TOBIAS ♥ SANDRA = SANT





30 september 2006, det var då det blev vi. 30 september 2011, fem år efter och det är fortfarande vi. Jag älskar dig! ♥

UTELÅST

Jaha ja, då har jag varit utelåst största delen av dagen. Först omedvetet, då jag var på stan med Jennie. Men sedan väldigt medvetet då jag på vägen hem insåg att jag inte hade några nycklar och Tobbe hade tagit min bil till Hillared. Så jag fick våldgästa Jennie, Fredrik och Gabriel hela dagen. Så jag missade träningen idag, vilket var mindre kul. Då jag verkligen sett fram emot att få träna i mina nya träningskläder. Men å andra sidan hade jag det trevligt med Jennie och Gabriel. :)

Plus att jag var utan mobil ända tills i eftermiddag, då Tobbe hade glömt den i Markus bil inatt. Så jag har känt mig lite handikappad utan mobil och möjligheten att komma in i mitt egna hem.

DAGENS TIPS - BULJONGTÄRNINGAR

Något som de allra flesta använder sig av i matlagning är buljong av något slag. Och kanske då oftast buljongtärningar. 

Innan lagade jag nästan alltid mat utan buljong. Sen när Tobbe och jag började laga mer mat ihop och han alltid använde det så gjorde jag med. Om det var så att jag inte gjort så mycket såser innan, eller att min mat inte var lika god, ELLER att jag var grym på att göra såser utan buljong vet jag inte. Oavsett, nu använder jag oftast buljong i såser och grytor. 

Dock tar det emot då de är fullproppade med E-nummer och konstiga tillsattser, och då främst mononatriumglutamat. Vilket är ett ämne som jag använda mig så lite som möjligt av. Även om det inte är vetenskapligt bevisat att de mängderna vi får i oss gör skada, så finns det människor som blivit av med diverse rämpor genom att utesluta detta ämne. Vill ni veta mer om det, vad det är och vilka bieffekter det sägs kunna få så är det bara att googla, ni får hur många träffar som helst. 

Hur som! Buljong behövs i vårt hushåll, och jag har köpt de ekologiska emellanåt då de inte innehåller mononatriumglutamat. Även om det i detta fallet inte handlar om stora summor, så är det ekologiska dyrare. Därför blev jag så glad när jag hittade en nyhet i hyllan. 



Bong's nya buljongtärningar, fria frånsmakförstärkare, färgämnen och härdat fett. Det enda kryptiska på innehållsförteckningen är "jästexrtakt", vilket också går att läsa en hel del massa om. Och som kanske inte heller är helt bra. Meeen, betydligt bättre än de vanliga från Knorr. Och de kostar lika mycket, vilket gjorde det hela till ett lätt val när jag skulle köpa buljontärningar.

DAGENS DISS

Idag körde Sharon och jag ett corepass på Friskis. Det var första och sista gången, och det var vi mer än överens om. 

För det första, instruktören var sååååå tråkig. En kvinna på 50+ kanske, såg tråkig ut, hade tråkig röst, var tystlåten och inget go alls i henne. Man vill ju gärna ha en instruktör som puschar en. Ropar och skriker lite för att inspirera. Nix, inget för denna kvinna. Hon borde ta sig en funderare över om instruktör verkligen är något för henne. 

För det andra, musiken. Hallå eller, det kändes som vi kommit till ett yogapass för pensionärer. Kling, klang, dong. Och detta skulle man ta i till? Jogga på stället? Var finns takten och go:et i "kling, klang, dong"? Nej du, lite upptempo hade varit betydligt bättre!

Och för det tredje, av de 50 minuterna passet varade var det kanske var 5 minuter som var jobbiga och kändes. 

