FRU LUNDIN

Stort grattis till Sara, Sarisar, en av mina äldsta vänner, som idag blev fru Lundin. :)



Jag är så glad för Sara som hittat mannen i sitt liv. Grattis till dig och stort lycka till! :)

BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST

Ja, så är det nog! Nu är vi hemkomna från vår lilla minisemester i Falkenberg. Vi har haft några helt underbara dagar med kanonväder. Det har varit så skönt och mysigt att komma hemifrån, samtidigt kändes det väldigt skönt att komma hem igen. 

Dock är vi nog bara hemma i några dagar. Nästa vecka tror jag vi tar bilen och åker någon annanstans. Eller ja, vi får väl se. Men samtidigt är det lite tråkigt att sitta hemma när man äntligen är ledig. Hemma är man ju alltid annars liksom. 

Igårkväll blev det mat, plockepinn, kortspel, mjukglass och solsidan. 



Nu ska jag hoppa in i duschen. Ollybollybus och jag ska ner på torsdagskvällen, sätta oss på uteserveringen och ta en cider/öl/drink/ett glas vin och sedan titta på September när hon uppträder. Först kommer Olivia hit för att ta en liten drink. 

SANDRA HELENE NORÉN

Igår skulle jag ta en bild på mig själv. Den blev dock lite misslyckad då jag glömde ställa in slutartiden efter att jag tagit en annan bild. Så den blev väldigt ljus. 

Men efter en liten extra kik och yttepytte justering i photoshop, så tycker jag att bilden blev lite småcool.



Ja, mina glajjor är i behov av en putsning, det ser jag med. Och det ska de få. :)

Nu ska jag upp och duscha mitt brända skinn. Igår sved det inegnstans. Men idag stramar det lite på skuldrorna. Konstigt nog, då ja inte solat baksida idag. Men upptänkte att jag fått en snygg bränna efter mitt linne med brottarrygg efter cykelturen till stan igår. "Jippi"!

ONSDAG 29/6

Jag klagar inte, men idag är det varmt. Tur (!!) att det fläktar idag, annars hade det knappt gått att sola. Vi satt vi stugan ett tag innan vi gick ner till stranden en sväng. Där fläktade mycket mer, och det var skönt. Men farligt, då känner man ju inte hur solen tar. Tobbe däremot tyckte att det brände lite här och var så vi gick upp till stugan. 



Nu ska vi fixa lite lunch i form av pyttipanna. Sedan blir det kanske lite mer solande, eller slapp i skuggan. Kanske lite både och.

MYSIG KVÄLL

Gårkvällen var myspys. Vi tog cyklarna bort till klipporna och satte oss på en sandplätt strax intill klipporna. Vi åt räkos, baguett och jordgubbar och drack lite vin till. 



Kvällen avslutades med några avsnitt av solsidan. En perfekt dag!

RESULTATET!

Här har ni resultatet av Tobbes fina bränna. 



Han är väldans stolt och tycker att detta är asballt. Imorgon vill han bättra på brännan. Jag är glad då jag får vara i solen utan att ha en allt för rastlös kille jämte mig. 

Visserligen har vi inte legat och pressat hela dagen. Vi var en sväng på stranden, solade och badade. Efter lunchen cyklade vi in till stan. Handlade vin och räkor och åt en glass. 

Nu har vi suttit i skuggan och spelat kort en stund. 


Jag är inte naken, jag lovar. 

Nu blir det duschen. Kanske att det svider lite här och där. Sedan tar vi cyklarna bort till klipporna och myser med räkor och vin.

SOLAR

Solen steker här i Falkenberg och det är undebart skönt!



Kanske att det blir stranden om en stund. Det är skönt att ha havet på andra sidan vägen. Då gör det inget om man inser att det var för kallt eller för tråkigt att vara där efter 30 minuter. Då är det bara att traska över vägen till stugan igen. 

