diskmaskinen

   Vår käre diskmaskin är inte a bästa kvalité längre. Det är lite konstig att stänga och sådär, men det funkar. Så idag skulle jag sätta på en disk. Sagt och gjort! Jag gick in och satte mig här, vid datorn, när jag plötsligt hör ett ljud som påminner om vatten som rinner eller droppar. Jag är ganska snabbt ute i köket där mina fasansfulla tankar uppenbaras. På golvet ligger det en pöl med vatten och skum. Jag stänger snabbt av diskmaskinen, och torkar upp det jag ser på golvet. Men självklart är jag tvungen att bända loss en bräda, en sådan där som sitter längst ner på typ bänkar och så, inte en list, fast ja, en bred sådan typ. Jag gör detta, och torkar under. Får lite panik, så ringer till mamma och pappa som är i Turkiet. Ja, de kunde ju inte hjäpla till så mycket. :D Men jag fick köra lite olika program på diskmaskinen så att den skulle tömmas på vatten. Så nu måste vi diska för hand, bläääää!

skola

   Sommarlovet närmar sig med stormsteg, gött! :D Var ledig igår, för jag hade inget att göra. Idag var jag bara i skolan och tittade lite på film, och lämnade in min kära dator. :( Det kommer bli svårt att klara sig utan den ända tills i augusti! :( Men jag får försöka klara det, på något sätt. Det har ju gått föregående år så.
   Imorgon är jag med ledig pga att jag är klar med allt. Så imrgon ska jag leka med Sara. :) Kul, det var länge sedan nu. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, eller ja, ska in till Borås och titta på alla finklädda på JBs bal. :)
   På torsdag skulle jag egentligen åkt in till skolan en stund för att utvärdera naturkunskapen och lite sådär, och sedan åka hem för att klippa mig och slinga håret. Men jag avbokade den tiden, enbart för att umgås med min klass. Vi ska nämligen till Almenäs och bada, spela lite beachvolley, kubb, fika, ja ha allmänt trevligt och mysigt helt enkelt. :) Ska klippa mig på fredag ist, kan dock inte slinga håret då, men men.
   Fick nyss reda på att jag fick MVG i engelska, fan va gött! WIIHOOO! :D

None

i'm back

   Nu tar jag mig i kragen och skriver ett inlägg. Det var en bra tag sedan nu. Men jag har helt enkelt inte orkat, inte kännt mig inspererad av att skriva. Jag vet inte vad det varit med mig, inte haft någon lust för något i stort sett. Men nu ska jag ta tag i mig själv och mitt liv, kan inte låta allt ligga och rasa samman.
   Skolan känns så gott som slut nu. Inget vettigt som blir gjort, inte som behövs göras heller för den delen. Fick reda på idag att jag får MVG i Naturkunskap A! :D Blev mycket glad faktiskt! 
   Var och åt lunch på Oliven med Sharon, Jesper, Ewers och mentor Mahri idag med. Mycket gott och trevligt. :) Sedan var Sharon och jag kvar i stan en stund. Jag köpte födelsedagspaket och morsdag pressent till mami. Sedan tog vi en milkshake på donken.
   Var hos Tobias sedan, sov i två timmar, var så himla trött. Trevligt sällskap jag vet. haha. Men jag hämnades! För i morse när jag gick upp så sov han vidare. Fast jag va inne och väckte honom lite, pussade lite på honom och sådär innan jag kilade till skolan.
   När jag kom hem idag så grattade Basse och jag mamma, eftersom vi inte har möjlighet att göra det på måndag när hon egentligen fyller år. Mamma och pappa ska nämligen till Turkiet på söndag, i en vecka. De beställde resa idag nämligen, de fuskisarna! Och så kan de med att lämna sina barn hemma, skamligt! ;)
   Sitter och halvtittar på kvalet i eurovision son contest nu. Vissa låtar är verkligen SKIT dåliga! Sen finns det ingen låt som  jag tycker är bra direkt, inte än iaf. Men men..
 
