...

I hate this part right here


Kvällsmat

Sitter och tittar på TV. Har tittat på vänner, men det var nyss slut. Åt kvällsmat till det.
* En Pågen Subs macka med ost, skinka och tomat.
* En liten smoothie, eller vad man ska kalla det, med hallon, blåbär, banan och mjölk.


Och nu sitter jag och smaskar på rena hallon och blåbär. Mums!

/sandra

Sorgsen dag.

Var inte i skolan idag. Skulle varit det, men dagen tog en helt annan vändning. Tobvias ville åka med till Shalgrenska för att titta på sin morfar och säga hejdå för en sista gång. Han hade egentligen bestämt sg för att han inte ville se honom, men han ångrade sig. Och då ville han att jag skulle följa med. Och såklart att jag ställer upp för killen jag älskar. :)
När vi kom dit tänkte jag först att jag skulle följt med in i rummet där Karl-Axel låg. Men nej, det gick bara inte. Översköljdes av någon konstig känsla, det skulle bli så konstigt att se honom ligga där, död. Så jag väntade utanför med Magnus, Tobias mosters man, som inte heller ville se Karl-Axel. Vi nöjde oss med den sista levande bilden vi hade av honom.
Det var en jobbig dag faktiskt. Även om jag inte grät, så fick jag en stor klump i halsen några gånger. Men ville inte gråta, ville vara "stark" inför T. Känns som att han skulle bli mer ledsen om jag visade att jag var ledsen. Och sedan blir jag ledsen när människor som jag tycker om är ledsna. Så det är jobbigt att se Tobias och bla hans mamma gråta. Uscha!

Åkte hem till Lena och Magnus, Tobbes moster + man, och fikade lite. Pratade och sådär, trevligt. Åkte sedan hem och myst.

/sandra


Frånvaro..

.. jovars, har varit borta härifrån ett tag. Har än en gång inte orkat eller kännt mig motiverad till att blogga. Inte vetat VAD jag ska blogga om. Men nu tänker jag göra ett försök, dock inte rikitgit idag, för det hinner jag inte.

Har varit en snabbis i skolan, 1 ½ timma ungefär, helt meningslöst! Vi var tre stycken på lektionen. En gjorde prov och en annan skrev en engelskauppsatts. Jag hade gjort klart allt, Sharon var sjuk. Och jag var helt enkelt i skolan helt i onödan. Så jag gick vid 10.00. Då gick jag och shoppade lite. Brände av med 500:- på H&M. Två t-shirts, en annan topp, ett par leggins med dragkedja längst ner, en klänning typ och armband. Visar bilder imorgon. :)

Har även varit på möte med jobbet, 14.00 - 17.00. Det var en man från ViZuera somvi hade hyrt in. Pratade om hur vi kunde öka försäljning, och hur alla kan hjälpa till med små knep. Mycket intressant och lärorikt. Inte helt fel att man fick betalt av att gå på mötet heller. Plus att ICA bjöd på smörgåstårta och semla, mums mums!

Nu ska jag packa ihop lite saker, och sedan åka till Tobias. Bil eller buss, vet inte än. Förhoppningsvis bil, men då måste jag få tag på min far först.

Wellwell, hejdå!

/sandra

Natti natti

Klockan är mycket och jag ska upp och jobba imogron, pust. Men pengar pengar, måste ha!
Kom precis hem i alla fall. Har varit och hämtat min mamma och hennes vän i Borås. De hade varit hos en kompis, ätit lite mat, drukigt lite vin och haft trevligt. Antar jag. :)
När jag öppnade dörren till mitt rum, som jag inte varit i sedan i onsdags morse, så doftade hela rummet blommor. Mmmm! Och detta tack vare blombuketten som jag fck av min käraste Tobias på alla ♥- dag. Jag älskar dig!

Nu ska jag sova. Jag kokar, är så varm, vet inte varför. Mitt huvud är tungt, mina ögon svider = Dags att krypa till kojs.

Natti natti!

