Onsdag 29 april

Idag blir det ingen riktigt uppdatering. Klockan är mycket, och jag borde varit i säng för länge sedan, nästan. Kommer oftast inte i säng innan 23.00 hur jag än försöker. Hopplöst, jag vet inte vad jag gör för att inte lyckas lägga mig vid 22. Men men, nu ska jag göra mig redo inför natten i alla fall. Hoppas på att John Blund kommer fort. Känner iofs att han redan är påväg, ögonen är tunga.

By the way! Vädret har ju varit kanon idag, och har försökt njuta av den till fullo. Och jag har fått lite färg, det kan min klocka bevisa. Eller ja, i alla fall det vita märket som blivit efter den, och då hade jag den ändå inte på mig hela tiden i solen. Gött gött, hoppas på att sola bort det imorgon.

Valborg!!! Leeeeedigt! Så jävla skönt!

Natti natti.

/sandra

Träning - inför beachen 2009

Hej och hå. Igår tränad Sharon och jag entligen igen! Det har blivit lite dåligt på den fronten de senaste veckorna. Tiden verkar inte ha räckt till riktigt. Men igår tog vi oss en runda på gymmet, mage, rygg och lår/ruma stod för dagen, och det kändes skönt. Idag har jag träningsvärk, lite i magen, dock inget i benen. Däremot lite i biceps, rygge, vid skuldrorna, och så är det sådär ömt vid revbenen ni vet? Ja, att ha träningsvärk i armarna låter ju lite konstigt, eftersom det inte var dem jag skulle tränat. :D Men det är nog crosstrainern och en annan maskins fel.
Härligt med träningsvärk, även om det gör ont. Man vet i alla fall att man lever och att man gjort nytta!

Idag skulle det blivit bodypump var meningen. Men hade nog inte varit så bra för mina armar kanske. Så vi skippade det idag. Nya tag nästa vecka. Nu jävlar, beachen 2009, jag är påväg!

/sandra

Gina tricot

I fredags eller så, så köpte jag en blus å Gina tricot, väldigt söt. Och även denna är rosa. Fast väldig ljus. Somrigt! :)



/sandra

Online shopping - bekvämt

Idag har jag online shoppat lite grann. Dock inga kläder direkt, utan mer saker till mitt rum, så jag kan få lite vår och sommarkänsla i rummet. Allt är bara svart och vitt just nu, lite, lite, lite orange, men det är inte mycket.
Det har helt slått slint i mitt huvud, och jag har köpt rosa saker! Just det ROSA!! Men jag tycker att det är ganska fint, bara det inte blir för mycket.

Så jag shoppade lite på H&Ms onlineshop.

Två av de små kuddarna (30x50), och en av den stora (50x50). Köpte även två innerkuddar till de små.



Beställde dessa skor på barnavdelningen, endast 60:-. Söta va? :)


Dessa två (+två t-shirts till) beställde Tobias.




Detta beställde jag från Ellos.


Köpte dessa två påslakanset. Det första (med fåglar och träd, typ) beställde jag bara för det var billigt. 70:-. Det rosa-vit rutiga tyckte jag var gulligt. :)



Denna söta lyktan kommer bli min.


Blusen ser jättesöt ut på hemsidan, hoppas att den är lika fin i verkligheten. :)

Beställde även två örngott till min stora kudde. Men sen var det nog inget mera. Och eftersom man har snälla kontakter så fick jag 20% avdrag på allt. Det blev alltså 250:- billigare. Det är inte helt fel. Slipper även betala frakt. Och vill jag inte behålla något är det bara för mig att lämna tillbaka det kostnadesfritt. Tack!! :)



Det från Ellos får jag nog redan på torsdag. H&M best'ällningen kommer nästa vecka, längtar!

/sandra

NP EngB - writing

Skoldagen har varit kort. Började 8.20 och slutade cirka 9.40. Hade endast NP i Engelska B. Hade skrivdelen idag, och jag tror att det gick ganska bra. :) Kändes som det gick bättre än vad jag trodde imorse. Då kändes det nämligen som jag glömt bort all engelska. Men det gick över förväntning, tror jag. Man ska inte ropa hej innan man kommit över bäcken, eller vad säger man? Det visar sig om några dagar hur det gick.

/sandra

KANONVECKA - teater

Ja, har varit lite frånvarande som ni säkert märkt. Beror bl.a. på att jag i stort sett inte använde datorn någonting på hela förra veckan. Hade nämligen estetvecka, vilket betydde att vi inte behövde ha datorerna med oss.
Estetveckan gick ut på att vi skulle hinna med kursen estetiskverksamhet, som är på 50p, på en vecka, istället för på en termin. Så vi fick välja, musik, dans, teater eller skapa. Teater blev mitt val. Så under hela förra veckan var jag och snurrade i teatervärlden. :)
Vi skrev ett manus, ett helt eget till en teater som vi i teatergruppen kom på. Vi var på studiebesök på Tåget, där vi fick hade Stage Figthing. Vi fick alltså lära oss fäktas och "slåss" på scen.
Har hänt en massa annat. Men på fredagen var det upp till bevis. Då hade vi vår första lilla "föreställning" för viss personal på skolan, och det gick kanon! :)
Nästa utmaning är uppträdandet på skolavslutningen.