None


psykologi

   Ja, det har jag nu igen. Skriver alltid på dessa lektioner känns det som. Håller på att skriva på ett arbete som måset bli klart idag, eller ja, måste och måste, men jag orkar inte hålla på att arbeta med det mer. Det handlar om olika utvecklingsteorier. Skriver om tre olika gubbar och deras teorier. Man lär sig faktiskt en hel del. Speciellt om hur små barn utvecklas och att mycket som händer i barndomen, kan ha betydelse hur vi blir som vuxna och hur vi mår. Intressant intressant, men lite jobbigt. Ska ha prov på detta och annat nästa vecka. Dags att börja plugga på det nu kanske, så man får bra på det. För då kasnke man har chans till ett bra betyg i hela kursen, och det vore inte fy skam. :D Men nu ska jag återgå till arbetet.

None

Bilkö.NP.Brännboll.Tobias

   Dagen började med att jag tog 7.10 bussen som alla andra dagar. Den ska normalt sett vara inne i stan 7.50, men man får räkna med 10 minuter extra nu, eftersom de bygger om på 27, så vi är tvugna att ta en omväg. Men idag, var jag inte inne på resecentrum innan 8.30! Det var nämligen vägarbete mitt i en rondell. De höll på att asfaltera eller något. SÅ där stod vi i bilkö ett ganska bra tag. Och mitt NP började 8.15. Ackack! Men min lärare blev inte arg eftersom det inte var mitt fel att jag kom försent.
   Provet gick bra. Mycket bättre än den förra mattedelen som gick käpprakt åt helvete, skulle man kunna säga. Hoppas på bättre denna gången. :) Efter provet hade vi en ganska lång rast. Och efter lunchen spelade vi i klassen brännboll, för vår mattelärare hade varit så snäll och sagt att vi inte behövde ha matte på eftermiddagen utan kunde hitta på något kul istället. Brännboll är dock inte den roligaste aktiviteten, men det funkade. :)
   Sedan åkte jag hem till Tobias. Vi gjorde inte allt för mycket. Det kom en kille och köpte hans cross, och det tog lite tid. Men nu är den borta. Tobbe sörjer den något så fruktansvärt. haha. Men han är ju 19000:- rikare nu, inte fy skam enligt mig. Jag hade inte tvekat en sekund på vad jag hade valt. :D
   Nu har jag tittat på Desperata Hemmafruar, och det senaste avsnittet av One Tree Hill, som är typ megabra! Och nu är det dags att krypa till kojs! Natti natti!

None


måndag

   Ja, måndag igen. Känns inte som det är annat än måndag. Veckorna går så himla fort. Jag hinner knappt med! Men det är väl skönt, för då är det snart sommarlov! :)
   I skolan hade jag ju svenska, och sedan var det idrott. Då gick Sharon och jag 7,3 km med stavar och vikter på benen. 1kg på varje ben, det var ganska jobbigt efter ett tag faktiskt. Men det känns skönt, då har man gjort lite nytta! :D
   Efter idrotten tog vi oss från Trandared bort till Knalleland, där vi köpte varsitt par skor, + ett par som vi ska dela på. haha. Vi fick ju dem gratis kan man säga, eftersom skopunkten har 3 betala för två. Sedan gick vi till Wayne's coffe och tog varsin fruktsmoothie. Satt och tjötade lite, vilket vi är bra på. Sedan kom Maria och hämtade mig och vi åkte för att hämta mina kusiner Anton och Axel på dagis. Först hämtade vi lillgrabben. Han var lite blyg för mig, vilket var konstigt, för jag är hans idol typ :D Sedan hämtade vi Anton på ett  annat dagis för större barn. Han blev helt överlycklig. Han ropade mitt namn och kom och hoppade upp i famnen på mig. Sötunge. :D Hemma hos familjen Manfred spelade jag med Pokémonkort med grabbarna. Axel var med mig. Efteren stund skulle Anton och spela fotboll. Axel skulle följa med, så han bytte glatt om till fotbollskläder som var lånade av Anton, han försvann nästan i Liverpool dräkten, så söt. 
   Efter ett för kort besök hos mina älskade kusiner körde Maria ner mig till stan igen, till Bäckäng, där jag skulle gå på en liten teaterföreställning och titta på Sara. Trevligt trevligt!
   Nu ska jag sova, så jag är utvilad tills imorgon då jag har NP i matte A, del 2. Hoppas att det går bättre än det förra.
Sov gott allesammans! :)