/sandra

Vila i frid, du underbara människa



En lycklig saga som plötsligt försvinner,
ett hastigt farväl och tårar som rinner,
munnen skrattar och hjärtat gråter
han gick och kommer aldrig åter


Karl-Axel Kandevik, en fantstisk man.
Du som var Tobias, Markus, Linneas, Lisas och Martins morfar. Maries, Lenas och deras brors pappa, make, svärfar, farfar till några som jag inte kan namnet på, vän och så mycket mer, gick bort igår eftermiddag. Efter ett långt, rikt liv var det din tur att komma till en bättre plats, dock utan dina älskade.
84 år gammal, och din kropp orkade inte längre.
Hoppas du har det bra på andra sidan. :)

Tack för jag fick lära känna dig, du underbara människa. :)

Vila i frid ♥

18/2 - 2009



Bild 1: Hans sista båtfärd med båten Ester.
Bild 2: Kapten Kandevik, transporten från fastland till lilla Råö (Bohuslän), till stugan.

Allt på bilden har Karl-Axel byggt själv. En händig man.
/sandra

Värme - jag längtar!

Fick i förra veckan förfrågning av Tobias mamma Marie om jag hade lust och kunde tänka mig att åka med på semester i sommar med henne, Tobbes lillasyster, hans bror Markus och hans tjej, Maries särbo Jörgen och hans två barn. Tyckte jag lät mycket trevligt och skönt, så det klart jag ville.
De var först inne på att hyra ett hus i Kroatien en vecka och då bila dit ner. Men vi tittade även runt på charter resor till Grekland bl.a. Konstaterade dock att det blev dyrare än att bila. Vi pratade inte såmycket mer om det. Men idag när jag kom hem till Tobias så berättade Marie att de hade bokat ett hus i Kroatien nu, 11-18 juli (tror jag). 11000:- kostade det, men slår man ut det på 9 personer blir det cirka 1200:- för en vecka. Satt och räknade lte på vad hela resan skulle kosta med bensin, båtar, vägtullar och en övernattning på vägen ner skulle kosta. Kom fram till att sammanlagt med boende och allt blir det cirkus 2800:- per person. Och sedan tillkommer ju matpengar och så, kanske en 1000-lapp. Tyckte inte jag var så dyrt. Så nu vill det till att spara! :)

Huset ligger i norra Kroatien, i Pula. Det är 100m² stort, har tre sovrum, tre allrum, tre badrum och kök. En uteplats med tak över där grill finns. Och det bästa utav allt, huset har EGEN POOL! Ligger 800m från havet och stranden, vilket inte är så farligt långt att gå. :)




Innuti var det kanske inte jätte fint, men helt dugligt. Och förhoppningsvis så är det ju fint väder, så då är man ju ändå inte inne. Jag ska leva i poolen!

/sandra

Bodypump

Vaknade upp tillsammans med Tobias idag, underbart! :) Bar av till skolan som endast var en halvdag, hade bara engelska. Och vi var endast 4 elever på lektionen, av typ 21. Två var sjuka, och resten på APU. Ganska skönt faktiskt.


Efter lunchen bar det av till Studio Aktiv där ett 35 minuters Bodypump pass utfördes. Körde lite på crosstrainern efteråt också. Mycket skönt! Kommer säkerligen ha träningsvärk imorgon. Det vill jag ha, så det känns att det gjorde någon nytta, annars känns det som onödig träning. ;) haha.

/sandra

Shopping

Torsdag, mammas och pappas sista dag i Indien.
Tobias och jag tog bilen till Göteborg, till Nordstan. Gick och strosade omkring lite. T köpte två tröjor. Jag hittade en jeansskjorta/tunika från Cubus, ett flätat midjeskärp från Rut m.fl och ett par vita skor från Stadium. Jeansskjortan betalade Tobias, snällt (Tack baby!). :) Han köpte även två naglack till mig, ett rött och enn ljusrosa/vit skimrande.
Åkte sedan hem till mig och gjorde inte alls mycket.



/sandra

Landsbyggden VS Stadsborna

Jag ursäktar min frånvaro på några dagar!


I onsdags åkte team Landsbyggden in till Borås för att köra en laserdomematch mot team Stadsborna. Jag var då självklart en medlem i team Landsbyggden, som så även Sharon, Tobias och Tobias. I motståndarlaget var Sharons och Tobias T's jobbarkompis David och tre av hans killkompisar. Stadsborna såg ganska självsäkra ut och trodde att segern låg inte kort räckhåll för deras del. Jag menar, vårt lag hade ju två tjejer. Men man ska inte ropa hej innan man kommer över bäcken, eller vad säger man?
Vårt lag vann överlägset först matchen, jag hade mest poäng av alla! Andra matchen slutade likadant. Och än en gång hade jag mest poäng.
Stackars killar! De tyckte att Sharon och jag var överallt. Och ja, det blev helt klart en jorskredsseger för team Landsbyggden. :)