KANONVECKA!! :)



Teatergänget. :)

Här har vi töntgänget. Och jag spelade en tönt då alltså, fast spelade även en annan liten roll, som lillasyster.
Är jag inte snygg? ;)

/sandra

Smoothie á la Sandra

Idag har det varit härligt väder, och det gör vi tummen upp för! :) (Y)

När jag kom hem från skolan idag väntade dock en svenska uppgift på mig. Ett tal till NP i svenska B skulle skrivas. Och ja, det gick ju inget vidare. För det första var jag så himla trött! Och sedan hade jag noll, alltså verkligen ingen inspiration alls! Så jag har suttit och funerat fram och tillbaka. Nu har jag kommit igång lite, men sittar fast igen. Vet dock inte om jag får skriva såhär som jag gör. Har nämligen helt bytt bana om vad jag tänkte skrivit om. Så mitt PM som jag skickade in innan i veckan stämmer inte, men det är väl bara att skicka in ett nytt. :) Om nu mitt tal blir "giltligt".

I alla fall, när jag kom hem från skolan var jag ju som sagt trött. Så för att få lite energi gjorde jag mig en välsmakande smoothie. Den bestod till mestadels av hallon, men även en kiwi, lite multivitamin juice och lite vatten. Gott gott!



Follow Sandra Norén
/sandra

Påsken

Moomoomoo!
Sitter skönt nersjunken i Tobbes soffa med en massa goa dunkuddar och ett stort duntäcke. Tittar samtidigt på Harry Potter och de vises sten. Tobias är och tränar, så duktig är han.

Tänkte bara berätta att påskhelgen varit underbar! Inte gjort något speciellt alls. Bara njutit till 100 av det underbara vädret! Varit ute hela tiden. Myst med Tobias. Spelat brännboll, lekt med Sharon. Ja, underbar helg helt enkelt! :) Och imrogon börjar skolan igen, glädjedödare. :( haha, nä, riktigt så illa är det kanske inte. Fortsätter det braiga vädret känns allt lättare. Börjar dock få lite småpanik över den muntliga delen av svenska NP. Ska skriva ett tal. Och jag har inte ens börjat!! Hjälp, får sätta fart imorgon eller något.

Nej, nu ska jag nog upp och hömta mig en glass och fortsätta titta på Harry Potter, och vänta på Tooobii!

/sandra

Studentpressent

Ja, Tobias tar ju studenten om några få månader, och då vill jag ju köpa något fint till honom. Vet dock inte vad.

Har ni några förslag? HJÄLP mig!

Jag har i och för sig en idé, och det ska han nog få. Men den är inte så överdrivet dyr, så vill ge något mer. Paketet jag tänkt  ge honom är väldigt speciellt och personligt, och jag skulle blivit jätte glad över det. Mer än så säger jag inte, med tanke på att Tobbe läser min blogg och då kan lista ut vad det är. :D Men ge mig förslag, snälla!

/sandra

Sent.Fest

Usch vad klockan är mycket!
Sitter på Tobbes rum själv. Han är uppe och "festar" med några kompisar. Jag har väl varit med lite, men jag orkar inte mer. Är trött efter jobbet idag, det var så mycket folk, vilket visserligen bara är kul! Och sedan gillarjag inte att dricka, inte idag i alla fall, och inte annars heller så mycket. Tycker bara inte det är gott, kallamig tråkig, men så ligger det till.
Alla där uppe tycker nog att jag är mega tråkig, men I don't give a shit! Funderar på att sova snart, vore väldigt skönt. Frågan är om jag lyckas somna. Men det är kanske värt ett försök. :)

/sandra


Framtidens bil



HAHA, tittade runt på aftonbladet lite. Och tydligen är det såhär vi ska köra omkring i framtiden. I alla fall i stadstrafik. Visst, smidigt och bättre för miljön! Jag är lite fascinerad! Undra om vi någon gång kommer få flygande bilar och svävande hus som man såg på barnprogrammen när man var liten :D

Vad tror ni?

/sandra

Bloglovin

Jag har sett att det är två stycken som prenumererar på min blogg. Och nyfiken som jag är undrar jag vilka dessa två är! Visst, det är inget antal att skryta om, men vill ändå veta. Så snälla, ge er till känna! ;)

Och ni som inte prenumererar med skulle vilja, för att göra det hela lite smidigare, kan klicka den ikonen nedan. :) TACK!

