen du ville att jag skulle ha. Eller vänta, du kanske inte har lagt märke till mina "isgröna" (som min pappa sa en gång) ögon? :O haha
Jag kan nästan också anta från denna kommentar att din ögonfärg är grön, kanske?

Och skaffar jag färglinser är det bara i en månad, sedan har jag min vanliga ljusgröna färg igen.

-Sandra


22½ days without suger, svar på kommentarer

Fredirk, du och ditt jävla (ursäkta) tävlande! :D Men ja visst, du kan få "vinna". haha. Och jo, det är mycket socker i sylt, men hade LITE sylt i, och för den delen var det lättsockrad (mycket annat skit säkert, jag vet). Så nu vet ni det Fredrik och Sharon. Och ni äter väl ketchup, eller hur Sharon. Mycket socker!! ;) haha
Men nu ska vi inte vara så petiga. Ska vi tala om vad som innehåller mycket socker och ej, skulle jag snart bara kunna äta grönsaker. Och det vore inte allt för kul.

Och Fredirk, att trappa ner är väl ändå bättre än att äta hela tiden om man inte kan sluta helt? Det tycker i alla fall jag!

-Sandra


Nyttig banandrink á la Sandra

Jovars, man kan ju hoppas att den är nyttig. Bättre än godis i alla fall, och mättande.

Du tar:
1 banan
lite havregryn
sylt
mjölk

Häller i detta i något som passar för att sedan kunna köra med mixerstaven, så det blir rinnigt. Akta bara så du inte tar för lite mjölk / för mycket havregryn. Eftersom bananen redan gör det hela tjockare får man se upp så det inte blir allt för tjockt.
Ja, detta drack jag nyss för vi inte hade något hemma att äta. Och mättade gjorde det. :)

-Sandra

Blindstyre

Ja, det är vad jag är!
Nej, kanske inte riktigt. Men var hos optikern innan, för jag tycker att jag inte ser så som jag borde. Framförallt märker jag det när jag kör bil. Och jo, mycket riktigt, mina linser var för svaga, Jag gillar inte att synen ändras hela tiden! Köpte nya glasögon i Januari och nu ser jag inte perfekt med dem längre. Men visst, ingen större fara, jag ser ju. :)

Frågade även om färglinser för en månad eller så. Har länge velat testa, men aldrig fått tummen ur. Funderar på att testa bruna, vad tycker du? Skull jag passa i det?

-Sandra

22½ days without suger

Jag vill ha gooooodis! Eller något annat gott. :P

Men nu är det dags för lunch, kycklinggryta, låter gott! Och jag är hungrig så namnam!

-Sandra

Stadskörning

Stadskörningen avklarad nu. Hade den på lunchen. Och jovars, det gick väl så bra som det kan gå när man är andra gången och kör i en stad. Men hyffsat, jag klarade det. Ska ha en lektion på måndag i Kinna, sedan så blir det bokning av uppkörning. Wiihoo! :D Hoppas jag i alla fall. Men känns så fult att jag skulle kunna få körkort. Helt fel och konstigt.

Well well. Dags att sätta igåg och jobba lite med företagsekonomiuppgiften kanske.

-Sandra

Havregrynsgröt, en bluff!

Att man ska stå sig länge om man äter havregrynsgröt, är en bluff! Jag äter det emellanåt, kan inte påstå att det är så jätte gott, men med mjölk och sylt går det ner.
Varje gång blir jag lika besviken då jag tror att jag inte ska bli hungrig så snabbt. Men detta misslyckas jämt. Faktum är att jag blir hungrig snabbare av att äta det. Skumt! Men tänker nog fortsätta att äta det då det är ganska nyttigt, fiber och sådär (tror jag) som är bra för lilla magen.

-Sandra


...

J a g   f å r   p a n i k !   H j ä l p   m i g !

Gillar du rock?

Nu när vi ändå är inne på musiktemat lite grann sådär, kan jag passa på att tacka en annan vän av mina. :) Mr. Almstrand tipsade mig om sin favorit radiostation, vilket är Bandit.se. Kan berätta att det är den ultimata radiokanalen för dig som gillar rock. Har inte själv lyssnat in mig allt för mycket, men det som jag hört idag är bra. Så ta gärna en lite lyssningsstund (eller vad man ska kalla det) om rock är din genre, eller om du bara är nyfiken. :)

Lyssna HÄR
-Sandra

Jack Johnson - Upside Down

Tack Chrille! :) Han hjälpte mig helt omedvetet att hitta en låt, som jag för ett ganska bra tag sedan nu tyckte var bra. Men nu har jag funnit den tack vare honom. :)
Det var nämligen så på juldagen förra året satt jag och tittade på Nicke Nyfiken filmen med Anton och Axel, och då var denna låten i början av filmen (om jag inte minns fel). Tyckte då att det var en skön låt, och tänkte leta reda på den. Men det glömdes bort, och låten försvann helt, tills den nu blev återfunnen!
Jag kan rekomendera Nicke Nyfiken filmen. ;) Mycket bra! Lite töntigt kanske, men det är jag. Jag gillar barnprogram/filmer. Tecknat äger! ;)

-Sandra

22½ days without suger, svar på kommentar

Svar till Fredrik Ohlin om hans kommentar "Vore det inte bättre att lägga av helt så du slipper tänka på det?"

Låt mig säga sähår. Skulle du kunna sluta att tävla om ALLTING föralltid?! Nej, tänkte väl det. ;) Och jag kan inte sluta med godis helt.