Nej, nu har vi testat det och vi gör aldrig om det. Hädanefter blir det Aerobic 1 med Stacie på måndagar. Henne är det go i så det räcker till och blir över. Alltid ett stort leende på läpparna och puschar och ropar sig genom passen, allt för att man ska orka det där lilla extra. :)

BEBISKLÄDER

Jag älskar barn! Har alltid gjort och kommer alltid att göra, och självklart längtar jag till den dagen då jag får egna barn. Tills den dagen kommer får jag gosa och busa med andras barn så länge. :) Intresse för kläder har jag också, men inte bara till mig själv. Jag tycker det är superkul att titta på barnkläder. Så idag tänkte jag bjuda på ett litet kollage på barnkläder istället för kläder till mig själv. 



Är de inte söta? Allt är från H&M och Zara.

NATTINATTI

Det har varit helt underbart med helg! Men imorgon börjar allvaret igen, och klockan ringer 04.50. Lockar inte att behöva kliva upp klockan 05.00, men snart är det helg igen. 

En härlig helg avslutades med mys och marängswiss. 



Glass, banan, maränger, chokladsås och massa grädde. Mums! Jag älskar marängswiss!

Nu är jag så trött så jag nästan somnar sittandes på stolen. Vilket tyder på att det är dags att krypa ner under täcket och hitta Tobbes trygga famn. Nattinatti! ♥

ENJOY!



Jag skrattade så jag grät! :D

MARKNAD

Idag var det höstmarknad här i Borås. Så Sharon och jag tog en liten sväng om på stan. Dock hade vi endast siktet inställt på remmarna. 


Det bästa med marknad.

Och så blev det lunch på Oliven också, väldans trevligt och gott!

ROSOR

Igår slängde jag rosorna som jag köpte förra fredagen.



De såg lite trötta ut. Förmodligen har det varit en hård vecka.

GLASSDEJT

Idag har jag varit på glassdejt hemma hos Jeddidah. Hon hade köpt hem alla GBs glassmaker, alltså 10 olika. Vi orkade inte äta upp allt, trots fem vuxna och fem barn. Inte ens hälften av glassen gick åt. Men gott var det! Och trevligt sällskap. Sedan fick jag ju lite bebisgos med Ahns lilla bebis. Hon somnade direkt i min famn. Gosigt! 


Tre glada barn. (från vänster) Jeddidah, Ahn, jag, Erica med bebis, och två söta barn till i bakgrunden. Carro bakom kameran.

LEDIG DAG! ♥

Onsdag, och jag har äntligen haft en ledig dag! Tidiga mornar (/morgnar, hur man nu skriver?), arbete och träning sedan i torsdags gör att man längtar efter en sovmorgon och ledigt från både jobb och träning. Visserligen vaknade jag tidigt, och flera gånger. Men gång på gång lyckades jag somna om och gick inte upp innan 10.30. Då mådde jag pyton! Snorig näsa, slemmig hals och kunde knappt prata. Great, tänkte jag! Min lediga dag och jag kommer behöva ligga i sängen. Men efter lite TV och grönt te med honung så var allt det där näst intill bortblåst. 

Så jag har spenderat dagen tillsammans med Jennie och Gabriel. Lekt och busat med lillfisen och tjötat med Jennie om allt möjligt som vanligt. Varit på stan och kollat lite, samt fikat på café Bakgården. 

Det något kinkiga charmtrollet (idag, mest pga tänder) i somras på stranden i Falkenberg.

WOK

Det blev wok till kvällsmat.



Nudlar, strimlad biff, morötter, broccoli, vattenkastanjer, bambuskott, paprika, champinjoner, minimajs och cashewnötter. 

Gött!

MUFFINS

Igår när Sharon och jag hade gått klart vår promenad skulle hon hem och baka muffins. Det lät så himla gott så jag var tvungen att göra det idag. Perfekt syssla för mig efter jobbet! Annars hade jag garanterat somnat i soffan. 

Det blev tre olika, fast med samma smet. En vanlig chokladmuffins. 

En chokladmuffins med frosting i istället för ovanpå.