Tobias är ingen sådan solfantst som jag. Han blir gärna rastlös. Dock är det jag som varit uppe och hoppat fler gånger än han redan. Men han har ett mål idag, så jag tror han lär vara i solen en del. Han ska få en bränna, men inte vilken bränna som helst. 



SEMESTERN HAR BÖRJAT!

Vi började dagen lugnt. Sedan blev det en shoppingtur på Gekås. Hittade lite smått och gott såklart! Både till mig själv och hemmet. Ni ska få se, jag looovar. 

När vi kom till Falkenberg var vi och handlade lite mat innan vi åkte till stugan. Fixade iordning lite och satte oss ute i solen och spelade lite yatzy och kort.



Tog sedan en cykeltur till ICA då vi glömde köpa smör och så var det slut på briketter. 

Sedan har vi bara grillat och ätit. 



Nu ser vi på Johan Falk på en 14 tums tv. Två brassestolar med en dyna i för agera fotölj. Skönare än att sitta i våningssängen. Svårt att se tvn från sängen också. Vi är ju vana vid en 50 tums. :D



Well, man kan inte ha allt på 18 m².


NY DESIGN

Jag har varit trött på min design ett bra tag, men inte orkat eller haft fantasi till att göra om den. Nu hittade jag en gratisdesign på nätet och pillade lite med den istället. Just nu vet jag inte vad jag tycker, men jag vänjer mig förmodligen. Vad tycker ni? Det är ju ni som ska se den och tycka att det känns behagligt och inte jobbigt att se den. 

Ser ni inte den nya designen? Tryck F5.

Nu ska jag packa lite och göra mig iordning. Sedan blir det en sväng förbi Ullared innan vi fortsätter ner till stugan i Falkenberg. 

Vi hörs nog senare! :)

GÅ BORT PRESENT

Ikväll har vi varit hos Tobias mamma och Jörgen och ätit mat. Trevligt, trevlig och gott, gott. 

Hade med mig lite hemmabakade kolakakor. 


Visst blev det ett gulligt litet paket? Enkelt, men fint. Alltid kul att ha med sig något tycker jag. Kanske en vuxenpoäng där? Uppskattat tror jag det är i alla fall. Hade någon gett mig lite kakor eller något annat hade jag blivit väldans glad. Även om kakorna inte hade smakat gott. För ni vet väl att det är tanken som räknas? 
Nu smakar visserligen mina kakor himmelskt gott! ;)

Tobbes mamma har fått nytt jobb, ett bra och välbetalt sådant. Så det firades med lite bubbel. 


Dock var Marie ingen hejjare på att skjuta skumpakorkar så Jörgen fick hjälpa till lite. ;)

KONSTIG LAPP!

Uatnför vår dörr sitter det en lampa. Tummen upp för det så man ser när det är mörkt. 

En sag när Tobias låste upp dörren kikade jag upp i taket och tittade på lampan, inget märkvärdigt alls, då den inte ens har en kupa. MEN!! Jag upptäckte en mycket underlig lapp. 



Jag är väldigt nyfiken på denna lilla klisterlapp. Varför sitter den där? Vem har satt den där? Är man mentalt sjuk om man tittar upp i taket, eller vad?

MIDSOMMAR

Midsommarafton är förbi. Den spenderades mestadels i Falkenberg hos min mor och far. Vi åkte dit och åt lunch, sill (det avstod jag) och potatis och jordgubbar såklart. Kvällen var då ännu oviss, och jag tyckte att det kändes ganska skönt att inte ha något planerat. Alternativen var att stanna i Falkenberg över natten och umgås med mina föräldrar, åka hem och åka på en fest som anordnats av Tobbes kompisar eller bara åka hem och ta det lugnt. Det blev det sistnämnda, vilket jag tyckte var skönt. 

Tycker det är lite jobbigt med den där hysterin och pressen om att man måste göra något storslaget vid alla högtider. Inget emot en rolig fest! Men varför är det så farligt att sitta hemma och mysa på midsommarafton? 