Eller jo, egentligen skulle jag nog kunna det. Men varför? Visst, det är bara skit som man stoppar i sig och som man fått för sig är gott. Färgämnen, tillsatser, gelatin som är framställt av svinsvål, ja, man hör ju egentligen hur äckligt det låter. Så vänta lite.. jag borde kanske trotts allt tänka över detta en gång till, att sluta helt? I alla fall med just godisdelen. Chips, kakor och glass är väl okej?
Nej, men jag har hela tiden tänkt att, så länge jag inte börjar bli fet ser jag ingen mening med att sluta helt. Men dra ner på det är nyttigt, även om det självklart skulle vara MYCKET bättre att sluta. För det kan ju faktiskt orsaka mycket annat, tex hjärt- kärlsjukdomar och diabetes. Och det vill man ju inte drabbas av.

"Längtan efter något sött finns medfödd hos oss. Innan människan lärde sig att tillverka koncentrerade sötsaker bestod godiset av söta bär och frukter som gav snabb och välbehövlig energi.

Idag går vi till godisdisken och förser oss med både betydligt större mängder och mer koncentrerad energi. De hallon, exempelvis, som stenåldersmänniskan plockade gav per hekto cirka 40 kcal medan samma mängd geléhallon innehåller ungefär åtta gånger fler kalorier. Dessutom ger de färska hallonen naturliga vitaminer och mineraler samt nyttiga fibrer, något som geléhallonen saknar."

Jag får helt enkelt skippa godiset och enbart käka frukt! (yeah right)

Men Fredrik, jag lovar att tänka över saken! :)

-Sandra

22½ days without suger

Ja, än så länge är det ju helg, vilket betyder att jag får äta godis än så länge. Jag har cirka 8 timmar och 40 minuter kvar ijnnan jag måste lägga snasket åt sidan. För att på fredag 17.00 få ta fram det igen. Men jag tror fatiskt inte att det ska bli något större problem. För förra veckan gick rikitgt bra. :)

Skulle bara säga att Never Stop är väääldigt gott. :D


-Sandra

Min helg

Jag har kommit på att jag är lite dålig på att uppdatera, men whatever! Kan dra lite kortfattat om helgen.
Fredag: Skolan som vanligt. Hade Body Pump på idrotten med instruktören Tomas på Studio Aktiv. Det var kul! Dock inte så jobbigt som jag trodde. Eller ja, jobbigt, men inte på det sättet att jag svettades mycket. Fast det var ju första gången jag körde det, så tog det lite försiktigt med vikterna. Kände dock redan efter passet hur träningsvärken började smyga sig på.
På kvällen tittade jag på Idol med familjen och T. Tyckte det var synd att Anna var tvungen att åka. Men jag tror att vi kommer få höra mer från henne så småning om. Det är dags för Johan att åka hem nu tycker jag. Han är den personen som har minst röstresuser. Vore synd om svenska folket röstar på honom och låter någon av de andra åka hem nästa vecka. Robin gjorde kanon ifrån sig tycker jag. Speciellt Fields of gold. Bra jobbat! :)
Lördag: T åkte härifrån hyffsat tidigt för han skulle jobba. Jag steg upp vid 9.00 (med värsta träningsvärken i framförallt låren, men även rumpan) för att äta och göra mig iordning. Sedan begav sig mor och jag upp till mormor och satte igång med det årliga pepparkakasbaket. Jag bakade endast en plåt, vilket inte är mycket. Sedan hjälpte jag Anton och Axel att baka. Så visst fick jag gjort en del. Jag tror att vi bakade nästan upp emot 700 stycken. Vi glömde räkna.
På kvällen jobbade jag två timmar åt min bror, inte allt för ansträngande. Och när jag slutade kom T och hämtade mig och vi åkte hem till honom.
Söndag: T åkte till jobbet även denna morgon. Jag gick med hans mamma och hennes särbo ut och gick med Luckey en sväng, då min buss inte skulle gå än på ett tag. Det var kallt, klarblå himmel och snö. Jag älskar det! Så himla fint och underbart. Detta gjorde mig på bra humör.
Kom hem la mig i sängen och pluggade lite körkortsteori, bläää. Men det måste ju göras.
Nu ligger jag här med massa träningsvärk i låren och jag vet inte vad jag ska hitta på, men det ger sig.

P å   å t e r s e e n d e !

-Sandra

DAD - Laugh 'n' A Half

Hittade inte den bästa ljudkvalitén på denna låten. Fanns enbart live Youtube, lite synd. Men tycker att den är bra. :D Så jag tänkte dela med mig, och jag hoppas att du gillar den. :)
Sedan är det en väldigt bra årgång på denna låten. haha. Den är nämligen med från albumet Riskin' It All från 1991.
Har kommit på att jag gillar äldre musik. Lyssnar nog mestadels på sådan musik för tillfället, men självklart även nymorderniteter. Har bara blivit att jag hamnat i den kategorin just nu, och jag gillar det.


-Sandra

I love it!

Jag älskar att vara ute och gå när det är mörkt och stjärnklart ute. Minusgrader ska det vara så det är kallt, men man ska dock inte frysa. Och så ska det helst vara snö. När det är så mår jag bra och njuuuuter av att vara ute och promenera. :)

-Sandra

22½ days without sugar

Ja, jag har varit lite dålig på att uppdatera. Men mitt och S godis/kakor/bullar/läsk/chips/glass osv vad har gått riktigt bra. I alla fall från min sida. Har knappt varit sugen, lite i måndags och lite idag, men inget nämnvärt. Ser dock fram emot imorgon klockan 17.00 då jag kan ta en godis och njuta av den, och känna att jag förtjänar den. :D Eller ja, njuta av smaken kanske, om man förtränger vad som egentligen är i. För det är inget gott alls egentligen, bläää!
Kom på en liten jobbig sak. Nu när december månad börjar får jag ju inte äta min choklad ur min chokladkalender förrän på helgerna, fybubblan! haha.