Och en chokladmuffins med både mörka och vita chokladbitar i. Med en liten klick grädde på toppen för att det inte ska bli för sött. Och så ser det ju fint ut. ;)



GRATTIS!

Hipp Hipp Hurra! Idag fyller en av mina favoritgrabbar hela 9 år! Stora killen nu. :)




Tänk när han var såhär liten och nykläckt. Jag var världens stoltaste kusin.

MÅNDAG

Nu börjar det kännas i kroppen att jag jobbat tidigt många dagar i rad, men nu är det bara imorgon med, sen har jag en härlig ledig dag framför mig. 

Känner dock att en förkylning är på G, inte riktigt okej. Så istället för ett svettigt pass på Friskis, så tog Sharon och jag en härlig promenad på cirkus en timma. Väldigt uppfriskande och härligt! 

Till kvällsmat blev det gulaschsoppa och nybakade scones, mums mums!



Värmde gott i magen! 

Har precis sett ett avsnitt av How I met your mother, och nu fortsätter vi med idol i TV4 Play, sedan ska vi träffa John Blund. 

Nattinatti!

FÖDELSEDAGSPRESENT

(Tidsinställt, då jag än en gång jobbar)

I fredags när jag skulle åka hem från jobbet ringde Tobbe mig och berättade att det var kalas för hans lillasyster och deras kusin hos hans pappa på eftermiddagen. Detta hade Tobias såklart vetat ett tag, men glömt av att berätta för mig, han hade även själv glömt av att det var, då de egentligen redan firat Linnea när hon fyllde år i augusti. 

Well, jag ville ge henne en liten födelsedagspresent, så det blev till att improvisera ihop något. 



En duschkräm, en hudkräm, en anisktsmask, en peelingvante, en fotfil, en deo, en chokladkaka och lite hårda godisar. Smått och gott som alla tjejer uppskattar och använder. Jag var själv inte med på kalaset då jag hade bestämt träff med Jennie, men englit Tobbe tackade Linnea såhimla mycket och blev väldigt glad. 

Som sagt, småplock som alla (de flesta i varje fall) tjejer gillar. Jag uppskattar det i alla fall.

TOM VÄGG, NO MORE

Efter jobbet hade jag tänkt städa hela lägenheten och tvätta all tvätt. Jag lyckades inte genomföra det fullt ut, men fyra av fem tvättar är tvättade och badrummet samt vardagsrummet är ordentligt städat. 

Om jag inte känner någon motivation till att städa är jag så fruktansvärt bra på att hitta andra saker. Till exempel sitta vid TVn eller datorn, rensa i en garderob eller något annat, allt för att slippa. Idag föll jag väl inte lite på den banan, men samtidigt gjorde jag något som var "nödvändigt". 

Ovanför vårt vitrinskåp i vardagsrummer har det varit tomt, väldigt tomt, ända sedan vi flyttade hit. Bara en vit vägg liksom, och jag tycker det se så tråkigt ut. Så idag tog jag alltså tag i det och satte upp några fotoramar. 



Det blev så himla bra! Ser om möjligt mycket bättre ut i verkligheten. Jag är så nöjd! Och stolt över mig själv. Det böev så mysigt och hemtrevligt helt plötsligt. Nu ska jag bara hitta lite bilder att framkalla. 


Visst är mitt lilla ljushus fint? :) 20:- på Ekohallen.

MIDDAGSTIPS

(Tidsinställt)

Just nubefinner jag mig på jobbet och sliter. Och under tiden jag gör det tänkte jag tipsa om ett gott och enkelt midagstips ifall ni har idétorka inför kvällen. 

Igårkväll åt Tobbe och jag detta. 



- Färsk bandpasta som jag blandat i en "crème bonjour cuisine - vitlök & örter".
- Färska champinjoner, purjolök och tärnad bacon som är stekta i smör, kryddat med lite salt och peppar. Och i slutet blandade jag i lite ruccola. 

Voila! Bon appétit!

