JOBB

Ligger i hängmattan på altanen. Dricker Brämhultsjuice och äter vattenmelon och bara har det skönt. Jag har jobbat mina timmar på ICA idag, 9.30-14.00. Kort dag, men oj så skönt. Jag både avskyr och älskar att jag har så oregelbundna tider, ibland börjar jag 6.00, ibland 10.00 och ibland 16.00 tex. Jag avskyr det på det viset att det i9nte blir någon rutin i det hela. Ibland önskar jag att jag jobbade 7.00-16.00 varje dag. Då skulle man vänja sig vid att gå upp en viss tid och man skulle lära sig planera dagen på ett annat sätt. Samtidigt tycker jag att det är skönt att ibland jobba mellan 6.00-13.00 och nästa dag 14.00-20.00. Ibland, som idag, jobbade jag 4,5 timmar, men imorgon jobbar jag 11 timmar, eller ja, 9,5 timma effektivt jobb och 1,5 timma rast. När jag har så oregelbundna tider hinner man ibland med mer saker. Som i måndags slutade jag 12.30. Visst var jag trött efter att ha börjat jobba klockan 6.00, men jag har ju hela dagen att hitta på något på. Jag hinner tom vila en stund först om jag så skulle vilja.
Jag kan inte bestämma mig för vilket som är bäst, alltid ha samma fasta tider dag ut och dag in, eller att ha lite varierat. Fast just nu röstar jag nog på varierat. Dock ser jag inte fram emot min morgindag, 9.30-20.30, pust!

BLAABLA

Igårkväll var jag en glasögonorm!


MIDSOMMARAFTON

Spenderade jag på följande vis.

Först i Falkenberg tillsammans med mamma, pappa, Basse, Frida, mormor och Jan, farmor och farmar, faster + man och kusiner.



Sedan fortsatte jag till Hillared för att åka ut med båten på Såken och hamna på en ö tillsammans med Tobias, Markus, Carro, Fredrik, Jennie, Daniel, Gustav, Joseph och Mimmi. Vi grillade och sådär. Regnet höll sig borta hela dagen, dock började det blåsa en hel del på kvällen, så det blev lite kallt må jag säga.


MIDSOMMAR

Imorgon är det som alla vet midsommar. Förmodligen den regnigaste högtiden vi har i Sverige, men enligt väderprognoserna ser det ut som att vi kommer klara oss från regnet. Peppar, peppar! Någon kanondag blir det nog inte, men bara jag slipper regnet så är jag i alla fall nöjd. Om solen kunde sträla och värma som den gjort idag hade jag varit mer än nöjd. Men det är kanske bra att inte verka otacksam mot vädergudarna, för då kanske de blir sura och häller en skvätt regn på oss trotts allt, och det vill vi ju inte.

Min midsommarafton ser ut på så sätt att imorgon morgon åker jag ner till Falkenberg för att äta lunch med min familj, farmor och farfar, faster, hennes man och mina kusiner. Efter lunchen någon gång åker jag hem igen för att fira midsommar på Tobbes båt ute på Såken. Eller ja, vi ska väl åka till någon mysig ö och grilla och sådär. Låter mysigt tycker jag. Än så länge vet jag inte riktigt vilka som ska med och hur många vi blir, vi är fem stycken som är spikade, vad jag vet om. Kanske blir vi fler, kanske inte. Hoppas båten flyter. haha

EN MIL

Idag har jag varit ute och gått nästan 10 km, alltså en mil. Eller egentligen 9,5 km. Så jag är ganska stolt över mig själv faktiskt. Och jag vet att jag gått såhär långt då jag har mätt ut det på DENNA sidan. Mycket fiffig funktion tycker jag. Jag gillar't!

Sedan var Tobias och jag en sväng i Hillared för att putta i båten lite längre ner i vattnet. Det måste svälla och vi kunde inte lägga i båten helt i måndags för då hade den legat på botten idag. Så imorgon måste nog Tobbe dit en sväng till för att putta i båten det sista. Sedan ska den nog flyta och vara körduglig!

Nu har jag precis ätit bandpasta med dill och räksås, MUMS! Sedan väntar chips, dipp och choklad. Eller jag kanske skippar dippen.