-Sandra

Ge-kås

Igår (onsdag) var det en lång dag. Den startade 6.15 då jag klev upp för att göra mig iordning och ta mig till skolan, där det visade sig att vi inte skulle ha någon samhällskunskapslektion, då Lena inte var där. Hon hade visserligen lagt upp en power point som vi ska läsa på till provet nästa vecka, men det kan ni ju tänka er hur mycket en blev påläst. Just det, ingenting! S och jag spenderade tiden med Seal Hunter, of course, och även vårt nya inte allt för roliga men ack så beroendeframkallande spel Big Money. Sedan var det lunch, och buss hem.
Kom till Svenljunga vid 13.00 då mamma och mormor hämtade oss på stationen, och en timma senare ungefär var vi inne på Ge-kås, och dags för shopping. Jag köpte faktiskt ingen direkt skit, tack och lov. Men pengar gick det åt ändå. :( Fast jag köpte i alla fall tre julklappar. Nu har jag bara resten kvar, hjälp!
S och jag valde helt klart fel kö när vi handlat klart. Det var bara två kvinnor framför oss, som handlade ihop. De hade visserligen 3 fulla kundvagnar men vi trodde det skulle gå hyffsat fort då man i vanliga fall slänger upp varorna, tar betalt, packar och går ut. Dessa två gjorde helt annorlunda. De stod och nogrannt valde ut från sina kundvagnar vad de skulle ha. Det de hade plockat på sig och inte ville ha slängde de undan i en annan vagn. Och tillslut var en vagn full av saker de inte skulle ha. Borde man inte fixa sådant innan man ställer sig i kön? Och inte nog med det! De var så himla noga att det inte överskred en viss summa, så kassörskan räknade "Nu är det 200:- kvar, 150:-, 75:-". Jag menar, köper man inte det man vill ha bara? Ja, sedan skulle de upp med konstiga papper och pass och greja. Vi höll på att bli skogstokiga! Till slut var det äntligen vår tur, och då gick det undan minsann! Och det lite roliga var att jag handlade för 1:- mer än S. Och vi hade verkligen inte köpt samma saker, så det var lite kul. Men dock ingen ovanlighet, då jag alltid är värre med 50öre upp till 2:- då vi köper godis. :D
Vi lämnade Ullared vid 20.00 och avslutade då med en hamburagare i bilen, mums!

-Sandra

Från studion















Lite fotografier sedan Sharon och jag var i studion den 15 september. (Chrille komoch hälsade på lite)
Det är ett tag sedan nu, och vi funderar på att snart göra om det, kul kul! :)
Vi är bäst på att fjanta oss framför kameran.

TÄVLING

Jag är aldrig med i tävlingar, men tänkte att jag nu ska testa. Jag menar, man kan ju aldrig vinna om man inte är med, right?
I denna tävlingen får man välja ett pris. En kamera, en bärbar dator eller en mobil. Klickar du HÄR kommer du till tävlingen. Och eftersom det är "min" länk så vinner även du om jag vinner, eller tvärtom. Och om du i din tur rekryterar vänner och de går med, så vinner du ifall någon av de vinner. Smart va? :) Se så, anmäl er nu. Du har ju inget att förlora, bara chansen att vinna.

TÄVLING

-Sandra

Ensamt

Ligger hemma hos T i hans säng och tittar p TV, helt själv! :( Har varit här i 2 ½ timma nu själv. T är på kalas, men påväg hem, så han kommer väl om en timma ungefär. Marie, hans mamma borde komma snart tror jag. Pratade med henne innan på telefon nämligen. Och då var hon i Göteborg, och skulle bara dricka kaffe hos sin särbo Jörgen, och sedan komma hem. Men men, jag överlever, även om det är väldigt ensamt.

-Sandra

Överraskning

Igår när jag kom hem från Sara ringde T och vi pratade lite och vi insåg att vi kanske inte skulle kunna träffas så mycket i helgen. Det gjorde mig lite sur, men vi avslutade samtalet och sådär. Jag fick en känsla av att han snart var påväg till mig även om detta inte var bestämt eftersom han skulle på kalas och grejs idag och klockan var ju ändå 22.00 när han ringde. Men jodå, mycket riktigt, vid 22.30 stod han där utanför min dörr. :) Min älskling, då blev jag glad!
Och jag är synsk. ;) haha. Eller kanske inte, bara T som inte är så bra på att dölja saker för mig, inte ens i telefon.

D o n ' t   e v e r   t r y   t o   f o o l   m e ,   y o u   w o n ' t   s u c c e e d .

-Sandra

Premiär för ...

Två saker faktiskt:

1. Den nya kategorin "Sandras utmaningar".
     - Ja, man hör väl lite på namnet vad det kommer att handla om. Vad för slags utmaningar vet jag dock inte, förutom den första.


2. Min och Sharons utmaning "22 ½ days without sugar".
     - Spelreglerna är enkla, men utmaningen blir tuff! Som namnet visar ska vi vara utan socker, ja, alltså överkonsumtionen av detta. Så som godis, kakor, bullar, läsk, chips och sådant. Men endast måndag - fredag 17.00. På helgerna får vi äta godis. Och helgen början på fredagen efter klockan 17.00 till söndag 23.59. Utmaningen håller på fram tills jullovet, och syftet är att S och jag ska bli av med vårt sockerberoende som vi har. Nu hoppas jag att ni hejar och pushar mig. :D Utmaningen startar på måndag, 17/11.