Så lätt! Kräver minimal ansträngning, går otroligt fort och smakar mums!



Fredagsmyset fortsatte med några godisbitar, Criminal Minds, Idol via TV4 Play och gos i soffan. 




FIKA MED JENNIE OCH BEBIS ♥

Idag efter jobbet hade jag en lång härlig och efterlängtad fika tillsammans med min fina vän Jennie och sötnosen Gabriel. Vädret var ju helt ljuvligt! Sol och frisk, lite kylig, härlig luft. Åh vad jag älskar sådant väder.


Småfåglarna som satt och åt brödsmulor vi bordet jämte var väldans intressanta. 


Vi var på Café Bakgården och fikade. 


Jag slog till på en stor latte och en god vaniljbulle, mumma!


Gullungen som fått två tänder nu. Eller ja, två små vita taggar i varje fall. 


Underbart väder!

FULLT UPP

Det känns inte som jag hinner med så mycket mer än att jobba, träna, äta, umgås med Tobbe och sova nu för tiden. Skönt på ett sätt, men tråkigt då jag inte hinner med allt jag måste och vill göra. Men snart får jag nog snurr på hur jag ska lägga upp det hela med träning och fritid så jag får gjort det jag vill. 

Nu sitter jag i soffan, nytränad, nyduschad och mätt. I magen ligger det kokt korv med bröd. Kanske inte den bästa maten efter träning, men Tobbe är inte hemma och jag orkade verkligen inte laga någon mat. 


Jag kör på "Chark mäster" i kokekorv och falukorv. 82% kött, det känns bra. Visste ni att Scans falukorv endast innehåller 57% kött? Vad fasen är de resterande 43%? Nej vet ni vad! Tacka vet jag chark mäster som endast har 18% med annat än kött. 

Nu blir det nog lite melon och passionsfrukt framför TVn.

GEKÅS

Idag har Carro och jag varit på Gekås! Jag älskar det stället! Allt under samma tak, och vilka fynd man kan göra. 

Här är två av dagens fynd, förmodligen de bästa. 


Ett överkast från Gripsholm. Jag har två kuddfodral i samma mönster som jag köpte precis innan vi flyttade. Där jag köpte dem kostade de cirka 170:-/styck, på Gekås hittade jag de för 70:-/st. Detta underbara överkast som är 180x260 cm, kostade 350:- på Gekås. Hittar inte samma storlek någonstans, men det som är en storlek större, 260x260, kostar 1500:-. Så jag känner att jag gjorde ett ordentligt fynd!


En underbart snygg softshell jacka. Vind och vattentät och andas. Perfekt under alla årstider. 


Och såhär ska jag se ut i skidbacken i vinter. Med underställ och min rosa fleecejacka under kommer det bli lagom tjockt och varmt. Jackans kanter är exakt samma färg som fleecetröjan, perfekt! 

Köpte tre toppar och två linnen. Orkar inte visa dem idag av två anledningar:
- Batteriet i kameran dör när som helst. 
- Det är otroligt dåligt ljus i lägenheten vilket inte gör kläderna rättvisa!

LEDIG DAG

Idag är min lediga dag, men jag ska inte ligga hemma och slappa för det. Även om det hade varit skönt, och tvätten hade behövts tvättas och lägenheten städas. Men äh, det kan jag göra en annan gång. För idag ska jag umgås med världens bästa Carro. Vi ska till ett av mina favoritställen. :D


Jag i all hast, precis just nu. Fruktansvärt dåligt ljus i hallen såhär års. Well, såhär ser jag i alla fall ut idag, och mina boots ska invigas. De får alltså vara kvar.

SKOR ♥

I söndags var jag en sväng i Knalleland, både för att shoppa lite men även för att fika med bästaste Chrille. Jag kom hem med mer än vad jag tänt, nämligen tre (!!) par skor. Det var inte alls planerat. 


I'm in love!