RASTLÖS

Jag är rastlös! Tobias jobbar och jag är ensam hemma hos honom. Hade Lucky varit hemma hade jag kunnat gå ut med henne, men hon är på hundpensionat eftersom Marie och Jörgen är på Cypern och gottar sig. Sofia kanske är ledig, så kanske får skicka iväg ett litet sms för att se vad hon har för sig. Igår gick jag upp till henne på Trandared och åt lunch bara för jag hade så tråkigt hemma. Visst, då kom jag ut och rörde på mig samtidigt som jag fick njuta av solen, plus att jag fick trevligt sällskap.

Just nu längtar jag nästan till nästa vecka då jobbet drar igång. Jag antar att jag kommer önska att jag vore ledig efter en veckas jobb. Men, det är ingen mening med att vara ledig när man ändå inte har något att göra. Men jag kanske borde ta mig i kragen och söka lite jobb till hösten. Om jag ska beöva sitta hemma såhär mest hela dagarna efter sommaren kommer jag go bananas! Så får jag inget jobb kommer jag antingen bli en slöis som ligger på soffan dag in och dag ut, eller så kommer jag bli träningsnarkoman kanske. För shoppaholic kan jag ju inte bli utan pengar, annars skulle nog det passa mig.

JAG 2008

Jag har tittat igenom lite bilder på mitt USB minne. Där hittade jag en mapp som hette "jag 2008". När jag tittade på dessa så tyckte jag att jag var mig lik på en del bilder, bortsett från annorlunda hårfärg och sådär. Men speciellt på en bild kunde jag knappt känna igen mig själv.


Jag jobbade på ICA även då.


jag var duktig och tränade varje vecka för två år sedan. Nej, till hösten blir det ändring!


Jag hade både min naturliga hårfärg, ljusare än min naturliga och mörkare.


På denna bilden kan jag knappt känna igen mig själv. Jag tycker inte att det ser ut som jag. Ser det ut som jag?

HOLLYWOOD NÄSTA

Titta så världsvana vi ser ut att vara. Vi gick snyggt, stiligt och självsäkert fram och visade upp oss för alla människor och visade våra vita tandrader mot alla smattrande blixtrar. Sedan stannade vi upp, gav fansen, i detta fallet mina föräldrar, en snygg bild och sedan gick vi vidare på vår walk of fame. :D Jag tror att jag skulle platsa bra på röda mattan i Hollywood. Jag skulle smälta in bra bland alla världskändisar, det är jag övertygad om. haha


Men på en Nobelmiddag skulle jag förmodligen inte uppskattas...


Jag ser ond ut på denna bilden tycker jag.


JAG HAR FÅTT MIN BÄBIS TILLBAKA

Idag har jag äntligen fått tillbaka min dator, min kära lilla älskling! Jag har i och för sig klarat mig väldigt bra utan den. Men de gånger jag suttit vid en dator har jag saknat min HP Compaq 6510B väldigt mycket, då jag är allergisk mot tröga datorer, och både de stationära hemma är för tröga för mitt tålamod. Tobbes dator fungerar bra visserligen.

Förutom att ha fått tillbaka min dator så jobbade jag ju imorses, tre fjuttiga timmar mellan 6-9. Och det var inga prblem alls att gå upp imorses. Sedan har jag även lekt med Sofia. Och nu ikväll har Tobbe och jag varit en sväng i Hillared för att hjälpa till att sjösätta deras båt. Och nu står vår hemmagjorda pizza i ugnen. Men det borde vara klar nu, mumma!



Seppo, Tobias pappa fick sig ett dopp. Tobbe behövde bara bada benen. Jag var glad att jag slapp gå i det 16 gradiga vattnet.

PARTAJ

Hejochhå! Gårdagen bestod till stor del av jobb, 11.15-20.30. Direkt efter det stack jag iväg på 18års fest hemma hos Mathilda i Hillared. Det var mycket trevligt och roligt må jag säga. Det blev mycket prat, skratt och dans. Kanske lite för mycket äcven av det goda. Men kul, det hade jag. Speciellt när Tobbe, Edvin och jag kom hem till tobias pappa på natten. Edvin gick och l sig och Tobbe och jag satte oss och käkade färska räkor och baguette, här snackar vi lyxig fyllemat. ;) Och från ingenstans fick jag ett skrattanfall. Jag vet inte ens om det hände något kul, men jag hade roligt.