Kusinvitamin, jag och Tobbe. Tolv personer var vi i vår badhytt på 18 m². Finns det hjärterum, finns det stjärterum. 


En konstig gubbe. 

Det blev bara två bilder i Falkenberg då mitt batteri dog. Självklart hade jag med laddaren, men kände inte för att fota en massa. 


Dålig bild. Men ville bara visa att jag inte gav upp klänningen, trots att det regnade (okej, det regnade inte så mycket faktiskt, bara lite stänk då och då, vi satt även ute i solen när den tittade fram mellan molnen) och inte var någon direkt värme. I Falkenberg blåste det storm, men jag vägrade ta på mig jeansen som jag hade med mig. Är det midsommar så är det! En tjock kofta och converse fick det dock bli. Annars hade jag förfrusit.

SEMESTER!

Klockan är mycket och jag borde sova. MEEEEEN, jag kunde inte bry mig mindre FÖR JAG HAR SEMESTER!

Yes, avslutade mitt sista arbetspass, på lite drygt tre veckor, klockan 21.05 idag. Om det känns skönt? Japp! 

Min första semester någonsin, och första gången jag har tre veckors ledighet i sträck på säkert fem år. Så nu ska jag njuuuuta!

MÖHIPPA / SPAKVÄLL

Nästa vecka ska en av mina äldsta vänner, Sara, gifta sig. Känns helt galet! Självfallet otroligt kul att hon hittat den hon vill spendera resten av sitt liv med. :)

Igår hade Olivia och jag en liten "möhippa" för henne. En rolig och mysig hemmakväll med lite egengjorda ansiktsmasker, mat, vin, prat och singstar. Blev mer än lyckat, trotts Olivias och min tidsbrist innan Sara skulle komma hit. Hon var nog inte riktigt med på vad vi hade planerat, även om hon kanske misstänkte något, såhär nära inpå bröllopet. 


Vi började med en drink. 


Och fruktfat. 


Skål och smile! The bride to be och Olivia :D


Våra hemmagjorda ansiktsmasker.


Såhär snygg blev man i ansiktet av att ha banan, havregryn och honung i ansiktet. Liknar en toscakaka tycker jag. 


Vi fortsatte med vin och de andra, mindre kladdigare maskerna. 


Mat i form av tacos. Mums! Och mer vin. 


Till efterrätt hade Olivia och jag gjort en tårta, en egen bröllopstårta. :D Vi är väldans stolta över denna. 


Kvällen fortsatte med singstar, godis, nötter och lite vin till. 


Glada och trötta vänner. Jag var helt slut i alla fall. Kanske inte så konstig då man varit uppe sedan 5.00. Men oooooj så kul vi hade. :)

RHODOS KANSKE?

Jag är så sugen på att åka utomlands! Och för tillfället sitter jag och kikar lite, just nu till Rhodos i oktober. 



Ser det inte underbart skönt ut?

Hade varit härligt att ha något att se fram emot när mörkret och kylan kryper sig på. Samla energi för att klara av de mörka månaderna vi har här i Sverige innan våren kommer igen och piggar upp. 

Jag har hittat ett All inclusive hotell för 7000:- per person. Hotellet verkar ha fått väldigt bra kritik, både för mat, personal och rummen. Det enda negativa som jag kan känna är att det är just ett all inclusive hotell. Brukar ha jobbiga underhållningar och grejer. Kan ju såklart vara kul med. Och så är det ett barnvänligt hotell, vilket kan betyda mycket skrikande små barn. Men å andra sidan är det inte direkt högsäsong i oktober. 

Wellwell, det tål att tänkas på tror jag. Och titta vidare. Jag kan ingenting om Rohdos, så jag får nog läsa på lite. Allt jag vet är att jag gärna hade velat åka dit, men inte för att festa, utan för det verkar fint. :)

ETT MARSVIN?