/sandra


Onsdag 11/2

Snart kommer mamma och pappa hem. Eller ja, natten mellan torsdag och fredag. Därför har jag idag städat hela övervåningen. Ganska duktigt gjort tycker jag. :) Å andra sidan var det ganska välbehövligt då jag och min bror inte städat på de två veckorna mamma och pappa varit borta. Eller jo, plockat upp och så, men inte dragit fram damsugaren.
Nu tror jag att jag ska packa ihop lite saker och ta brum brum bilen till Hillared, till Tobias. :)

Kanske ska äta något först. Hm, får se om vi har något hemma som är lätt att laga. Annars får det bli lite left over lasange sedan igår.

/sandra

Dagens..

..ja, det har ju inte hänt allt för mycket. Tvättat lite kläder, varit och handlat och lagat mat. Tittat på 6 avsnitt av 90210. Har haft ett avsnitt på datorn en längre tid, men glömt bort det. Så det var inte innan jag läste på Sharons blogg att hon hade sett ett avsnitt som jag kom på att det bara låg på min hårddisk och väntade på mig. Så det blev några fler än bara ett avsnitt. Men jag tycker att det är riktigt bra. Tummen upp!

Dagens klädsel:




Dagens jag:

Dagens mat:


/sandra

Joshua Radin - Winter

Ett litet musiktips såhär på kvälls/nattkvisten kanske skulle sitta fint. Speciellt när det är en sådan lugn och skön låt som jag tänkte tipsa om. :)



Tycker att ni ska lyssna på fler låtar med honom. Detta är inte den enda som är bra. Självklart behöver man vara i ett visst sinnestillstånd när man lyssnar på sådan här musik.
Hela hans sista album är bra. Har inte riktigt lyssna igenom det 100%-igt. Men det verkar lovande! :) We were here, heter albumet och är ifrån 2007.
En artist som är i samma genre skulle man kunna säga är Priscilla Ahn. Checka in henne med, ifall du gillar låten du hörde i detta inlägget.

/sandra

Problemhy

(Ursäkta bilden)


Jag har haft problemhy sedan jag hamnade i puberteten. Redan i fjärde klass kunde jag skåda min första finne på näsan, fruktansvärt. Sedan blev det bara värre och värre. I början av 7:an tyckte jag att jag hade lite finnar. Men tittar jag tillbaka är det svårt att hitta en slät släck i pannan. I åttan började det gå över, och jag hoppades på att de skulle försvinna, för gott. Men hösten i 9:an poppade det upp massor, ett bombnedslag av finnar i ansiktet och på ryggen.

Genom åren har jag försökt med en massa olika hudvårdsprodukter mot acne och fet hy. Både sådant från vanlig butik, internetbutiker som Yves Rocher till sådant som fanns receptbelagt på apoteket. Alla produkter fungerade ett tag, kändes det som. Men det var inte innan i 9:an, när jag påbörjade en antibotika kur på 9 månader, två tabletter om dagen, och två krämer, en morgon och en kväll, som jag till slut såg riktig skillnad. Finnarna var borta! Självklart fick/får jag några då och då, i olika perioder. Beror ju helt och hållet på hur man mår. För tillfället har jag inte varit på topp, och detta börjar märkas. Har poppat upp någon finne i pannan. Så när jag kom hem från Tobias bestämde jag mig för att försöka motverka att fler ska tittat ut.
Så jag använde mig av en djuprengörande ansiktsmask från Yves Rocher, som är för fet och blandhy. Hoppas på att den ger reslutat! Annars känns det ju alltid bättre iofs.

Kom ihåg, om du har problem med acne, är det när huden är torr, inte fet, som finnar poppar upp. Smörj därför in ansiktet dagligen med en ansiktskräm. Håll dig helst till samma.

/sandra

Tävling



Är med i en tävling hos operfekt.blogg.se. Man kan vinna en en fotografering med Therese, som hon heter. Hon är riktigt duktig, och det är en ren fröjd att bara titta på alla bilder hon tagit.
Det är jätte lätt att tävla. Allt du behöver gör är att lägg upp denna bilden på din blogg, länka till henne, och sedan kommentera länken till ditt inlägg angående tävlingen i en kommentar.
I priset ingår:
- en enklare sminkning
- 1 timmes fotografering
- 6 st retuscherade bilder, som du själv får välja ut.
(värde ca 1200:-)