Idag när jag vaknade hade jag redan ställt in mig på att jag skulle vakna bakis. Jag brukar annars ha som metod att försöka bli bakis innan jag går och lägger mig, på så vis sover jag bort det. Men så gjorde jag inte igår, klockan var alldeles för mycket för att invänta ett lite nyktrare tillstånd. Alltså, missuppfatta mig inte fel, jag var inte dyngrak, jag minns hela kvällen och jag kunde ta mig hem själv. Hur som, när jag vaknade imorses så mådde jag bra. Men jag var inte glad för det, jag förstod vad som väntade. Så efter att ha slumrat lite till och från ett tag och kännt hur jag sakta började må sämre så var jag bakis. Uscha! Ett och ett halvt glas proviva bestod min frukost av. Tobias och Edvin tjötade om pizza, och jag kan verkligen inte förstå hur man kan vara sugen på flötmat när man är bakis. Jag ville ha isglass och vattenmelon. :D

Efter frukosten la jag mig i sängen i en timma igen och undrade varför alkohol finns. Men efter att jag till slut tagit mig upp från sängen så mådde jag ganska bra, och Edvin och jag åkte hem till Svenljunga. Där slängde jag mig på soffan framför TVn med en påse ostbågar. Men det hann inte bli allt för länge. Fick laga lite mat, duscha och nu sitter jag på jobbet. Jovars, baksmällan kan slänga sig i väggen, så klen är jag inte så jag blir liggandes en hel dag. DOCK, kommer jag förmodligen känna mig bakis imorgon kanske. Jag tål nog inte att vara uppe för länge. Jag mår helt jkonstigt, typ som att jag är bakis. Och så kan jag må utan att ha druckit en droppe. Lagom kul att man ska upp 5.15 imorgon för att jobba. Men, jag tjänar ju pengar, och det handlar bara om tre timmar imorgon.

Nej, nu är min rast snart slut, back to woooork!

TORSDAG 17 JUNI (igår)

Gårdagen gick fort, och jag hade kul. Vädret var toppen och jag spenderade hela dagen med vänner. Först umgicks jag med Sara i två timmar, och vid 12 mötte jag upp Sofia vid Åhaga och så gick vi och shoppade lite på Nelly Outlet.

Usch, att ha pengar, vara ledig och samtidigt befinna sig i en stad med affärer är ingen bra kombination. Jag shoppade två klänningar på Indiska när jag var med Sara, och sedan köpte jag en topp på Nelly när jag var där med Sofia. Fy! Men jag är nöjd ändå. man får lov att skämma bort sig själv lite. Och jag intalade mig själv att sommarklänningar behöver jag tills jag åker till Cypern, det var en investering. ;)



Denna och den under köpte jag på Indiska.







Och denna köpte jag på Nelly Outlet. Jag har inte det snyggaste till kanske, men när jag är hos tobias har jag inte så mycket att matcha ihop mina nyinköp med. ;)

Efter Sofias och min lilla shoppingtur åkte vi till MAXI och köpt vattenmelon och naturgodis. Sedan åkte vi bort till Kransmossen och satte oss i solen och myste. Underbart!

Och på kvällen var Tobias och jag och tittade på en lägenhet. En trea på Göta. Den var mysig, men det var en del som behövdes göras för att jag skulle trivas. Målas och tapetseras om. Och sedan var den ganska dyr, och i nuläget lär vi egentligen inte behöva en trea, även om det hade varit väldigt skönt att ha. Men vi får leta vidare helt enkelt. Så småningom lär vi nog hitta något som blir bra.


SHOPPINGTUR

Ingen har väl missat att vädret varit kanon idag? Förmodligen inte. Om det finns någon så tycker jag synd om dig. Jag har visserligen inte utnyttjat vädret till fullo. Jag har inte suttit i en solstol med näsan i vädret hela dagen. Det hade jag gärna gjort då jag är en liten soldyrkare. Men jag har spenderat dagen på ett mycket trevligare sätt. Jag har varit i stan och i Knalleland tillsammans med Carro.

Jag köpte bland annat två Sagaformglas till. Jag fick fyra stycken av Basse och Frida i studentpresent, men jag vill ha några fler. Så jag köpte det oranga och turkosa och så bad jag dem beställa hem det gröna och rosa, så förhoppningsvis kan jag köpa dem med.