Enligt sulan storlek 35! Kan inte alls stämma. Var lite osäker på dessa, och är fortfarande. Vet inte om jag ska satsa på dessa eller ett par vanliga "mc-boots", sådana som alla har. Faaaast, tror jag behåller dessa. Varför ha allt som alla andra har?


Snygga!!

Men det var välbehövligt. Ja, de två översta i alla fall. För jag kan inte gå i converse hela hösten och vintern. De snygga klackisarna, som är betydligt snyggare i verkligheten, känns som ett bra köp även om jag hade klarat mig utan. Har dock saknat ett par partyskor. Ja, det händer faktiskt att jag är på sådana tillställningar någon gång då och då under året. 

Nu är det bara dessa godigar som saknas i min skogarderob för tillfället.

Om de blir mina eller inte återstår att se. Får ta ett snack med plånkan och noga räkna ut vad denna höst och vinter kommer kosta med alla julklappar, födelsedagar, skidkläder och skidresa. 


TRÖTT KILLE

Tittade igenom lite bilder precis och hittade denna på min kusin och mig.



Snacka om trött kille! Det är hårt att vara på 70 års fest (pappa 50 och jag 20).

Hans lillebror, då 6 år, var lika trött och vaknade inte ens när vi klädde på honom. Sötnötar. Mina favvokillar.

MÅNDAG

Idag har dagen bestått av jobb. Åkte hemifrån strax innan 05.30 och var hemma strax efter 17.30. Har lagat mat och ätit och hunnit pusta ut. Nu blir det dusch och lite TV innan John Blund kommer på besök. 


Ser ut som skolmatsstuk. Men mmm så gott det var med potatismos, fisk, ärtor och rivna morötter. 

By the way, köpte mig tre (!!) par nya skor igår, och ändå finns det ett par till jag så gärna vill ha! Ska visa er senare, eller imorgon.

10 ÅR SEDAN



Det har förmodligen inte undgått någon att det idag är tio år sedan World trade center utsattes för en terrorattack. Tio år! Helt obegripligt hur snabbt tiden går. Och helt ofattbart hur något sådant kan få hända. Visst förstod jag vad som hände i världen som tioåring, men inte alls som man förstår idag. Usch, tragiskt. Men sjukt intressant. På discovery channel kör de olika dokumentärer hela kvällen, 19-01. Zappar dit emellanåt. 

Skänker en tanke till alla inblandade. ♥

KRÄFTSKIVA

Igår var det den årliga kräftskivan som vi har i släkten. Det var morbror Andreas och Annas tur, men vi var hemma hos mina föräldrar pga av hundar och allergiker. Gott! Och trevligt!





HÖSTKLÄDER, JATACK!



Jag vill handla lite nytt till höstgarderoben. Frågan är bara vad man ska satsa på. Men ett par nya svarta jeans är nog ett måste. Likaså de snygga skorna i äkta skinn. ♥ Sedan är jag typ kär i alla de andra plaggen på bilden oskå. Jag menar, hur söta är inte sockarna? Och linnet är skitsnyggt! Mössa är visserligen inte riktigt min grej, men ibland bara måste man ha en, och denna var fin. Kanske blir allt ihopa på bilden?

FREDAG, VECKANS BÄSTA DAG

Jag har nog alltid tyckt att fredagar varit den bästa dagen på veckan. Förr steg man upp till skolan och kände hur hela dagen skulle bli rolig eller mysig. När jag var yngre hade vi "roliga timmen" och i högstadiet hade vi något år"elevens val" på fredagar. Det spelade ingen roll om det var ett prov en fredag, allt kändes så bra ändå. Lärare och eleverna var på bra humör, och det var en lugn känsla över fredagen. 

När jag kom hem från skolan inväntade jag oftast kvällen för fredagsmys. Samma visa varje fredagskväll, men jag älskade det!