-Sandra

Idol

Ja, nu blev det inget idolsnack denna veckan heller. Men gårdagens program var bra, i alla fall duetterna. Soul är inte min starka sida. Alltså, det är bra musik, en del. Men är inte så bra på den genre, så kände inte till låtarna så väl. Duetterna var riktigt bra och roligt att se. Tyckte att Johan och Robin E gjorde ett jätte bra framträdande med "We built this city on rock and roll". Och Robin B var ju så söt i sitt halvlockiga hår. :D (jag låter som en besatt liten fjortis, men det är jag inte!)

Robin E fick ju lämna Idol, och tja, jag tyckte att det var Johans tur. Åker inte Johan nästa vecka är det orättvist. Och nu får man Sveriges alla 12, 13, 14 åringar på sig, hjälp! :S haha.

-Sandra

Tjejkväll hos Sarisar

Ja, igår var det lite myspys hos min barndomsvän Sara. Vi blev bara fyra stycken, då de andra fyra inte kunde komma. Men det var mysigt i alla fall. Min äldsta vän Olivia (Saras kusin) var där, och Saras klasskompis Ida. Vi bastade, pratade, skrattade, åt lasange, tittade på idol och hade  trevligt. Jag blev inte så långvarig. Blev trött och höll på att somna, så jag gick hem vid 22.00.

Men tack tjejer, tror jag behövde detta som omväxling. :)

-Sandra

Jobbigt, och trött i kroppen!

Är helt mör i kroppen, skönt! Hade ju som sagt Body Step  på idrotten, och fy fasen vad jobbigt men kul! Typ lite aerobicssteg fast med stepbräda. Jag var dock tvungen att hoppa av en stund i mitten. Fick svårt att andas, tjockt i halsen, yr och illamående. Svratnade för ögonen. Det är inte första gången det hänt och det är läskigt. Misstänker någon slags ansträngningsastma. Men jag vet inte, det kommer bara när jag tränar vissa saker. På aerobicsen känner jag inte av något alls. Well well, så jag länge jag inte dör av det är det väl ingen fara. ;) Kunde vara med efter ett tag igen, och svetten rann!

Sharon och jag kilade direkt till badhuset efter träningen. Där mötte vi upp vår vän Tobias Thuresson. :) S och jag skulle simmat, men vi orkade inte. Så TT fick simma själv. Sedan lekte vi alla tre i vågbassängen, bubblade, klättrade och sådant man göt i badhus. Mycket trevligt! :) Och man blir ju inte pigg efter att ha badat, tvärtom!

Och nu ska jag kila upp till Sara för att basta (kommer bli ännu mer avslapnad och trött), äta mat och umgås med henne, Olivia och Ida. Trevligt! Men kvällen är dömd för att somna tidigt. Ska i alla fall orka titta på idol, sedan kan jag sova bäst jag vill. :D

 H a   e n   t r e v l i g   k v ä l l !  :)

-Sandra

T♥S



T, jag älskar dig.  ♥
30/9 -2006

Ledig förmiddag

God förmiddag!
Jag lillger fortfarande i sängen och slöar, vilket är väldigt skönt. Vaknade 9.35 självmant. Och nej, jag skolkar inte. Men vi har ingen historia idag, då treorna som vi har det skulle på någon mässa, eller jobba med projektarbete och detta kunde ju inte vi sju stycken tvåor göra, så vi fick ledigt. Och eftersom JB har det underbara konceptet med endast två långa lektioner varje dag, betyder det att jag har halva dagen ledig. Ska åka in till stan med 12.10 bussen, för att ha idrott, Body Step. Åker nog hem igen med 14.15 bussen om jag hinner, och om jag inte bestämmer mig för att simma efteråt med Sharon och Thuresson. Okej, nu tycker ni säkert att det är onödigt att åka till skolan för en lektion, som är i en timma ungefär. Men det tycker inte jag! Måste träna, känner mig slapp i hela kroppen. Måste få lite fast hud, och det kommer inte av sig själv. Och sedan är jag ju ganska ambitös för övrigt. ;) 

Nej, nu ska jag upp och äta lite, kurrar i magropen. 

-Sandra
 

Torsdag 13/11

Skoldagen började med "gymnasiemässa" på Åhaga, som inte blev en allt för stor tillställning. Edast tre elever dök upp för att kika runt på de olika skolornas montrar. TRE elever?! Det är skamligt. Men det var även öppet igårkväll då många hade varit där. Och sedan tror jag att det hade blivit något missförstånd hos grundskolorna och eleverna. Men men, sådant händer. Vi hade trevligt i alla fall med rektorn Kristina och syv Michael.
Efter lunchen var det spanska. Helt okej lektion idag faktiskt. Känns som man lär sig något för en gång skull, även om det är svårt att veta vad vår lärare menar ibland. Då hon endast kan lite svenska, och blandar båda språken. Blir lite kryptiska meningar ibland, men konstigt nog börjar man lära sig. :)
Jag åkte hem med 15.15 bussen, och Sharon åkte till Ellos för att jobba några timmar. När jag kom till Svenljunga gick jag till körskolan och gjorde ett teoriprov. Handlade massa om människan, grupptryck och sådant. Känns helt ovesäntligt. Att veta sådant gör väl inte mig bättre på att köra bil och kunna trafikregler, eller?
Hur som helst. gjorde det snabbt, och koncentrerade mig inte allt för mycket då huvudet värkte. Men 52/70 fick jag, vilket egentligen är godkännt. Men på vår körskola har de satt gränsen högre, för att man säkert ska klara det riktiga provet sedan. Bra är väl det iofs.
Gick sedan till ICA för att dra med mamma hem. När jag kom hem åkte jag med pappa ner och handlade, enbart för att få köra lite bil och handla god mat som jag vill ha. Kom hem, satte mig vid datorn och nördade, när jag plötsligt fick ett sms från Sara, där hon sa att hon stod utanför mitt hus och undrade om jag ville med ut på en promenix. Självklart ville jag det! :) Vi var väl ute i en timma minst och spatserade tror jag, skönt. Kallt och härligt ute.