(Tidsinställt inlägg)


Vi har skaffat ett marsvin...

Eller så är det bara Tobias som blivit ett kilo lättare. 

Före


Efter


Han är nöjd, och det är väl huvudsaken antar jag. Om en vecka eller så har jag nog vant mig och är också nöjd hoppas jag. Visserligen tyckte jag ju att han var en riktig heting förra gången han var "flintis" (som Axel sa). Men även då tog det ett tag innan jag var van vid att se en något korthårigare Tobias.

NYTT I GARDEROBEN

Efter att vi lämnat busungarna idag åkte vi till Knalleland en sväng. Jag tänkte inte alls på att det var reor överallt, så det var inte anledning till shoppingen. Brukar oftast bli så besviken på reorna så jag bryr mig inte om dem längre som jag gjorde förr. Men idag hittade jag lite på rean, och lite som inte var på rea. 


Långkjol från Gina. Inte på rean, men helt klart värd varenda krona, såååå skön!


Ribbat linne med dragkedja från Gina. Heller inte på rea. Har inte provat det än, då jag hittade det precis när jag skulle betala och orkade inte gå in i provrummet igen. Så jag får se om den får stanna eller inte, men jag tror det. 



Skön marinblå stickad kofta i 100% bomull från Gina. 150 kronor på rean, mer än nöjd!



Vitt linne med fina spetsdetaljer från H&M. Inte på rean. 


Söt klänning, också från H&M, men på rean. 

= -477:- på kontot, men jag överlever nog. 



BARNVAKT

Vi har haft bus 1 och bus 2 här över natten. Det är inte svårt att underhålla dem. Om de får titta på pokémon och allt vad det heter så är de mer än nöjda. 

Men vi bowlade, spelade tv-spel och tittade på Trassel ihop. Myspys!


Anton


Axel


Tobias


Jag


Bus-Axel.

GLASÖGONORM

Äntligen helg! Och bara fyra arbetsdagar kvar innan jag ska ha tre välförtjänta veckors semester. Tobias den lyckosten jobbade sin sista dag idag och har nu fyra veckors semester. Men han ska få jobba! Ha maten klar varje dag när jag kommer hem från jobbet. ;)

Fick lite shampoo i ögat innan när jag duschade och mitt öga blev alldeles rött. Så jag slängde ut linserna och fick helt enkelt bli en glasögonorm ikväll. 



Kvällens mat blev lax, färskpotatis i foliépaket och en kall citron/dill sås. Mums! Snart blir det nog lite efterrätt. 



VARDAGSLYX

Jag antar att det inte var svårgissat att det skulle bli potatis till middag. Men inte vanlig kokt inte. Vi lyxade till det idag trots att det är en vanlig torsdag och slog på stora trumman med god middag och efterrätt. 


Kanske inte så proffsigt upplagt, men MMMMM vad det smakde gott!

Färskpotatisen skrubbade jag, la i en form med örtsalt, peppar, vitlök, basilika, dill och en massa smör! In i ugnen (250 grader) tills de är klara. Till detta blev det fläskytterfile kryddad med örtsalt och peppar. Lätt och så gott! Såsen var väldans god, men den gjorde Tobias så innehållet på den får förbli hemlig. :D



Efterrätt, jordgubbar och grädde. Mums!! Jag föredrar vispad grädde, Tobias ovispad. Tur man kan få som man vill.

Detta avnjöts till en film, You again. Smårolig, men förutsägbar, som de flesta komedier. 

Nu blir det sängen, klockan ringer 4.45 för uppstigning 4.54 (jag måste snooza en gång!), jobbet kallar.

Nattinatti!

MÖÖÖÖÖR!

Två timmars promenad plus cykeltur fram och tillbaka till Jennie, och jag känner mig lite halvmör i benen faktiskt. Det var cykelturen som tog ordentligt på krafterna. Borås är förjävla backigt!

