städning och Totally Spies

   Källaren gnistrar och blänker! Jag har nämligen varit duktig och dammat, damsugit och torkat golven i hela källaren! Jag har även lagat mat till mig själv, eftersom jag är den enda hemma. Pasta med baconsås blev det, namnam!
  Har även hunnit att lata mig lite. Tittat på tv, på Totally Spies. Det är ju sååååå bra! haha. Det är Totally Spies marathon på Jetix, hela dagarna, heeeela veckan, HURRA! :D Även om det känns som jag sett 1000 olika avsnitt så kommer det alltid sådan som jag inte sett innan, och det är ju bra! haha

image7

Jag vet att jag är barnlig, men vadå? :D

Göteborg

   Igår va Tobias och jag i Göteborg, min bror och hans tjej va också med. Shoppade lite och så. Jag hittade ett pat svart och vit randiga leggins och en fin röd skjortklänning på H&M, sammanlagt 347:-. Tobias däremot gjorde åt med lite mer pengar, han som inte ens tycker eller ja, tyckte pom att shoppa. Han köpte visserligen bara två plagg, men det ena va dyrt.
   Sedan tränade jag på kvällen med sharriz. Jag va så trött, men kändes riktigt skönt efter aerobicsen. Svettig som ett svin och stank gjorde jag med., men det är så det ska va! :D

min engelskalärare

   Lifted - Jonas Widén

You were so lovely and so scared
I took your soul for a stroll and you
danced along beside me
You could do magic with your hair
I took your soul for a stroll and you
danced along, and you
danced along beside me, and
I danced along beside you

It shouldn't be so hard
All you need is to be lifted

You are so lovely and so brave
You took my soul for a walk and
I danced along beside you
Breathe it in or you will brake
You took my soul for a walk and
I danced along, and I danced
along  beside you, and you
danced along beside me

It shouldn't be so hard
All you need is to be lifted

When the fear has come and gone,
still feels like yesterday,
when the feeling is so strong,
can't believe the things you say,
all you need is to be lifted...

It shouldn't be so hard, you and me,
you know it's strong, will you stay?
It shouldn't be so hard, you and me,
you know it's strong, will you stay?

Bara för att min engelskalärare är bäst! haha. Här är en av hans låttexter. Han har fått skivkontrakt till några singlar nu, om jag inte har helt fel. Hoppas vi kommer ha kvar honom till hösten. :)
Vill ni lyssna, vilket ni borde, för han är skit duktig, så gå in på hans hemsida,
www.jonaswiden.com
Gratis reklam ;) haha


påsk

   Påsken har varit lugn. Har mestadels bestätt av arbete och Tobias. I torsdags jobbade jag, 19.00-22.15. i frredags gjorde nog inte Tobbe och jag någonting, bara slappade, men det är ju alltid skönt. Eller jo, tittade på ¨två filmer, Juno, den som går på bio nu, den var ganska bra. Och på, The Holiday, med Cameron Diaz och Kate Winslet. Filmen är väl ett par år kanske, men det är verkligen en film jag rekomenderar om man tycker om filmer som börjar hopplöst men som slutar lyckligt. Den är visserligen ganska förutsägbar från början, men det gör absolut ingenting. Små rolig. :) 
   Lördagen började med att alarmet ringde 5.15, HURRA, eller inte. Dags att stiga upp, jobbet väntar. Så från 6.00-9.00 plockade jag varor och från 10.30-14.00 satt jag i kassan, och det gick visserligen ganska fort, eftetsom det rullade på hela tiden. När jag kom hem hade min älskling åkt hem till sig, så vid 16.00 tog jag bussen till honom. Resten av kvällen spenderade vi som följande. Vi åt en MASSA godis, spelade Mario Kart, åt mat, tittade på tv och myste en massa!
   Och idag åkte jag hem från min Tobi för att jobba, 17.00-22.15. Drygt,eftersom det inte va så mycket folk idag, men men, det blir ju pengar.
   Nu ska jag nog snart sova, för jag är ganska trött. Så nana gott!

I thought, maybe..


Grattis Chrille! :D

   I skolan idag hade jag psykologi och engelska. På psykologin fick vi gå ifrån, en grupp, för att ha hjärt lung räddning med skolsköterskan. Ganska kul. På engelskan svarade vi på lite frågor angående en fil vi tittade på förra veckan "Can't  by me love". Gammal film, men helt okej.
   Jag hade även mittterminsamtal med min mentor Mahri. Fick reda på hur jag låg i de olika ämena och sådär.
Näringslära: VG (avslutad kurs)
Datorkunskap: VG  (avslutad kurs)
Matte A: MVG
Svenska A: VG - MVG
Engelska A: MVG
Spanska: MVG
Psykolog Ai: vet inte VG typ
Naturkunskap A: vet inte.
Medicinsk grundkurs A: VG
Idrott A: VG - MVG
   Får väl se hur det ser ut till sommaren. :)
   Sen måste man säga grattis till Chrille som idag klarade uppkörningen! :) Nu vet vi i klassen vem vi ska ringa till. haha
   Har även tränat idag, ganska jobbigt, och fick ha glasögonen på mig, det va jobbigt! Kunde inte ha linserna, har inte kunnat haft det på hela dagen, ögonen har bara svidit och runnit hela tiden. Vet inte om jag börjar bli sjuk eller om det är allergi, men jag har aldrig varit alergisk mot något innan, förutom penecillin. Men men, time will tell, som jag brukar säga.
   Nu ska jag sova, det behöver jag! Höll på att försova mig imorse, så det är bästa att krypa till kojs i tid. Måste orka att leka imorgon i skolan. :D