Nu borde jag väl snart tänka på att gå och lägga mig, men inte riktigt än. Är ledig imorgon förmiddag. Har ingen historia. Så jag har bara idrott, och ja, jag ska åka in. Så ambitiös är jag. Åker till skolan för en enda lektion, vilket egentligen räknas som halva min dag. Imorgon är det Body Step på Studio Aktiv som gäller. Ska bli riktigt kul, och jobbigt kan jag tro!

-Sandra

Teatern Vildanden

Igårkväll var det ju teater på schemat, Vildanden. Första akten förstod jag i stort sett ingenting av. Och jag måste erkänna att jag höll på att somna, var så himla trött.
Efter pausen vaknade jag till lite. Och i andra akten förstod jag desto mer. Fick svaret på vissa saker som hände i första akten, vilket gjorde att man förstod det hela en aning bättre. Kan inte direkt berätta vad det handlade om. Och jag orkar inte göra det heller. Så blir ni nyfikna får ni helt enkelt leta upp vad den handlar om själva, eller gå och se den.
Skådespelarna var jätte duktiga, men själva teatern var sådär. Men alltid kul att komma ut på något annorlunda. :)
Lina hade bil, så jag åkte med henne hem, vilket var skönt. Slapp åka den tråkiga bussen. Det är aldrig fel!

-Sandra


Lite småredigeringar

Ja, som ni stammisar ser så är det lite småsaker som hänt. Bakgrunden har ändrats, headern är borta och jag slängde in en profilbild. Är väl inte så nöjd med ändringarna, men var tvungen att byta då den andra var lite för höstig, och nu är det något mittemellan höst och vinter känns det som. Därför får detta vara ett mellanting tills jag kanske orkar göra en "vinterdesign".

Ä r   b a k g r u n d e n   j ä t t e   h e m s k ?

-Sandra

...

you don't know it now, but you'll be crying over my

Onsdag 12/11

Skoldagen är slut och jag har nu varit hemma i en timma ganska exakt utan att göra någonting. Skolan var som vanligt, ganska rolig. Hade samhällskunskap då vi skulle skriva om ett parti. Jag skrev en del och blev nästan klar med uppgiften. Duktigt tyckte jag. :) Sedan var det pedagogiskledarskap på eftermiddagspasset. Fick en skrivuppgift av Mahri, den skulle dock inte vara klar idag. Hade mentorsamtal med henne och sedan satt vi bara och tjatade med vår favortimentor, då det bara var Sharon och jag som hade den lektionen med henne. De andra var med Peter och snackade fotboll, och vissa tränade.

Idag är det egentligen träning som gäller, och jag känner att det skulle verkligen behövas. Men det får jag lägga åt sidan även denna vecka då jag har andra planer för kvällen.
Om cirkus 40 minuter ska jag börja dra mig ner mot byn för att möta Sharon. Vi ska in på ICA en liten snabbis och köpa något att smaska på innan vi hoppar på bussen till Borås igen. Vi ska på teater med några i klassen, skolan bjuder. Gratis är gott! Vildande är det som jag spelas, och vi hoppas att den är bra. Skulle fått kompensation imogron förmiddag på svenska lektionen, för att vi är i "skolan" efter skoltid idag. Men Sharon och jag fick lite annat att göra. Vi ska nämligen spendera hela förmiddagen på Åhaga, på "gymnasiemässan". Vi ska representera vårt program från vår skola, och försöka värva nya små elever till nästa höst. Ska bli kul. Gå runt och äta godis och kakor från alla andras montrar, och plocka på oss lite pennor och sådant. :D Kul med mässor och gratisgrejer. haha.

-Sandra

Körlektion 7&8, och snart körkort ;)

Godkväll kära läsare!
Idag har jag haft körlektion. Skulle egentligen varit en tjej till som körde, men det hade krånglat med bussar för henne så jag fick köra själv idag. Blev mest landsvägskörning, på och avfarter, vänstersvängar och lite sådär. Och jovars, det gick väl bra tycker jag. Upptäckte dock att jag inte ser så bra. Har ju linser och glasögon, men linserna behöver nog bli en aning starkare. Får se när jag tar mig i kragen och kollar upp detta.

Fick mig en glad överraskning i början av lektionen. Christian (körläraren) sa att han hade bokat halkkörning till mig. :D Så det ska jag iväg på den 15 december. Kul, men nervöst! :D Ska befinna mig klockan 6.00 på morgonen i Borås! :O Det betyder att jag behöver ta bussen 4.49 från Svenljunga. Jag behöver alltså gå upp 4.00 ungefär!! Fy fabian! Det är på tok för tidigt. Men ja, finns väl inte så mycket jag kan göra åt det.