Mamma och pappa städade på eftermiddagen, för att sedan släcka ner överallt, tända en massa ljus, kanske tända en brasa i den öppna spisen i vardagsrummet och spela musik. Sedan var det god mat, TV och godis som gällde. MYS! 

Det är framförallt det där med ljusen, musiken och matlagningen som jag tycker var det bästa. Det var lugn härlig musik som spelades ganska högt ur högtalarna, det doftade gott, och jag kunde sitta länge och titta på mamma och pappa under tiden de lagade maten, eller sitta framför brasan och filosofera. 

Jag kan inte riktigt förklara känslan i kroppen, mer än lugn, varm och härlig. Det fanns inget jobbigt och inga problem just då. 

När jag vill ha fredagsmyskänsla ända ut i fingerspetsarna så låter jag många låtar som mina föräldrar spelade, spelas i mina högtalare, och jag älskar dem. Det är inte direkt låtar jag hade haft på ipoden och lyssnat på när jag åker buss. Men på fredagskvällar fullkomligt älskar jag de låtarna! 

Vissa är bland annat:
- Eros Ramazzotti - Cosa de la vida







När jag sätter på låtar som dessa en fredagskväll känner jag i princip samma känsla i kroppen som jag gjorde för 10 år sedan. Allt känns bra! Jag kan varva ner. Den extrema tröttheten, alla måsten, allt jobbigt, det bara försvinner. Även om det nu är jag som står och lagar mat och inte mina föräldrar. Och visst saknar jag dem lite extra då, och ibland önskar jag att jag var 10 igen. ♥

Vår fredagskväll igår, min och Tobbes, bestod av lättlagad god mat, godis, TV och en massa mys innan vi slockande i sängen ganska tidigt. 


FREDAG

Äntligen helg!!

6.30-17.00 tre dagar i rad i frukten, det känns. Men nu blir det fredagsmys för hela slanten! Laga god mat till härlig musik, titta på TV, äta godis och mysa en massa!

Trevlig helg på er. :)

DAGENS TIPS


Såååååååå BRA!

HUR HINNER DE?

Hur fasen hinner alla storbloggare med att blogga jämt, sköta ett jobb, hinna med sig själva, och hinna med pojkvän/familj/vänner?

Jag har jobbat mellan 6.30-17.00. Hunnit hem, ta ett bad, fixa lite kvällsmat och nu sitter jag här. Lite tv-tittande sedan kommer jag däcka i sängen. Upp och jobba 6.30-17.00 imorgon igen. Full fart!


Kvällmat, toast, tomat och mjölk. Mums!

DAGENS MIDDAG OCH DAGENS TIPS

Idag tänkte jag inte laga något till middag, utan käka någon god macka och yoghurt. Men när Sharon började prata om lagad mat efter träningen blev jag väldans hungrig. Så när jag kom hem rotade jag igenom frysen och kylen och det slutade såhär.


Stekt fläskytterfilé och kycklingfilé, klyftpotatis och ungsbakade motötter, beasås och en färglös sallad. Gott! Saknade sock tomater, hur kunde vi glömma handla det igår?

Well, innan träningen gjorde jag chokladbollar. 


Små bollar från himmelriket! MMMMM!!
Dagens tips!
Blanda chokladbollsingredienserna i matberedaren. På så vis blir det en mer slät deg/smet, vad man nu kallar det. Mycket bättre än att sitta och köka på stora havregrynsflingor. Mycket godare!

PYSSEL

Idag försökte jag locka fram kreativiteten och tog fram mina pysselsaker. Ännu en gång blev det en ljuslykta. 


Utan värmeljus / Med värmeljus

BLÅ STJÄRT

Stackars Tobbe har en blå rumpa och en skadad fot.



Allt på grund av att han körde paintball i fredags. Tydligen halkade han nedför någon slags järntrappa. Klant! Men lite synd är det om honom. Eller ja, nu börjar det rätta sig till, så det var lite synd om honom. 

Puss på rumpan älskling!