Follow Sandra Norén


/sandra

90210


Nu är det dags för ett nytt fräscht avsnitt av 90210, jippi! Jag är okontaktbar i 40 minuter från och med nu.

Hejdå!

/sandra

The Bank Job



London, september 1971. Den engelska huvudstaden sover tryggt medan tjuvar tömmer otaliga bankboxar på Baker Street och kommer undan med kontanter och juveler för flera miljoner pund. Bytet hittas aldrig och förövarna åker aldrig fast. Först nu får vi veta sanningen om en av de mest vågade kupperna i modern tid. En sann historia så indränkt i korruption, intriger och sexskandaler att de offentliga har velat dölja den i mer än 35 år.

Yes, denna filmen hyrde Tobias och jag igår. Den var ganska bra faktiskt. Men i början av filmen tänkte jag "hjälp, vad är det här för film!?". Överallt visades halvnakna,eller nakna tjejer. Sedan var det dock inte inte farligt med sådant. ;)
Ingen kanonfilm kanske, men en helt okej film att titta på. Och att den är baserad på en sann historia gör den iofs lite merspännande och intressant.

FFF av FFFFF


/sandra

Ge-kås

Igår var älsk och jag på Ge-kås. Och vet ni, jag handlade endast för 75:- tror jag. Typ en deo, två par sockar och lite godis. Är jag inte duktig? :D
Tobias hittade däremot lite grejer, vilket var kuuuuuul.

Eller jag ljög lite, egentligen handlade jag för 300:- mer. Men en del ska mamma betala, för det var födelsedagspressent åt min kusin Jasmine som fyller 5 år snart. :)

/sandra

Nyttigare snacks!

Sitter i soffan på mitt rum och tittar på TV, inget speciellt. Slängde nyss ihop en fruktsallad till mig själv. Namnam!
Honungsmelon, jordgubbar, hallon, kiwi och banan, och med en klick kesella på toppen. Så nu sitter jag här och njuuuter. :)


Lite nyttigare än godis i alla fall, och det är ju bra!
/sandra

Vårnytt!

Eftersom jag inte är bäst på att uppdater så blir saker och ting inte dagsfräscha. Men bättre sent än aldirg, eller hur?

Hur som helst! I torsdags förmiddags hade vi svenska lektion. Och eftersom vi inte hade överdrivet mycket att göra frågade Sharon och jag vår svenskalärare snällt om vi fick åka till Knaölleland och kika lite. Det var nämligen så att Vero Moda hade clubdag, 20% på allt + att de 50 första handlande kunderna fick varsin goodiebag. Och snäll som hon är, Ellis, så fick vi åka.

Jag hittade en söt bolero (160:-) och ett par fina jeansleggins (280:-) och detta fick jag betala 350:- för tror jag, tack vare rabatten. :)
Kikade även in en sväng å Gina Tricot innan vi tog bussen tillbaka till skolan. Kom inte tomhänt därifrån inte. Ett linne (129:-), en t-shirt (129:-) och en långärmad topp (49:-) fick förlja med hem för endast knappa 160:-. Hade nämligen ett fullt stämpelkort, vilket gjorde att jag fick 150:- rabatt. Så jag var och är nöjd!

Lite nytt i vårgarderoben.





/sandra

jobb

Nu ska jag kila till jobbet och avverka några timmar. Slutar 22.15, får se om det blir någon mer,liteutförligare uppdatering idag. Men förvänta er inte för mycket gott folk!

Hejdå!

/sandra

Sol, sol, sol!

sol, sol, underbara sol! Och värme!
Sharon följde med mig hem idag efter skolan, trevligt. :) Vi satt på min altan och solade i bara bh, så varmt var det. Samtidigt som vi njöt av varje minut smaskade vi i oss glass, mums! Tittade på 90210 och spelade SH. Sedan gjorde vi inte så mycket mer.

Det nationella provet i svenska B gick nog hyfsat bra, hoppas jag. Skrev en uppsatts på 1800 ord ungefär. Tyckter själv att själva innehållet och så var ganska bra, men får se om jag uppnår kriterierna jag skulle. Håller tummarna för det bästa! Å andra sidan är det ju en muntlig del också, så allt kan hända. ;)

/sandra

Nationellt prov - svenska B

Sitter i skolan nu och inväntar skolårets viktigaste prov inom svenska. Ja, det är alltså dags för nationellt prov i svenska B. Kan inte påstå att jag är så värst nervös. Jag har ju trotts allt fem timmar på mig att skriva. Plus, att vi får skriva på datorn, vilket underlättar enormt! Det var två år sedan jag skrev med penna och papper i stort sett. Eller ja, vissa prov är ju med penna och papper nu med, men inget annat. Och jag får skrivkramp direkt. Det är helt sjukt vad stark man måste vara i handen.
Men nu ska jag kila till Shell/7 eleven för att köpa något att dricka till provet, och en frukt att tugga på.

Tänk på mig och önska mig lycka till! ;)

/sandra