Tycker jag låter kul. Om man skulle vinna. Men som jag sagt någon gång innan, man måste ju vara med och tävla för att kunna vinna. Eller hur? :)

Du hittar tävlingen HÄR


/sandra

Sandra Helene Norén


Out with the old, in with the new

Här ligger det nog en 20 cm snö på backen. Ja, det är sant. Har snöat lite hela dagen, och jag har hört att det ska fortsätta såhär och snöa hela netten lång. Visst, är det vinter så ska det vara riktig vinter. Men jag längtar något fruktansvärt till våren nu, alla kläder och tillbehöver till detta.
Har suttit och tittat på H&M och fått ihop en ganska bra shoppinglista. 22 varor till ett pris av 3050:-. Har nog inte riktigt råd att beställa allt och har därför lite beslutångest om vad jag ska beställa. Allt finns inte på lager heller. Och därför får jag inte vissa saker innan i slutet av maj, vilket är en ganska lång väntan.

Tänkte att du skulle få rösta om vilka klädesplagg jag absolut ska köpa. :)


KLÄDER
1.    2.

3.                                4.  

5.                            6.

7.                                8.

9.                          10.


1. Bikini trosa - 98:-, Bikini topp - 129:-
2. Bikini trosa - 98:-, Bikini topp - 98:-
3. Blus - 249:-
4. Cardigan + linne - 49.90:-
5. Jeans - 398:-
6. Linne - 98:-
7. Skor - 98:-
8. Topp - 149:-
9. Skor - 298:-
10. Trosor 3-pack - 98:-

TILL TRÄNINGEN

11.
                     12.

13.                      14.

11. TräningsBH - 149:-
12. Träningsbyxa - 149:-, Träningströja - 198:-
13. Träningslinne - 129:-
14. Träningstopp - 149:-

DET DÄR TILL
15.


16.                         17.

18.                           19.

15. Väska - 298:-
16. Örhängen 4-pack - 29.50:-
17. Örhängen - 39.50:-
18. Örhängen - 19.50:-
19. Örhängen - 29.50:-


Hjälp mig att bestämma mig. :) Snälla?

/sandra

Yoga

Till de som säger att Yoga inte är någon träning, och att det inte verkar något jobbigt, kan jag meddela att jag har träningsvärk i mina armar. Och detta är efter power yogan jag var på igår. Visst, är kanske inte jätte stark i armarna, men klenast i Sverige är jag inte i alla fall.

Yoga tränar du balans, styrka, smidighet och rörlighet. Detta gör man i kombination med en koncentrerad andning. Andningen är väldigt viktigt då den medför ökat lugn samt rensar kroppen från gifter och slaggprodukter. Träningen är statisk vilket innebär att man håller de olika positionerna under ca 1 min. Med regelbundet yogautövande blir man starkare, uthålligare, smidigare samt att man får mer synliga muskler.

I yoga lär man känna sin kropp, och stressen minskar. Träningen sker med låg belysning och lugn musik. Man går in i sig själv och fokuserar på det man gör. Balans skapas mellan kropp och själ. Har man ingen tidigare yogavana kan man ändå vara med eftersom man kan anpassa övningarna till sin egen förmåga.



/sandra

Yoga.Skola.Fika.Tobias

Idag var det uppstigning klockan 5.15. Rena döden egentligen, men var faktiskt någorlunda pigg när jag steg upp. Kanske berodde på att jag hade ett skönt, men jobbigt yoga pass. Eller ja, power yoga.
Hämtade upp Sharon, och sedan begav vi oss in till Borås för att träna. Väldigt halt och slaskigt på vägen, lurigt. Tur att det finns antisladd system på bilarna. Dock kan man ju inte förlita sig allt för mycket på alla dessa finesser.

Efter yogan som var jobbig, skön och roliga åkte vi till skolan och hade historia. Eftermiddagspasset var det idrott, ergonomi typ. Fast vi pratade om stress.

Sharon och jag tog en fika när vi slutat. På stans mysigaste fik, Café Viskan. :) Det fick bli en äppelpaj och en varm choklad, mumma! GOtt, men blev fruktansvärt mätt, och trött.



Åkte sedan hem till älsklingen. Kom hem till mig för en stund sedan. Har ätit vitlöksbaguetter och nu satte vi nyss på "Tropic Thunder". Så jag ska inte tråka framför datorn mer, utan mysa med Tobias. :)

/sandra

Väckarklocka med bit-funktion

Jag älskar Tobias oerhört mycket, men igår morse hade jag bra gärna gett honom en smäll. Vart den hade träffat hade inte spelat så stor roll, bara den hade gjort det. Ja, nu låter jag elak, men lå tmig förklara.