Nu ska jag förbereda middag tills Tobbe kommer hem ifrån träningen. Kan ni gissa vad det blir?



JAG SER UT IGEN!

Är det inte underbart att vädret lyckats pricka in strålande sol och blå himmel på min lediga dag? Jag bugar och bockar, för det tycker jag! 

Steg upp klockan 8.00 då det det lät som någon stod med en grästrimmer 30 centimeter ifrån örat. Tydligen hade vi väl långt gäs utanför huset. Dock kände jag mig pigg och hade inte det minsta emot att börja dagen. Så nu har jag hunnit tvätta två maskiner tvätt och hängt ut dem, den tredje ligger i maskinen nu. Jag har putsat alla fönster, så nu går det äntligen se ut igen, jädra pollen och regn! Sedan har jag ätit frukost framför tvn i sisådär en timma och nu ska jag fortsätta mitt lilla röj innan jag har en dejt med Jennie och Gabriel och cirkus en och en halv timma. 


Dreggel-Gabriel i Falkenberg för snart två veckor sedan. 

Så mamma, idag får jag faktiskt något gjort. :)

ELISABETH - Bortom liv och död

Musikalen var bra! Väldigt mycket sång, men det är väl det en musikal går ut på visserligen. Visst hade jag träsmak i rumpestumpen efter tre timmar, dock inräknat paus i det. Men helt klart värt både träsmaken och pengarna. Sara och Elin, och alla andra som jag inte känner, gjorde ett otroligt bra jobb. Alla hade inte en röst gjord av sammet, och kanske att en eller annan ton skar sig, men vad gjorde det? Ingenting! 

Både Sofia och jag var mycket nöjda och musikalen, Elisabeth - bortom liv och död, får Mycket Väl Godkänt!



Enda minuset var att det var kallt i lokalen. Visserligen en gammal sådan och hade jag vetat det hade jag inte tagit ballerinaskor. Meeeen, mina välanvända tofflor värmde snabbt upp fossingarna.



Musikalen handlade om Elisabeths, kejsarinna av Österrike och drottning av Ungern, liv på 1800-talet. Alltså en musikal baserad på historia. Intressant!

MUSIKAL

Nu ska jag åka iväg för att hämta biljetterna till musikalen som Sofia och jag ska gå på nu ikväll. Ska bli spännande och roligt. :)


Och såhär ser jag ut. 

Toppen har jag aldrig gillat, förutom i affären då jag köpte den för sådär tre år sedan. Kanske har använt den en gång. 



Anledningen är att jag tycker den är så vid. Men, jag tror jag gillar den. :) Hade jag varit en kändis hade denna bilden förmodligen hamnat i en skvallerblaska med rubriken "Här ser vi babybulan". ;)

Zzzz

Åh vad jag är trött. Måste blunda på soffan i 30 minuter, annars lär jag somna på musikalen ikväll.

GINA

Hej och hå! Har surfat runt på datorn och inte gjort något vettigt alls sedan jag kom hem från jobbet för en timma sedan ungefär. Känner hur tröttheten svider i ögonen och jag behöver hitta på något snart för att förhindra att jag däckar på soffan. 

Under min slöperiod här har jag kikat in lite på Ginas hemsida. Hittade dessa två plagg som gillade och funderar på att klicka hem.



Orkar nämligen inte ta mig ner till stan eller till Knalleland för att kika på om de finns i butik.

TUMMEN UPP!



En halv vattenmelon och Glee, det är grejer det!

MER STUDENT


STUDENTEN 2011

Studenterna slapp regnet till utspringet och det håller upp än så de lär formodligen vara torra under hela flakresan. Skönt för dem!

Åh, jag kände riktigt hur avunden och lyckan bubblade i min kropp när vi var och såg Basse springa ut. En liten tår hamnade nog i ögonvrån. En liten tår av lycka över att min bror klarat gymnasiet, att han nu kommer ha en av sina bästa dagar någonsin och att jag minndes tillbaka till min studentdag.