Visst är de fina? Jag fick även snappsglas i samma serie.

Sedan köpte jag sex stycken assietter till en serie som Tobbe och jag har muggar, skålar och tallrikar av. Assietterna har varit slut varje gång vi tänkt köpa, men idag hade jag tur då en ny leverans precis kommit. Sedan införskaffade jag mig även en ny bh, så jag är nöjd!


ARBETSFÖRMEDLINGEN

De sista dagarana har jag både sett och hört hur alla som tog studenten förra veckan vallfärdat till arbetsförmedlingen. Majoriteten har skrivit in sig och hoppas på att få arbete. Jag har själv funderat på att göra samma sak. Men hela sommaren är full med jobb, och jag vet att det inte kommer ta slut tvärt bara för att sommaren tar slut. Självklart blir det inte lika mycket jobb, men jag har alltid mitt ICA.

Jag har tänkt att ta tag i min egna krage och börja söka jobb till hösten. Eftersom jag förmodligen ska flytta till Borås inom en ganska snar framtid kan det vara bra att ha ett jobb i Borås, så jag slipper åka till Svenljunga. Men, jag kanske inte lyckas få något jobb närmare Borås, så då får jag helt enkelt pendla ett tag.

Men arbetsfömedlingen.. Hm, jag kommer ju inte vara helt arbetslös, och den erfarenheten jag har av arbetsförmedlingen är inte så bra. Men vad vet jag egentligen, jag har ju aldrig själv skrivit in mig där. Något som jag vill ha och gå med i är A-kassan. Eftersom man måste vara med ett år och ha jobbat si och så många timmar/veckor så tänkte jag att det är lika bra att gå med och börja betala nu, så jag kan räkna timmarna i sommar. Men hur går jag med? jag förstår inte riktigt. Fixar man det genom arbetsförmedlingen? Genom facket? Måste man vara med i facket för att kunna få a-kassa? eller hur fungerar allt? Gaaah, det verkar vara krångligt att vara arbetslös, så jag ska inte bli det! Peppar, peppar ta i trä!

LÄGENHETSLETANDE

Hurra! Som jag berättade tidigare så la Tobias och jag ut en annons på blocket igår angående att vi söker en 2:a eller 3:a i Borås. Redan idag fick jag det första samtalet. Det var en trea på ca 85 m2 som ligger i ett mindre hus med kanske fem lägenheter eller något liknande. Det ligger i början av Göta. Så det ligger bra, nära både till stan och MAXI. Det är ett mindre hus med tillgång till trädgård, precis så som vi vill ha det, och det är en trea, vilket hade varit skönt att ha. En två räcker visserligen. På onsdag ska vi och titta på lägenheten. Dock var den ganska dyr i månaden så vi kommer förmodligen tacka nej till den, men titta skadar ju inte. Jag håller tummarna för att vi inte gillar den, för tycker vi om den kan det bli dyrt.

Jag hoppas på att vi får många fler svar och att vi hittar en lägenhet som passar oss som handen i handsken. Men just nu är hoppet på topp! :)

MÅNDAG 14 JUNI

Igår tog Carro, Sarah och jag en liten dagsutflykt ner till Ullared, och det är ju alltid lika trevligt. Dock var det en del folk, men vi lyckades handla en hel del ändå. Jag köpte bland annat en smörgåsgrill, en kavel och fyra linnen. Så jag är nöjd.
När jag kom hem till Tobias igen så la vi ut en annons på blocket om att vi söker lägenhet, så man kan ju hålla tummarna för att många hör av sig och att vi hittar en lägenhet som vi tycker om.

Idag är det möte på jobbet som gäller. Inte så värst kul, men vad ska man göra? Det händer i alla fall något under dagen så att man slipper bli helt förslappad. Och imorgon tog jag på mig att jobba några timmar, även om jag egentligen skulle vara ledig. Men det gällde bara 4 ½ timma så jag kan göra massa saker sedan efter det, plus att blir det lite mer klirr i kassan som jag kan använda till en soffa, ett matbord eller kanske till en resa till.

Nu ska jag slappa lite innan jag åker hem till Svenljunga.

STUDENTEN

jag har kommit bort från det här att blogga nu de sista dagarna, men det har hänt så himla mycket, så jag har liksom inte haft tid. Men nu är jag tillbaka!