Christian ville även att jag skulle hinna klart med alla teoriprov på internet och klara de tre repetitionsproven på bilskolan till om två veckor, så att han ska kunna boka uppskrivning och uppkörning i början av december, så att jag kanske får tid till veckan efter min födelsedag (fyller en lördag). Hjälp, nu måste jag ligga i med teoriläsningen om jag ska klara av det. Det blir några tuffa veckor nu fram till jul, men det ska vi förhoppningsvis klara av. :)

-Sandra

En snabbis

Nu har mattelektionen slutat. Sharon har inte varit här idag. :( För hon försov sig, fy skäms! Och eftersom vi slutar nu tyckte hon inte att det var någon idé att komma, då bussen skulle varit här 10.00. Har jobbat lite, inte allt för flitigt men hyffsat ändå. Har ätit peppakakor med Jesper, mums mums!
Nu ska jag gå och äta med killarna. :) Sedan ska jag bege mig till Kinna, för att ha körlektion 7&8 (tror jag det blir?)
Teori ikväll med, så är inte hemma innan 19.00 eller något. Sakna mig och vänta på mig. Fniss ;)

H e j d å !

-Sandra

Jobb mysterium, HJÄLP!

Ja, jobbade ju som sagt idag. Helt okej faktiskt. :) Stängde tillsammans med Malin, trevlig och go tös det där. :) Men vi hade/har ett litet problem, ett mysterium, som vi behöver er hjälp för att lösa! Kul va? haha
Jo, det är såhär att på jobbet (ICA) har vi en stor korg eller vad man ska kalla det, med mössor, vantar och halsdukar man kan köpa. Ganska fina saker, fast till barn då. Men när jag gick förbi fick jag syn på ett märkligt tygstycke. Under hela kvällens gång funderade vi, och försökte demonstrera olika saker som det kunde vara, dock utan resultat. Så nu behöver vi ER hjälp för att lösa detta. Bilder kommer här nedan, ursäkta modellen, men vi hittade ingen bättre. ;)


Steg 1: Här ser ni tygstycket som ännu är oidentifierat. Som ni ser, ser det ut som ett kuvert, fast det är hål i botten.


Steg 2: Här har vi knäppt upp en del från knappen. "Öppnat" kuvertet skulle man kunna säga.


Steg 3: Här är tygstycket helt utvecklat, och det har formen som en triangel.

Vi har knepat och knopat ett bra tag, men inte kommit fram till vad det är som sagt. Och det står inte på. Förslag som vi tänkt på är:
* Mössa med hål för toffsarna, om man skulle ha två stycken sådär högt på huvudet, en på var sida. Men nej, det går inte, för då hänger "toffsen" på tygstycket rakt ner i ansiktet. Och ja, man kan ju vända på den, men det är för liten, för kort alltså, för att ha på huvudet.

* Det andra vi tänkte på var någon slags prynad för en väska. Så att när man knäpper upp den som på bild 2 så är det när man har öppet locket på väskan. Förstår ni?

Sen var det nog inte så många fler tankar. Har du någon? Snälla HJÄLP oss. Kom med vad som helst, ingen tanke är dålig. Jag menar, titta bara våra alternativ. :D

Farsdag och massa bus med älsklingsungarna :)

Blev väckt klockan 5 imorse av att en viss person skickade ett sms, HURRA! Nej du, verkligen inte! T vaknade knappt, bara vände sig om. Men för mig tog det lite tid att somna om, kände mig pigg. Somnade till slut och vaknade 9.20 i stället när alarmet ringde för T skulle upp och jobba. Då var jag trött! Somnade aldrig om, men låg och drog mig ett ganska bra tag, bäst att passa på. Gick upp och åt och gav pappa en paket, det är ju farsdag som alla vet. (?)
Gjorde inte så mycket sen. Försökte plugga lite teori, vilket inte gick så bra. Tittade på ett avsnitt av Prison Break, bra bra! Duschade och gjorde mig iordning för att åka upp till mormor och Jan och fika lite farsdag fika. Busade en massa med Anton och Axel. Vi lekte kurragömma, brottades, gosade, tittade i leksakskataloger där de kryssade grejer de ville ha på varenda sida i stort sett. Älskar verkligen de små liven. :) Eller vänta lite, de är inte så små längre. :( Sorgligt! SLUTA VÄX!!

Älsklings Axel, jag, Älsklings Anton


Godingen Axel

  
Anton & jag                             Axel & jag


Efter fikat åkte jag och jobbade, 17.00 - 22.15.

-Sandra

Idolsnack

Ja, idag har det inte hunnit bli något idolför och eftersnack. Så vi får ta ett sammanfattande inlägg om kvällen. Temat var ROCK, vilket var mycket bra, goodii goodii! Tyckte att alla gjorde bra ifrån sig, dock vissa bättre än andra. Alice var helt fantastisk! Robin B var bra, han rörde sig mycket bättre idag än de föregående gångerna, och vad kul att han satt säkert. :) Anna sjöng en riktigt bra låt, men var dock lite klen i rösten för den låten tycker jag. Kevin var bra, som vanligt. Och Robin E var med bra, men inte överdrivet, mellanmjölk där tycker jag. Johan var väl inget speciellt, tyckte inte att det var konstigt att han hängde löst idag.
Lars, dagens förlorare. Ja, det var faktiskt på tiden att han lämnade tävlingen, han verkade ju inte vilja vara kvar där helhjärtat så som de andra. Och två veckor i rad drev han med låtar, andra artisters verk. Idag sjöng han Nirvana, en låt som Desmond Child inte skrivit. Det har tydligen skrivits i tidningarna att Lars vägrat sjunga en av hans låtar. Hur mycket sant det är vet jag inte, men han sjöng ju inte någon av den kände mannens låtar vilket nästan bara kan tyda på tidningarnas teorier. Framträdandet var väl helt ok, men inget speciellt att hänga i julgranen precis, tyvärr. Hans bästa tid i idol var i början, när han valde låtar helt själv, utan att behöva gå efter olika teman. Men, jag tror inte att detta var det sista vi såg av Lars Eriksson.