Att jag skulle göra om tre år på gymnasiet för att få uppleva min studentvecka igen, behöver jag nog inte säga en gång till, men nu gjorde jag det i alla fall. Jag tror inte man förstår den glädjen studenterna känner när de springer ut från skolan en sista gång, utan att se sig om, om man inte varit där som student själv. Jag tror knappt de själva förstår, innan ett tag efter. När Tobias tog studenten för två år sedan kände jag inte alls dessa känslor som jag gjorde idag. Förmodligen för att jag aldrig då hade upplevt den glädjen. 



Stolt storasyster!



Sebastian in the middle. 

Nu ska jag dra på mig klänningen och invänta att min bror åkt klart studentflak så jag kan hämta upp honom och åka till SVenljunga. 


STUDENT

(Tidsinställt inlägg)

Just nu befinner jag mig på Basses skola och förmodligen står jag i regnet och väntar på att min lillebror ska få springa ut. Jag kommer ihåg hur jag kände för ett år sedan när jag stod där och väntade på att det skulle bli vår klass som skulle få springa ut på skolgården bland alla föräldrar, syskon, släkt och vänner som stod och väntade. Vilken underbar känsla!

Jag inser nu att hela studentveckan, med bal och själva studenten, var som ett enda lyckorus. När jag tänker tillbaka på det blir jag alldeles glad och bubblig inombords. Jag insåg nog inte innan efteråt hur jävla kul jag hade det. Hur bra allt kändes, hur små alla problem var den veckan.

Hade jag kunnat hade jag nästan gått om gymnasiet, enbart för att få uppleva den där sista veckan med bal och student igen. Det är sant! Allt slit och alla motgångar var så värt den där sista veckan.


Champangefrukost innan skolan. Lyckad!


Frukost på skolan.


Vi är fria!! Fy fan vad vi är bra!


Om jag var glad och mådde bra? En bild säger mer än 1000 ord.


Jag och babybrother. I år är det min bror som får bära upp studentmössan och jag som får stå jämte. Lyllo honom! Men fy fan vad min lillebror är bra. :)

OLLYBOLLYBUS!

Hej och hå. Nu har jag fixat och trixat inför morgondagen. Strukit min klänning och Tobbes skjorta, fixat det sista med studentpresenterna och gjort små kort. Nu är det bara det gamla naglacket som ska av. Nytt hinner och orkar jag inte måla idag, så det får fixas imorgon om tid finns. 

När jag rotade bland mina scrapbookinggrejer hittade jag ett gammalt foto på Olivia och mig. Det var rätt många år sedan, kanske sådär tio år sedan (?).



Tänk vad mycket OllyBolly och jag har gjort tillsammans. Vi satt i stort sett ihop i en väldans massa år. Sedan gled vi isär, som de flesta gör någon gång. Men vi hörs av och träffas fortfarande och jag vet att hon alltid finns där om jag behöver henne. Och det känns skönt. :) Första bästa vännen i livet är speciell. I alla fall är min första bästis väldigt speciell för mig. :) ♥

TACOPAJER

Nu har jag stått och gjort 30 stycken minitacopajer, och två av den lite större modellen då de små formarna tog slut. Och så behövdes det inte fler än 30 stycken små, plus att jag inte skulle orkat göra en enda liten till. 



Gott gott! Och det hoppas jag att släkten som kommer imorgon på min brors student tycker. De gick visserligen hem förra året på min student, så jag behöver nog inte vara orolig.

Nu blir det lite mat och häng i soffan innan jag ställer mig och stryker min klänning och fixar annat inför morgondagen.

HÄR VAR DET HANDLAT

Idag har vi handlat kan jag lova!



1600:- på MAXI, efter att vi dragit av en 50:- bonuscheck och 5% rabatt på hela köpte. Sedan har vi varit en sväng på systemet, Cubus och Lagerhouse. 