Sov alltså hos Tobias tisdag-onsdag. Vi hade ställt klockan på 6.40, men 6.08 fick jag mig ett annorlunda uppvaknande. Jag går från djup skönhetssömn till klarvaken på en microsekund. Någonting har hakat sig fast i min axel med en väldig kraft. Av en ren rexlex pötter jag bort det som orsakar smärtan i min axel. Och det var då Tobias. Jag utropar "AJ!" och "Vad fan gör du?". Yrvaken inser Tobias att hans dröm om aliens som skulle ta honom, blev lite förverklig. I hans dröm hade han som försvarsteknik att bita aliensen, och detta gjorde han, fast så även i verkligheten och inte bara i drömmanars värld. Oturligt nog låg jag, eller ja, min axel lite för nära och blev därför offer för Tobias käke. Det var inget litet naffs utan ett rejält bett. Fick en bula efter bettet, och hela axeln värkte. Det är ömt till och med idag om jag tar på det.

Ja, det var nära att han fick en smäll då. Det gjorde fruktansvärt ont, men nu i efterhand är det allt en rolig sak. :D

/sandra

Torsdag 5/2

Fy vad jag är trött och uttråkad! Har inte gjort någonting idag, inte efter skolan i alla fall. Endast varit nere på banken och fixat med studiebidraget. Fick nämligen hem det p en "check" då jag fyllde 18 dennamånaden. Och då ska ju inte pengarna längre gå in på mina föräldrars konto, utan nu är det endast jag som har tillgång till dem.
Har som sagt legat här hela eftermiddagen, inte orkat göra något annat heller då jag har huvudvärk. Började redan i skolan, på spanskan. Vet inte om det beror på trötthet eller om det ärnågon basilusk som spökar i kroppen, det ger väl sig.




Imorgon är det engentligen tänkt att Sharon och jag ska träna Power Yoga innan skolan. Det börjar 6.30, vilket betyder att vi måste åka hemifrån runt 5.40, ingen höjdare. Men det ärskönt efteråt. Och ett lov väntar ju hela nästa vecka, då kan man sova ut. :)

Nu ska jag ta något att äta. H e j d å !




/sandra

bloggbyte ?

Jag är inte riktigt nöjd med min blogg, har varit trött på den ett längre tag nu. Funderar på att skaffa mig en ny. Dels för att få börja om från början helt och hållet, men också för jag vill ha ett annat namn på bloggen, och inte "ordavsandra". Men jag vet inte, namnet kanske duger, vad tycker du? Vill också strukturera upp bland kategorierna, inte ha så många och sådär.
Får se hur det blir med blogg bytet. Om det blir det så lär ni få veta det. Och det blir inte innan jag gjort en ny, förhoppningsvis fin design. :)

/sandra

Stjärnor (sälar) på is

Skoldagen blev kortare än väntat. Hade samhäll som vanligt, men slutade 10.00 då treorna (som vi har lektionen med) skulle prata med syon angående högskolan tror jag.
Sharon och jag åkte hem till Hillared. Tog med Luckey (Tobbes hund) och åkte ut till Öjasjön. Eftersom vi bor i det kalla avlånga landet Sverige var sjön såklart frusen. Tänka sig vad kul man kan ha på en is. Lucky lekte med en pinne, mest för sig själv. Försökte befinna sig på snöfläckarna på isen, då hon mest halkade med tassarna annars.
S och jag släpte loss och var lite omogna, ingen såg oss ju = ingen skada skedd. ;) Vi lekte säl, korten nedan talar för sig själva.



Sharon hittade en fisk, fastfrusen i isen.


Efter all isdans och sådär begav vi oss hemåt. Lämnade av Luckey och åkte hem till Sharon. Meningen var att vi skulle plugga, ni kan ju gissa hur bra det går. Än har vi inte kommit igång i alla fall. Och prov i litteraturhistoria väntar imorgon. "Hurra"!

/sandra

Jag älskar dig ♥


(Älskling och jag på kräftskiva som T's bror hade. År 2007.)

JAG ÄLSKAR DIG!