Grattis Chrille!  :)

ny design

   Nu har jag till slut tagit mig i kragen och gjort om designen, helt själv, är lite stolt faktiskt. Lite krångligt till en början, men sedan gick det helt okej. Resultatet blev hyffsat tycker jag nog allt, med tanke på att jag bara testade lite och så. Kommer säkert att ändra snart igen. :D 
   Skolan var ganska kul idag faktiskt, även om Sharre bajs var sjuk. På svenska skulle vi skriva ett tal, det fick handla om precis vad som helst, och man fick ljuga så mycket man vill. Men man skulle försöka övertyga de som lyssnade att detta var sant. Detta fick jag ihop på en knapp halvtimme:

   Jag har genom forskning upptäckt att folk som nyser med stängd mun, alltså som försöker kväva sina nysningar, blir av med minst 3 hjärnceller varje gång. Och en normal hjärna har cirka 2 783 569 hjärnceller, och man förlorar ungefär 5 stycken i genomsnitt när man kväver en nysning, vilket skulle betyda att efter cirka 556 000 nysningar skulle alla hjärnceller vara utplånade, och detta skulle leda till en förödande effekt, man kommer inte längre att kunna tänka. Varje människa som kväver en nysning blir alltså en aning osmartare efter varje gång. Barn som ser sina föräldrar kväva sina nysningar, kommer såklart göra likadant, vilket leder till att barn inte kommer klara av att gå i skolan, inte ens i förskolan. De kommer vara så ointelligenta att de inte ens vet hur man öppnar en dörr. Hur kommer samhället, ja hela världen se ut om 50 år? När den nya generationen inte har lärt sig att man måste öppna munnen och sprida ut all skit man har inuti sig som orsakar nysningar. Vi kommer att färdas drastiskt tillbaka i tiden, till innan människans tid. Människorna kommer att bli utplånade av deras okunskap om nysningar, djuren kommer bli hjärnorna på vår planet. Vi måste lära folk hur man öppnar luftvägarna och nyser högt och tydligt. Eller försöka hitta någon form av medicin genom forskning som återskapar hjärncellerna, FORT.
   Jag tyckte iaf att det var någorlunda övertygande, eller?
   När jag kom hem satte jag mig framför TV:n med datorn i knät. Tittade bla på Americas next top model. Sedan åkte jag med pappa och handlade, och sen ringde Sara strax efter 18.00, vilket vi hade planerat lite tidigare på dagen. Jag kilade upp till henne, fullt påklädd med termobyxor och mössa och så där, och så gick vi en lång promenad i rask tempo, tog cirkus en timma, skönt!
   Nu känner jag att huvudet börjat bli trött, bäst att gå och lägga sig så man är pigg tills imorgon. Ska ha mitt sista matteprov i Matte A kursen, sedan blir det B kursen efter lovet. :)

God Natt!


fredag.lördag.söndag

    I fredags i skolan, på eftermiddagen skulle Sharon, Chrille och jag gymma på träningenistället för att gå ut och gå en milmed tvåorna. Men det blev inte så mycket tränat, eller jo, ansiktsmusklerna. Vi tog massa roliga kort, kulkul! :) Sedan, efter cirka en timmes flum gick vi till Wayne's coffee och drack en fruktsmoothie, eller Sharon och jag gjorde det iaf, Chrille drack te. Det var en trevlig fikastund. :) Sen kom Yobi och Jimmi, så då traskade vi upp till Hemmakväll, föredetta Videomix och köpte en massa godis, innan vi begav oss hem, eller ja, till Hillared skulle jag, där jag skulle spendera hela helgen. Så min väska var tung, fatta, dator + laddare, träningskläder, vanliga kläder till helgen, smink och massa saker i en väska, TUNGT!
    Helgen har varit delvis lugn. Inte gjort sådärvärst mycket. Haft två släktkalas förTobias. Ett i lördags med hans pappa och släkten på den sidan, och idagmed hans mamma och hans mammas syster+man. Så nu är jag trött på tårta.
   Vi har spelat en hel del Mario Kart på nintendo 64, skit skoj! Spelade det jätte mycket när jag var liten, med Olivia, så jag är ganska bra, men Tobbe är bättre. :( 
   Tobi och jag har varit ute och gått med lilla hunden Luckey båden igår och idag. cirkus en halv mil är rundan som vi har gått dessa två dagar, så jag tycker att vi har varit ganska duktiga ändå.
   Och så var det ju det här med melodifestivalen. Jag hade ingen direkt favoritlåt, men jag tyckte att vinnarlåten, Charlotte Perelli - Hero, var ganska bra, och jag hoppas att den har chans i den stora finalen. :) Heja heja!