None

svenska

   Sitter i skolan nu, jag har svenska. Har precis skrivit en påhittad artikel, ska snart skriva en till. Det går ganska snabbt, bara att använda fantasin och ordbajsa lite. :D Sedan ska man skriva en text om en bild. Men det är inte heller så svårt, tror jag. Så nu ska jag återgå till arbete!

None

söndag

   Tobias och jag låg och drog oss hyffsat länge idag. Skönt! Sedan har vi bara legat och stekt i solen. Eller jag har tvingat honom. :D Han åkte hem vid 16.00 för att fira sin pappa som fyller år i veckan. Då passade jag på att sola lite till. Och sedan följde jag Sara till skyttepaveljongen. Och nu sitter jag här. Funderar på om jag ska vara duktig och träna till psykologi provet. Hum, jag får se.

None

mamma+morbror=75år

   Lördagen den 10 maj började med att jag gjorde bort mig. Men men, ingen större skada skedd! Jag överlevde så att säga! Den fortsatte med att prata med mami och papi lite, och se hur de sprang runt och grejade hela tiden. Jag gick lungt ut och la mig på altanen och solade. Då kom Tobias hit efter ett tag. :) Vi solade lite till, gick sedan in och pratade lite och så. DUschade av oss den äckliga svettlukten, packade badkläder och så kom morbror Andreas och hämtade oss och körde oss till simhallen, där vi skulle tillbringa resten av dagen och kvällen.
   Mamma och Andreas skulle nämligen ha fest. Andreas har fyllt 35, och mamma fyller snart 40. När vi kom upp till simhallen hjälpte jag till att duka lite och sådär. Sedan gick vi och väntade på att klockan skulle gå. Så för att fördriva tiden gick vi in och badade. Basse och Frida var redan inne och plaskade, som vi gjorde dem sällskap. Vid 17.00 kom de första gästerna som skulle bada, vilket bara var 3 stycken. Resten kom mellan 18.00-19.00 typ. Jag blev utmanad av Tomas att klara hinderbanan som är i taket av simhallen. Har aldrig klarat den innan, enbart ringarna. Men nuså, nu kunde jag ju inte misslyckas när så många tittade, det var jag för stolt för. :D Så min envishet kom väl till pass här. För jag klarade den galant. Dock lite ont i händerna och ett brännsår i knävecket, men det är smällar man får ta. Speciellt när varken Tomas eller Andreas klarade mer än ringarna. :D
   Efter badet var det välkomsdrink och sedan mat. Efter det tårta och kaffe. Sedan var det dans och alkohol för de som ville, vilket alla ville. :D Jag dansade lite bugg med farbror Klas, morbror Anders och min Tobias. :) Trevligt trevligt! Efter lagom många cider och dans  gick Tobias och jag hem för att sova. Men de gamla festade vidare någon timma. haha


None

dumma jag

   Jag är så jävla klumpig! Dum i huvudet! Naiv! Men nu vet jag ialla fall. Men känner mig så himla dum. Förlåt...

None

..