-Sandra


Blaha blaha

Gaaah, jag hinner inte, eller orkar inte att blogga. Det är nog lite av en kombination. Och sedan känns det inte så motiverande alltid, då ingen kommenterar! Och då räknas inte Sharon, för hon är den enda som gör det. Men whatever, jag har inget intressant att komma med.

Hade klädsim i skolanidag Jobbigt, men nyttigt. Livräddade även Emil, tungt! (inte för att han är tjock eller så, men han är en normalstor kille, det säger väl en del?) Skulle dyka så långt man kunde och sedan flyta i 3 minuter Och där var den lektionon slut.
Kom hem tillsammans med T, och vi åkte och simmade lite till fast i Svenljunga då.Och så solade vi, i hopp om att få någon färg. Vet inte om det blev någon radikal färgskillnad på kroppen Men min rumpa, den är inte att tala om. Det röda började lägga sig från i mndags, då Sharon och jag solat. Nu är den illröd! Och nej, jag solar inte naken, men med stringisar (uscha) för att undvika den fula vita färgen så mycket som möjligt.

- Sandra

körkortet kommer närmre

Pluggade lite teori idag. Eller ja, gjorde ett körkortstest. Gjorde ju ett A-test för en vecka sedan, och det gick ju förvånansvärt bra. Idag gjorde jag ett B-test. Tror att de olika testerna innefattar lite olika saker. Och jag tyckte att dagens test var mycket svårare, men icke sa nicke. Fick 63/70. Ett poäng bättre än sist. Visserligen satt jag och läste i boken en del på de frågorna jag inte kunde. :P Men jag lär mig ju, förhoppningsvis! :)

Nej, nu ska jag sova! N a t t i   n a t t i !

-Sandra

Guns N' Roses - November Rain


Sandra SKOGSMULLE Norén

En vanlig onsdag skulle skoldagen börjat med samhällskunskap, men inte idag. Då begav sig min klass, Greven-Lillkärl, ut i skogen. Närmare bestämt bort till Pickesjön i Borås. Där skulle vi lära oss lite överlevnadsgrejer och lite allmänt om allemansrätten. Det var ju inget som ingick i vår, Grevens, skolgång, utan mer Lillkärls. Men vi fick följa med i alla fall, vilket var trevligt och roligt.
Vi fick ett uppdrag att tända en eld. Rekvesitan vi fick var en kniv, två tändstickor och en liten torr vedbit. Sedan fickvi gå på jakt efter eget virke, vilket inte var så lätt, då det mesta var blött. Vi lyckades faktiskt få eld två gånger en kort tid, dock inget nämnvärt egentligen då den slocknade efter ett litet tag.
Sedan var vi även tvugna att prata engelska under hela dagen, då tre utbytesstudenter från högskolan var med. En var från Kina, en från Pakistan och en från Österrike. Jag personligen pratade inte så mycket engelska med dem, utan mest med Sharon och Jesper. Vi spelade även upp en liten pjäs om en del ur allemansrätten.

Kul dag! Vi hade ju sådan himla tur med vädret också! :)

      




  
-Sandra

Spontana dagar gillar vi!

Ja, mattepå förmiddagen idag. Kan inte påstå att Sharon och jag presterade något vidare på lektionen idag. Men med tanke på att vi jobbat hemma ligger vi minst en lektion före alla skulle jag tro, eftersom många i vår klass inte anstränger sig allt för mycket. Slutade efter matten, som alltid på måndagar. S och jag tog 12.05 bussen hem till mig, packade badkläder och promenerade upp till simhallen. Badade lite, simmade 500 m och sedan solade vi, skönt! Inte för det kasnke syns såmycket, men det känns mycket bättre för jag är så himla blek!
Vi gick sedan till ICA och handlade mat för 100:- ihop. Ölkorv, risifrutti, små smältostar, frallor och smoothie. NAMNAM!! Kilade hemtill mig och gjorde iordning en stor bricka med allt vi köpt, gick ner till mitt rum. Instalerade oss i min väldigt komfortabla säng och så tittade vi på filmen "Mamma Mia" på min kära Hp Compaq 6510b. :) Jag har ju redan sett filmen, men det hade inte Sharon.
Efter filmen satt vi och pratade och hade trevligt. Sedan blev det en joggingtur ner till bussen, då vi var lite sent ute som alltid! Efterom Sharon är en tidsoptimist!

T a c k    f ö r   e n   t r e v l i g   d a g ! :) Glöm inte mina 80.-! haha

-Sandra

Detta borde skrivas in i världshistorian!

Nu ska ni få höra något som jag hoppas att ni aldrig mer ska behöva få läsa!

Jag, Sandra Helene Norén, fick G på mitt matteprov! Fattar ni eller? G?!? Jag har aldrig fått så dåligt som ett G på ett prov, i alla fall inte ett matteprov. Har kanske fått max fem VG på matematikproven sedan åk 7 tills nu. Förstår ni vilket katastrof det är? :O

Okej, visst, jag klarade det, och tro det eller ej så är det inga sura miner för det. Men lite chockad blev jag allt. Kände dock att det inte gick så bra som jag hoppats på det, men inte såhär dåligt. Man kan väl inte vara på topp alltid. ;)
Min lärare verkade helt chockad när jag sa att jag aldrig fått ett G, utan att majoriteten av provresultaten legat på MVG. Jag kunde inte riktigt läsa ut om hennes min betydde "Oj, vad har hänt med henne?" eller "Oj, gjorde jag provet för svårt?". Men det sistnämnda var det nog inte, och för den delen var inte provet så svårt. Men några slarvfel kostar poäng. Och sedan var det en uppgift jag inte riktigt förstått som jag tabbade mig helt och hållet på, men så kan det gå. :)

Och nu vill jag inte att någon ska ta illa upp för jag skrev att G är dåligt. För det är det inte! Beroende på vilken person det är som gjort provet. Jag som oftast presterat bra på andra prov borde gjort bättre.