30/9 - 2006

Ensam och skrämd

Ligger hemma hos Tobias nu, helt ensam i hans säng och tittar på "Hide ande Seek". Blir lite läskigt när man är själv, med tankr på att det är en rysare. Han är och tränar. Bara överger mig sådär när jag kommer hit. haha. Men jag får ju mysa med honom sen när vi ska sova. Och han kommer nog hemnär som helst från gymmet. För han åkte klockan 21, alltså förlite drygt 1 ½ timma sedan.
Hoppas han kommer snart i alla fall, för nu saknar jag honom!

/sandra

Bodypump



Skoldagen var inte allt för ansträngande. Hade enbart det engelska verbprovet. Tror att det gick riktigt bra faktiskt, kändes så i alla fall. Stannade cok kvar i skolan och åt eftersom det var god mat. :) Sedan körde Chrille, Sharon och mig till Studio Aktiv, tack! S och jag hade nämligen bokat upp oss på ett 35 minuters Bodypump pass. Det var skönt och lagom jobbigt. Kunde iofs var lite jobbigare, så nästa gång blir det fler vikter. Sist jag hade bodypump kunde jag inte gå på två dagar i stort sett, hade sådan fruktansvärd träningsvärk. Får se hur det blir på den fronten imorgon.
S och jag tränade även lite på en sådan här maskin (nedanför), Jobbigt!










/sandra

Jobb

Jobbet väntar. Känner mig inte alls pepp för det här. Men det blir nog bra, jag har ju den trevliga pricken Malin att prata med. :) Eller ja, pratandet kanske blir senare, lite innan vi stänger. För då brukar det inte vara allt för mycket att göra.
Men nu kilar jag, hejdå!


/sandra

Gott, gott, gotteli, gott, gott

Mums! Har verkligen fått dille på denna lilla chokladbit. Smakar kinderägg. Dock till en billigare penning och mer att äta. 2.50 - 3 kronor ungefär. Visst, bara 21 g. Men oj så gott! Och så behöver man ju inte ha så dåligt samvete, med tanke på att den är så liten. ;) Nej, usch, så ska man inte tänka. Ät vad ni vill! :) Dock i lagom mängd, även av vanlig mat. Det mår du nog bäst av. haha

/sandra

Orättvist!

(Google bild. Ingen aning om det ser ut såhär där de är.)


Har inte berättat det tror jag, men min mor och far åkte till Indien i torsdags, med mormor och Jan och morbror Andreas. Och så lämnade de min bror och mig själva hemma, snällt? Nej, inte det minsta. Fy bubblan vad orättvist! Och de ska ju inte bara vara borta i en vecka inte, nejnej. 14 hela dagar lämnade dem oss.
Haha! Visst, avundsjuk är jag allt. Men mamma och pappa förtjänar att ha det lite gott. Eller ja, de har det nog inte så lite gott heller för den delen. Skickade ett sms i fredags, frågade hur vädret var och om allt var bra och så. Skrev även att här hemma var det 0 gradigt, grått och tråkigt. Tillbaka fick jag:

"Du har det då inte lika trevligt som vi. Det är 26 grader i vattnet, 32 på land. Ölen är för stora, 60 cl. Ett ganska angenämt problem. Kram"

Jo, jag tackar. Man blir inte alls sugen på att åka från Sverige eller så. Usch vad orättvist! Idag är det ju visserligen fint väder. :) Och vad gör jag, jo, sitter inne och degar. Fy skäms!

/sandra

Lördag.Söndag

Usch, vad jag känner mig slö och lat! Har i princip inte gått upp ur sängen än. Har endast varit uppe och ätit frukost med Tobias innan. Han skulle åka och jobba så jag gjorde honom sällskap vid bordet innan han skulle åka. Detta var vid 10. Gick sedan och la mig igen,halvslumrade lite till och från.
Nu har jag legat och tragglat engelska verb lite. Det är nog 100 verb * deras tre böjningar = vilket blir 300 ord. Vi ska ha prov på detta på tisdag. Så jag tänkte att jag skulle försöka vara duktig i min lathet.

Igår jobbade jag hela dagen, 10-15- 18.15. Kom sedan hem, lagade mat med T. Pastagratäng, mumma! Tittade lite på TV, och såtog vi ett bad, skönt. Hämtade Basse och Frida, körde dem till Kullaberg. Kom hem igen, somnade i soffan, åkte och hämtade min bror och Frida vid halv 2 - 2. Var väl inte hemma och i säng innan 2.45 eller något. Så jag tycker att jag har en ursäkt till att vara slö.

Snart ska jag iaf äta lite, duscha och försöa piggna till. Ska nämligen jobba 17.00 - 22.15.

/sandra