TRÖTT MÅNDAG

Efter jobbet idag handlade Tobbe och jag i Svenljunga då han hämtade mig på jobbet. Vi åkte hem till mamma och pappa och åt vår lunch där då vi var sååå hungriga. Åkte hem, la oss på soffan, och jag stensomnade!  I två timmar sov jag totalt. Oj vad skönt! Tobbe kom och sa till mig tillslut att jag var tvungen att gå upp. 

Upp, surfa runt lite, laga mat under tiden som Tobbe diskade, städade toaletten, duschade, åt och nu tittar jag på idol. 

Snart blir det sängen för att orka upp imorgon. 


Såhär lyxigt hade jag det i fredags när jag var själv. Onepiece, glass och film.

LÅNGPROMENAD OCH PICKNICK

Idag har Jennie, Gabriel och jag tagit en riktig långpromenad i det härliga vädret, säkert närmare en mil. Vi hade även med oss lunch och fika och picknickade lite på vägen. 



Då Jennie har varit sjuk och fortfarande har kvar lite snuva och så, så körde jag vagnen mestadels då det var mycket uppför. Vilket är jobbigt att bara gå vanligt. Och ni kan ju bara ana hur jobbigt det är med en barnvagn och om man inte är helt frisk. Jag kör mer än gärna. Och jädrar vad tungt det var emellanåt i de låååång uppförsbackarna, men jag ser det som bra träning. Så verkligen inget mig emot.

FILIP 25 ÅR

Igår firade vi Filip som idag fyller 25 år. Grattis grattis!


De fina blommorna med tillhörande blomsterlåda och jord som han fick av Tobbe och mig. 


Jag hatar shots! Men denna var i min smak. Jag har så det precis täcker botten i mitt glas = lagom. Men jag tog en hel innan det, uscha!


Killarna hade det mysigt.




Födelsedagsbarnet himself. Jag hade med "skumpa" till Filip då jag tyckte han skulle skjuta en kork då man bara fyller 25 en gång. När jag tog denna bilden sa han "Hur gör man då?". Om vi säger såhär, han behöver nog öva på det där med att skjuta korkar. Den hamnade i hans hand, den kom alltså ingenstans. 


Folk. 

Sharon och jag sjöng en del singstar. Kul, men stackars alla andra i rummet. 

Alla utom Tobbe och jag gick vidare till krogen. Vi gick hem mycket för att Tobbe skulle jobba idag, men också för att jag hade verkligen fått ut tillräckligt av kvällen, trots att klockan inte var mer än 23.00. Kul kväll! Och jag är glad att jag gick hem när jag gjorde, annars hade denna dagen gått åt till att ligga i soffan.

ÄNGEL VÄXER FRAM

En ny liten ängel är påväg att skapas. 



Älskar färgen på tyget och de små "hålen" i det som skapar lite mönster, och att det är ribbat gillar jag med. :)

TUMMEN UPP!

Helg, gött! Gott bröd till frulle. Inga E-nummer eller konstig skit, tummen upp!



FREDAG

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och satt och tjötade med mamma i över två timmar. Vet inte var tiden tog vägen. Men helt plötsligt var klockan halv 5 och pappa kom hem. 

När jag kom hem tog jag mig an det enorma diskberget. 


Det var inte kul och jag fick russinhänder. Men fytusan vad skönt det känns nu!

Efter disken körde jag iväg Tobbe till hans bror. De ska nämligen köra panitball nu ikväll. Så på hemvägen åkte jag till MAXI och köpte en pizza och glass. Hämtade även ut mitt efterlängtade paket från H&M. 


Träningsbyxor, träningslinne och fleecejacka. Är SÅ nöjd över färgen på fleecejackan. Tur att jag trotsade mig själv och tog en cerise istället för svart eller grå. Och så go den är! Kommer bo i den. Kanske borde köpa mig en till? 

Och visst gillar ni min porriga blick? ;D

Maten är klar!