-Sandra

Se hur din dag blir!

Sitter och räknar lite matte nu. Helt okej faktiskt, då jag alltid varit lite av en mattenörd och tyckt att det varit kul. Och anledningen till att jag räknar nu är för att Sharon gjorde några tal förra veckan eller något, så jag tänkte räkna ikapp henne, så vi kan börja på samma ställe på morgondagens mattelektion. :)
Detta kommer inte ta hela dagen, då jag redan gjort hälften av algebratalen som Sharon har gjort. Annars idag ska jag till T och äta  "familjemiddag", trevligt. Ska försöka hinna med lite teoripluggning, då dagarna tickar iväg fortare än vad jag räknar i stort sett. Och snart är min födelsedag här, och körkortet ska finnas i handen innan sportlovet, det har Jesper och jag kommit överrens om tillsammans, då han fyller 7:e januari och jag 10:e.

Dagens horoskop säger att jag borde ut och springa en liten sväng för att orka med dagens planer. Det säger också att ett oväntat tillskott i plånkan kan tillkomma och att en ny person kommer in i mitt liv, eller så kanske det är en gammal kärlek.
Hm, tja, jag tror väl inte direkt stenhårt på detta, men det är alltid lika kul att läsa. Gå in HÄR för att få ditt personliga horoskop för dagen, och även morgondagen. :) Du fyller i ditt födelsedatum och så kan du läsa vad stjärnorna (eller vad det nu är) har planerat för dig. Och jag antar att det inte står samma för alla som är födda i tex stenbockens tecken (som jag) eftersom man just fyller i vilken dag man är född.

Nu ska jag återgå till matematiken!

-Sandra

Godmorgon

Godmorgon mina vänner!
Sovit gott? Det har jag i alla fall gjort! Fast vaknade 8 imorse, vilket var mindre kul. Men det är alltid så. När jag kan sova länge så vaknar jag oftast hyffsat tidigt. Och det finns väl många fördelar med att man kommer upp i tid, men skulle vara skönt att sova lääääänge någon gång.
Nu har jag legat i sängen och dragit mig ett tag. Så jag ska väl alldeles strax upp och sätta på mig glasögon eller stoppa i linser, för jag ser inte alls vad jag skriver. Och så ska jag äta, för nu känner jag hur det börjar kurra lite i magen.

H e j   d å !

-Sandra

Lördag 1/11

Dagen har jag spenderat som följande.. Bara tagit det lungt och inte gjort allt för mycket i stort sett. Varit ute och gått med mig själv och min ipod i ca. 1 ½ timma. Mycket skönt, eftersom det var så härligt väder. Och jag gillar att vara ute och gå.
Nu ikväll har jag tittat på filmen Step up, såååå bra den var! Jag vill börja dansa! Har jag alltid velat, hela mitt liv. När jag var mindre tävlingsbuggade jag, och jag älskade det! Men tyvärr omkom min partner Adi i en bilolycka. :( Och efter det kände jag mig inte tillräckligt motiverad och stark nog för att fortsätta. 

Har nyss ätit med min bror och Frida. Bakpotatis med lövbiff blev det, gott gott! De kilade ner till ICA med Sandra och kusin Jonathan. Vet inte riktigt när de kommer hem igen. Men som tur är så sover Basse och Frida hemma så jag slipper vara helt själv i huset, vilket är ganska skönt. :)

Nej, nu ska jag nog kila upp och titta på Beck och äta godis i min ensamhet. ;)

-Sandra

Lite självömkan

Sitter helt själv hemma. Och det kommer jag antagligen göra hela dagen, kvällen och natten med. Tobbe åkte hem för han skulle på fest, Basse jobbar och han ska säker på fest ikväll eller till Frida och mamma och pappa åkte till Falkenberg. Jag har ingen att umgås med idag, för alla gör något. Sharon går tex Svenljungamarschen, som jag också hade velat gå. Verkar skit kul. Men som vanligt när det händer sådana här "större" saker, eller mindre med, så blir jag inte tillfrågad eller har ingen att göra det  med. Men det är väl så det är att bli stor. Regler som "Alla måste få vara med", som man hade när man var liten gäller inte längre. Och jag vet själv att man inte kan tvinga på personer att umgås. Men det är inte kul att vara den som inte får vara med i leken lika ofta.

Det känns som jag försöker vara många till lags. Ställa upp att göra saker åt andra, försöka att alltid finnas där, och sådant. Visst, det lönar sig väl säkert. Men ibland undrar jag om de verkligen uppskattar det? Tänker de på att jag försöker, eller är det bara något de tar för givet av mig? Att ställa upp och finnas där, att vara någon man kan luta sig tillbaka mot den dagen det blir ensamt? Det känns lite så ibland. Och jag kan inte hjälpa att jag är den jag är. Men ibland kan det få mig att må ganska dåligt, och vara ganska nere inombords. Men det är inget som någon brukar se, eller få se, oftast. 

N o t h i n g   e l s e   t o   d o ,  b e s i d e s  k e e p   o n   g o i n g !

-Sandra