Love will survive

melodifestivalen

   Ligger i älsklingens säng nu, men min dator. Tittar på melodifestivalen. Jag och hunden Luckey ärsjälva för tillfället. Tobias och hans mamma är uppe hos hans pappa och hämtar hamburgerbröd.

Vem vinner melodifestivalen ikväll?

upprivna minnen. ?

   Jag vet min plats, jag vet vart mitt hjärta hör hemma nu. Vet du det? Vissa saker, får mig förvirrad, inte i hjärtat, bara i dumma hjärnan. Där rör det till en massa saker, gamla saker, sådant som borde vara, och förbli orörda minnen. Jag kan inte hjälpa det, men du kommer nog alltid ha en plats med mig.

Tro,Hopp&Kärlek ♥


pengar.kläder

   Jag vill köpa nya kläder, och jag har väl pengar, men jag blir så snål när jag har mindre än 2000:- på kontot :D Men men, snart kommer studiebidraget och lönen, så då blir det lite pengar på kontot och lite nya kläder. Kanske åker till Gbg med älsklingen på lovet och shoppar, om jag lyckas få med honom. :D

image5

Lite saker jag vill ha. Ska iaf skicka efter byxorna och en piké, en vit. Fast en billigare från H&M, 98:-. Kanske köper härklämmorna med, tyckte att de var söta. :D

One Tree Hill

   Har tittat på One Tree Hill idag, säsong 5. Så himlans bra! Älskar verkligen den serien, bästa som gjorts! Och nu måste jag vänta en hel vecka igen. Det slutade ju så spännande, precis som förra veckan. Och jag har tittat på promon till avsnitt 12, verkar jätte spännande. Sista avsnittet innan en månads uppehåll nästa vecka. BUHU! :( kommer inte klara mig.



image4 

                                                                                                                                                                          av: Sandra Norén




helgen

   Jag vet inte vad jag ska skriva här längre. Jag vill skriva något, men så fort jag klickar på "nytt inlägg" försvinner allting. Kan inte få ner ett ord. Men men, blir väl ändå bara en massa oviktigt. 
   Helgen har varit delvis innehållsrik. I fredags var jag på "barnkalas" hos Sara som fyllde 17 år i onsdags. Vi var 8 tjejer ute i Axelfors, i hennes mormor och morfars torp. Vi åt, pratade tittade på Mulan, och körde sanning eller konsekvens ;) haha lite töntigt kasnke, men kul :D Fem av oss sov där, det var mysigt. Men lite läskigt, eftersom Olivia berättade vad som hade hänt i torpet, att någon hade mördats och att hon spökade där och sådär. Och jag menar, i gamla torp knakar det ju och har sig. Men iaf, framåt 3 på natten somnade vi väl. Klockan 8.00 vaknade jag av att Olivia snarkade mig högt i örat, försökte knuffa till henne lite så hon skulle sluta, men detta utan resultat. Så där fick jag ligga och lyssna på detta irriterande ljud tills hon äntligen vaknade. :) En mycket trevlig kväll-natt-morgon iaf. :)
   På lördagen var det i stort sett bara att komma hem, vila lite, sedan duscha och göra sig iordning. Åkte till min älskling, och började göra två jätte fina tårtor, han skulle nämligen ha 18 års fest på kvällen. De första "gästerna" kom vid 18.00 tror jag, sedan tittade det in lite folk ända fram till21.30. Det var en trevlig fest, eller ja, jag var nykter, i stort sett den enda, så jag tog hand om allt somspilldes ut, vilket var MYCKET. Torkade efter att några haft tårtkrig och sådär. Men hann även med att umgås och sådär. :) 
   I födelsedagspressent fick min älskling ett par kalsonger och en rakapparat. Känns så vuxet med det, men han önskade sig det. Givetvis hade han fått en av sin mamma och bror. Både hans mamma och jag hade tänkt prata med varandra så att vi inte köpte något likadant, som nu, men vi hade glömt bort detta. Så nu får han lämna tillbaka en, men men. :D
   Var ledig igår och idag, studiedagar, SKÖNT! Har bara vart med Tobbe och slappat. Eller lagat mat har vi gjort, gjorde en skitgod ost&skink sås igår. ;) sedan har vi krattat lite löv idag, så lite rediga har vi varit.


Hej då!

GRATTIS!

idag fyller min älskling 18 år, stor kille ;) haha.
Jag älskar dig ♥