JAG HAR TAGIGT STUDENTEN!!

Studentdagen var fantastisk! Började med lite champangefrukost hemma hos Filip och Mattias. Sedan bar det av till skolan där vi hade lite avslutning med alla studenter. Stipedndier delades ut, och vet ni vad? Jag fick ett! Jag fick stipendie för bästa betyg på skolan, fattar ni eller? Jag är en plugghäst! Men jävlar vad jag har kämpat, speciellt detta sista året, skolarbetet har näst intill knäckt mig. Så det var skönt att få belöning för det hårda arbetet. Jag fick ett jätte fint Thomas Sabo halsband med en berlock där det står "Eternity" på. Jag blev väldigt väldigt glad för det. Mycket roligare att få det än pengar tycker jag. Och det bästa var att det var en kortare, tunnare kedja än det jag redan har, och det var perfa då jag velat ha ett sådant.
Sedan blev det brunch. Korv, kötbullar, ägg, baguetter, stekt potatis och massa annat gott. Vi skrev i varandras mössor och bara njöt av stunden. Sedan blev det fotografering och efter det umgicks klassen i klassrummet där betyg delades ut. Sedan blev det kladdkaka med grädde och jordgubbar, muuuummms!Och efter det taggades det till 100, och till slut var det vår tur att springa ut, vilken lycka!
Att åka studentflak var nog bland det roligaste jag gjort, faktiskt. Åh vilken härlig stämning det var, och att jag tappade rösten och fortfarande inte har fått tillbaka den helt var så värt det. Jag njöt!

Efter studentflaket bar det av hemmåt för att andas lite innan släkten kom för lite kalas. Jag fick mycket fina saker. Fick nog sammanlagt fyra berlocker till mitt Thomas Sabo halsband/armband, 4300:-, 100 euro, en cykel och en resa till Cypern. Jag är helnöjd! Resan fick jag av Tobias, är han inte bäst eller? :) Den 4 oktober åker vi till Cypern och gottar oss, jag längtar! Min cykel var skitfin och jag är kanonnöjd med den, jag som ville ha en cykel.
På kvällen är det väl som regel att man ska ut och festa och gärna drick sig redlös. Jag trottsade dock denna norm och stannade hemma. Jag kunde inte prata, halsen skavde, ögonen sved, jag var trött och regnet öste ner så humöret sjönk i botten. Men det gjorde ingenting. Jag hade en kanondag och jag kommer defenitivt komma ihåg min studentdag föralltid, även om den slutade på ett betydligt lugnare sätt än för många andra.



Fler bilder hittar ni på fejjan. Och för er som inte vet vem som är jag på bilden, så är jag tjejern i mitten med the crazy leg.


BALEN BILDER




Vill ni se fler bilder? HÄR finns dom

HAR NI SETT MIN RÖST?

För den är borta. Imorses kunde jag verkligen inte prata. Nu börjar det bli bättre, men det är inte bra. Hoppas på att rösten kommit tillbaka imorgon.

Men vet ni? JAG HAR TAGIT STUDENTEN!! FY FAN VAD JAG ÄR BRA! ;)
Och imorgon kommer det massa bilder, jag looooovar! Och så fick jag stependie, för vad säger jag inte nu. Jag fick också mycket fina presenter, men jag beättar allt imorgon.

Nu ska jag titta på film och gosa med världens bästa Tobias.

JB BAL 2010

Åh, var ska jag börja? Kvällen var fantastisk! Helt jävla underbar! Jag hade så otroligt kul, och många hade kul både med mig och åt mig. Jag tror vissa i klassen, eller alla kanske, har haft en lite skev bild av mig i snart tre år. Men jag kan också skaka rumpa, dricka skumpa och röja. Äntligen har de fått en helhetsbild av the real Sandra Norén. ;) haha

Efter att naglar, hår, smink och klänning var på plats åkte jag till Jesper. Här drack vi lite skumpa och vin. Sedan hämtade bussen oss, då blev det lite mer vin och lite cider och oj så kul vi hade, ialla fall jag. :D
Det regnade när vi skulle gå på "röda mattan", som inte finns. Men vad gjorde väl lite regn? Jag var glad ändå, och kramp i smilemusklerna fick jag allt. Min mamma sa till mig att korten i slutet inte blev så bra för att mitt leende såg väldigt stelt och onaturligt ut. Hur lyckas kändisarna le hela tiden mot alla smattrande blixtrar? Jag förstår inte.