NYTT I GARDEROBEN

Det kändes som det var länge sedan jag köpte något till mig själv i klädväg. I alla fall mer än ett plagg. Så igår tog jag en sväng i Knalleland och skämde bort mig själv lite. Jag kände att jag var värd detta. 


Ett par söta ballerinas. Var visserligen i behov av ett par svarta.


Söt klänning i härlig färg. Skön och sval. Kan användas med axelband också och jag tycker den passar både till vardags och fest. 


En härlig kofta i 100% bomull. Tror denna kommer blil en favorit i sommar. :)

Köpte även ett par korta leggins/cykelbyxor som slutar strak ovanför knät, med spetsdetalj nertill. Sköna och fina att ha till en kortare klänning till exempel så man slipper visa hela rumpan när man böjer sig fram. Ett lila naglack som matchade klänningen följde också med hem. 

Jag är nöjd!

RASTLÖS!

Jag är rastlös och har tråkigt! Tobias är i Hillared och jag vet inte riktigt när han kommer hem. Spelar mindre roll kasnke, fast hade varit trevligt att ha någon och prata med. 

Vädret är ju varmt och skönt, men jag klarar inte av att sitta på balkongen och njuta, då kliar det i fingrar och ben och jag måste göra något. Det behövs damsugas, men det känns sådär lagom lockade att sätta på en damsugare som sprutar varmluft i den redan 28 gradiga värmen som är både inne och ute. 

Laga mat behöver jag med göra snart. Så kanske ska börja med det och ta ett ryck med städningen i alla fall? För här kan jag ju inte sitta och häcka. Och ut på någon promenad lär jag förmodligen inte komma heller, inte själv. 

Ni ska få se vad jag köpte till mig själv igår, det ska ni få göra! Kändes som jag skämde bort mig själv rejält. Men det blir i ett annat inlägg.

HIPP HIPP HURRA!

Goddagens! Hur mår ni i värmen? Jag sitter här med en tät näsborre. Vet inte om det kanske är en förkyldning som ligger och lurar. Håller både tummar och tår för att det inte är så utan att det är puts väck imorgon när jag vaknar. 

Sveriges nationaldag idag, och jag har jobbat. Har faktiskt varit ganska skönt att varit instäng i kylan i mejeriet. Och att tjäna dubbelt så mycket gör det hela ännu bättre. Arbetsdagen har alltså varit ganska smärtfri, trots de 45 överarbetade minuterna. 

Imorses fick jag nästan sovmorgon, då vi sovit i Svenljunga inatt. Vi firade nämligen min bror som fyllt 19 år



Och min mor som fyllt 43 jordsnurr.



Hon själv var helt inställd på att hon redan var 43 och skulle fylla 44 i år. Fram tills för några veckor sedan, då jag berättade för henne att hon inte alls blir 44 utan 43. Då blev hon glad då hon kände att hon fick vara 43 i ett helt år till. :D Att hon sedan var tvungen att visa legitimation på systemet i helgen gjorde henne inte mindre glad, om man säger så.

UNDERBAR DAG OCH BAJSKATASTROF

Vilken härlig sommardag det har varit. Tobbe, Jennie, Gabriel och jag packade in oss i min lilla polo och åkte ner till Falkenberg. Så vi har tillbringat dagen på stranden. Helt underbart! Solat och badat till och med. 


Det tog dock lite tid innan vi kom iväg. Jennie skulle bara in på apoteket innan vi skulle bege oss, och det tog längre tid än vad vi tänkt. Under tiden som Jennie var inne på apoteket bestämde sig Gabriel för att bajsa. Och när han sitter i bilstolen kan bajset inte ta vägen någon annanstans än ut på sidorna, så det gjorde det. Det blev en pöl med bajs i bilstolen, t-shirten fick bajs på sig, benet, handen, axeln, handuken, hela min hand och Jennies händer. Det var bajs överallt! :D Så det fick bli sanering av bilstol och bebis på parkeringen innan vi kom iväg. 