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

:S

   Fan! Jag vet inte vad jag ska säga. Nu vet du i alla fall. Det känns så himla fel, takisgt, dumt. Men det hade kännts fel om jag inte sagt något också. Då hade jag säkert bara gått runt och varit konstig mot dig. Jag vet inte vad jag känner nu, inte om någonting faktiskt. Eller jag är ju ledsen, för jag vet att du är det. Jag har inte sagt att det är över, det behöver det inte vara. Jag måste bara känna vad jag känner, vara ärlig mot mig själv. Kan jag inte vara det, så kan jag inte vara ärlig mot dig eller någon annan. Förlåt, jag vet att det sårade dig, och det vill jag inte. :(

None

skolan

    Sitter i skolan nu, har medicinsk grundkurs. Finns ingenting att göra! Vissa skriver prov, för de missade det förra gången. Och andra jobbar med uppgifter som de inte har gjort klart än. Jag å andra sidan, är klar med allt, så det finns verkligen ingenting att göra. Spela lite tråkiga spela på jesper.nu kanske, men i 2 timmar? NEJTACK! Jag kunde lika gärna kommit hit vid 10.00. Men men, inget att göra åt nu. Får väl sitta och fundera på vad jag ska fråga brandmannen sedan, när vi ska på studiebesök hos räddningstjänsten, eller ja, brandstationen. Och även fundera på vad klassen kan hitta på efter matte NP del 2 på tisdag. Vi ska nämligen leka lite eller något på eftermiddagen istället för att ha lektion. Ska fjeska lite med Anders och se om Sharon och jag kan få gå ut lite, när hon är klar med sin sista uppgift vill säga. :)

None

..

Along the staircase,
I dream to hear you,
In a whisper quiet room,
Space for thinking,
Space to scream to,
But the echoes sound like you,
Not the stars at night,
In a pitch black sky,
I don't know just wants to see you
But the time is right and it only flies


torsdag


Ett litet kollage från idag :)

skogen

   Idag hade jag bara en lektion, som alltid, och det är naturkunskap. Vi skulle idag ut i naturen och studera det såkallade biologiska mångfaldet. Så vi begav oss bort till Rya Åsar för att studera växter och djur. Tack vare vädret så blev det hela ganska kul och intressant. Vi gick mycket, och tittade lite vad vi kunde hitta för växter oxh djur. Sharon och jag fångade nog den bästa bilden. Nämligen när två flugor parade sig! :D Den ska vi helt klart ha med om vi nu ska göra en slags redovisning på vårt lilla område som vi skulle utforska extra noga.
   När vi var klara i naturen, vid 11, så begav vi oss in till stan igen. Där gick Sharon, Chrille, Kentan, Ewers, Jesper och jag och år på Thai Silk. Sharon och jag bjöd Chrille och Jesper, eftersom de bjöd oss i höstas någongång, så det var på tiden nu, ;D Vi satt och pratade ganska länge, men till slut var killarna tvugna att åka till skolan igen och ha specialidrott som vi två tjejer inte har. Vi begav oss till banken istället och fixade ett nytt ID kort till Sharon. Vi tog seda bussen hem till mig och la oss på altanen en stund innan det var tid för Sharon att knalla ner till bussen för att möta Filip. Jag fortsatte att sola i min ensamhet sedan.
   Nu ska Sharon och jag snart iväg. Ska möta henne vid ica strax. Vi ska nämligen på "konsert". Några av våra gamla klasskompisar ska sjunga, och så ska SUO spela. Så vi var snälla och lovade att komma. :)

None

jag.jag.jag



I believe we'll be together

rensa tankarna

   Nu är jag hemkommen från kassamötet. Jag lärde mig lite nytt, och det är aldrig fel att repetera de där konstiga exotiska frukterna som pithaya (drakfrukt) carambole (stjärnfrukt), och så vidare. Jag har precis förtärt två, inte allt för lyxiga mackor, och ett glas mjölk. Och jag ska aldeles strax kila upp till Sara en stund. Kanske gå en promenad och rensa tankarna lite. Alltid behövligt, kasnke få lite goda råd om ett och annat. Även ge råd kanske? Well well, over and out!

None

psykologi.kassamöte

   Sitter och försöker göra lite på en psykologiuppgift, går väl sådär halvbra. Funderar på att sätta mig i solen en stund i stället. Men det hinner dock inte bli sålänge, eftersom jag ska vara på ett kassamöte nere på ica klockan 17.45. Så måste gå om 10 minuter, blääää!