Sedan var dagen underbar!



På hemvägen blev Gabriel jätteledsen. Han bara grät och grät, helt förtvivlat. Jag har aldrig hört honom skrika så och Jennie sa att han bara gråtit så en gång innan under sina sex månader här på jorden. Tydligen kan bebis gråta mycket då de bearbetar nya intryck. Och det blev många sådana idag. Nya människor, första mötet med sand och fiskmåsar och fösta gången i en gunga. Det ä mycket att ta in för en liten bebis. Men efter en sådär  5-10 minuters gråt, lite gos med mamma, så somnade han och sov hela vägen hem.

TOBIAS HAR HITTAT EN NY..

.. Älskling. 

Om han är lycklig och svävar på rosa moln? Svar, JA!

Denna var han nere i Kalmar och hämtade igår. Ja, i utbyte mot en massa pengar såklart. 



Jag är väl sådär lagom förtjust kan jag ju säga. Självklart kul för honom, och häftigt, men jag kommer ju vara orolig varje gång han är ute och kör. Även om han påstår att han kör "lugnt" eller "lagom fort". Jag vet vad detta betyder enligt hans mått mätta. Och det är varken lugnt eller lagom.

I-LANDSPROBLEM

Vilket väder det har varit idag! Tack och lov slutade jag 14.00 så jag har allt hunnit en stund idag. Var nere på stan med Jennie och kikade lite. Och satt åt glass i solen, härligt!

Hade dock ett mindre krig med min garderob innan jag kom iväg ner till stan innan. Jag insåg att jag måste införskaffa mig nya sommarkläder. Vad fasen hade jag på mig förra året egentligen? Just nu känns det inte som det finns så många plagg i mina garderober som funkar i alla fall. Vilket i-landsproblem! Men jag lyckades skrapa ihop detta. 



GRATTIS!

Jag har jobbat, varit hos min bror, som fyller 19 år idag, och ätit tårta,


Hurra, hurra, hurra, hurra!!

kommit hem, handlat, duschat och fixat kvällsmat och äntligen har jag landat i soffan! Jag är helt slut faktiskt och ska försöka komma i säng i tid, men lär förmodligen inte bli innan 22.00 om jag känner mig rätt. 

Tobias är i Kalmar, eller påväg dit kanske, för att till och eventuellt köpa sig en ny leksak. Jag är väl sådär lagom glad över det. Ja, över det eventuella köpet alltså. En motorcykel. En problemmaskin ser jag det som. En så stark känsla säger mig att något kommer hända, antingen åka fast av polisen eller skada sig. Jag hoppas i så fall det förstnämnda, men helst inget av det såklart. 

Nu ska jag mumsa klart på min kvällsmat och titta på TV eller ett avsnitt av Glee. 


Namnam! Yoghurt med blåbär, proviva, skagenröra och äggmacka, ost och skinkmacka.

BAL

Idag hade Frida, min brors flickvän, studentbal. Hon var så himla fin! :) Och jag blev väldans avis och önskar att jag kunde få återuppleva min bal. Det var en helt fantastisk dag! Och jag hoppas Frida får en lika bra kväll som jag hade. Det verkade som den hade startat bra i alla fallm för glad var hon. 

Några bilder från min bal förra året. Jag som skulle ha en enkel klänning... Allt annat än enkel, men jag älskar den! Ångrar inte det mista att det blev denna skönhet. Jag kände mig sååååå fiiiin! 



Tjusig bild. Vett vid matbordet hade jag tydligen inte. :D

Frida hade lite bättre tur med vädret. :)


Frida + baldejt.


Visst är hon vacker? :)


Och klänningen var fantastiskt fin!


Babybrother och Frida. 


Sedan fick hon brottom iväg. :D Älskar denna bilden!


Frida och hennes vän, helt ovetande om att de blir fotograferade. Oftast de bilderna som är roligast och blir bäst. Precis som bilden innan denna.