None

Nationellt prov, matte A

   Ja, precis som rubriken avslöjar så har det varit NP i matte A idag. Jag var hyffsat lugn, för jag har aldrig haft svårt för matte, tycker rent utav att det är ganska kul, tro det eller ej. Så när jag väl satt där innan det skulle börja var jag inte så nervös. Jag fick första delen, klarade den på 5-7minuter, och man hade 25 minuter på sig. Så jag var tvungen att vänta, för Jonas bestämde att vi inte fick börja med andra delen innan den tiden hade gått. När jag väl fick den andra delen, som bara bestod av en uppgift kan man säga, så började jag och göra första delen, det va inte svårt. Men sedan hände något. Jag fick total hjärnsläpp på nåsta steg. Man skulle hitta minst två rektanglar som hade samma area. Eller alltså uppgiften var "hitta två olika rektanglar som har samma area, om den ena har 2cm längre bas och 1cm mindre höjd än den andra", ungefär så. Det låter kasnke inte så svårt, men jag satt där och tänkte och tänkte, jag kom inte på något, absolut ingenting. Som tur va fick jag lite hjälp, ssssch! Men sedan när jag väl gjort två sådan här "par", ja, då skulle man bevisa att det fanns ett visst mönster, och förklara varför man hade kommit fram till det man hade. Men jag hade ingen aning om varför det blev som det blev, hittade inget samband alls. Vi hade en liknande uppgift i högstadiet, och den minns jag att jag inte hade något problem med. Men nu fick jag en total blackout, så jag skrev inget. Så jävla surt! Jag vet redan vad jag kommer få för betyg ändå, och alla lärare säger att det inte är det betygsavgörande, men ändå! Jag är sådan som gärna vill ha toppbetyg på allt jag gör, men jag måste inse att det inte alltid kan bli så. MEN, får jag ett G i något så blir jag putt. Har nog aldrig haft ett G på något prov, så den delen kommer nog bli den första, hoppas bara inte att slutbetygen i NP blir det. :P Och ja, jag vet att jag ställer höga kvar på mig. Men vet jag att jag kan klara av att uppnå dem så varför inte göra det. Tycker inte om att göra något halvdant! Men men, nog om matten! :)

None

mormor

   Idag var jag "ledig". Hade ingen spanska på förmiddagen, och jag orkade inte gå på matten på eftermiddagen, eftersom jag redan är klar med matte A, och jag skulle inte göra något annat i skolan i alla fall, typ sitta och tjata och spela något spel eller så på datorn för att fördriva tiden. Tyckte att det var lika bra att vara hemma då. SÅ idag var alltså min skolkpremiär kanske inget att vara stolt över så sett, men jag är stolt över att inte skolkat innan! :) Så på min "lediga" dag solade jag lite, nördade framför datorn och så åkte mamma och jag in till stan. Vi va lite snabbt och kollade i affärer, och jag handlade givetvis något. Ett linne, en kort kofta och en annan topp. Sedan begav vi oss upp till sjukhuset för att hälsa på mormor, som nu verkade må mycket bättre, skönt! De vet dock inte vad det är med henne än, men hon hade varit på magnetröntgen idag, så vi får hoppas att de får reda på vad det är därifrån. Men hon fårförmodligen komma hem nu i veckan, kanske på torsdag, eller rent utav imorgon om hon har tur. :)
   Men nu ska jag sova, måste ladda inför nationella prov i matte A imorgon, wiihoo! Ioch försig så är jag inte så orolig. Min lärare Aldo har sagt att jag kommer få mvg oavsett hur det går på provet, eller ja, inte om jag få ig kasnke, men det är inget jag satsar på :D
   Godnatt allihopa! :)

None


...

   Ibland förstår jag mig inte riktigt på vissa människor! Som du till exempel! Bestäm hur du ska ha det, och sluta ignorera!

None