Maten smakade bra. Jag fick tillbaka lite skit ifrån Chirlle. Han sa till mig några gånger att prata mindre och äta, och något med att engelska börjar snart. Jag tror han försökte sig på en immitation av mig. För kors i taket, han åt upp snabbare än mig igår. Det gjorde visserligen alla andra med. Men jag hade så kul så jag han inte med att äta.

Kvällen fortsatte mestadels med dans i alla dess former. Jag hann knappt med att hänga i baren. Det är ett heltidsjobb bara att vara dancing queen så att säga. ;)

Nej, kvällen kan sammanfattas som KANON! Jag skulle kunna gå på bal varje år med mina härliga klasskompisar och annat skönt folk från JB, framförallt lärarna och rektor. Mmmm, jag tror vi har världens bästa rektor, en riktig mysfarbror. Eller ja, jag har inte myst med honom, det vore konstigt, dumt och absoult fel. Elina fick för sig att jag pussade rektorn, men det gjorde jag inte. Vad hon drack som fick henne att hallucinationera vet jag inte, men så klar i huvudet var jag så jag VET att jag INTE pussade rektorn.
Ont i fötterna hade jag, jag grät nästan av smärta när Tobbe hämtade mig inatt. Men jag är glad att jag inte tog av mig skorna. Det var det en tjej som hade gjort, och hon avslutade kvällen på akuten då hon trampade på en glasskärva och fick et djupt jack i foten. Då kan några blåsor och ömma trampdynor vara värt att slippa hoppa på kryckor.

Bilder kommer senare.

FÖRBEREDELSER

Godmorgon godmorgon gott folk! Idag vaknade jag 7.15 och var pigg så jag tänkte först stiga upp då. Men jag tvingade mig själv till att somna om och det gjorde jag. Vaknade istället klockan 10, pigg och utvilad. Lina åkte precis hem härifrån efter att ha varit här och ätit frukost, mysigt. :)

Nu ska jag klistra på lösnaglarna och påbörja förberedelserna inför dagens bal. För tillfället känner jag mig inte så taggad, men det ska nog ändras ju längre tiden går. Vinet står på kylning, och jag ska strax sätta på lite skön musik för att komma in på rätt spår.

Dags för att bli lite plastig, lösnaglarna väntar.

MÅNDAG 7 JUNI

Efter att jag hade varit en väng hos Lina så kilade jag in på ICA och laddade med cashewnötter och chilinötter. Jag hade tänkt sjunka ner i soffan och titta på en av alla de filmer som jag införskaffade mig igår när jag var på Ge-Kås. Men icke! Ett tal skulle skrivas, och det tog sin tid. Men efter lite sammarbete lyckades Chrille, Fredrik och jag få ihop ett fullt dugligt tal till studenten.

Nu är jag trött! Jag ska strax sova, men först måste jag förbereda lite inför morgondagen, då är det bal som gäller! Jagska klippa till och fila mina naglar lite. Min hemska utväxt hjälpte mamma mig att färga över igår, så nu ska jag nog kunna visa mig på balen utan att skämmas. Jag har precis fått klart rensningen av min dator med. Jag har sorterat upp mina kort och brännt ut alla. På onsdag ska den in till skolan för omformatering innan jag får tillbaka den för alltid.

Nej, sängen var det. Nattinatti!

BILDER


Lina och jag solar i underbara Falkenberg. Mmmm, vad jag mår bra av att vara där och få andas lite havsluft.


Innan vi åkte hem från Fbg igår bjöds det på fika. Stuggranne Janne fylld 70 år. Grattis garttis!

SOON IT'S OVER

Helgen är över och studentveckan har börjat, wiihoo! Det innebär bal imorgon och student på fredag, jag är taggad!

I lördags tog Lina och jag bilen ner till Falkenberg för att bättra på brännan. Jag bestämde mig för att arbeta på ryggen, då jag tyckte att denna var några färgskalor ljusare än vad framsidan var. Dock arbetade jag kanske baksidan lite väl bra. Lite röd var jag. Inte sådär ilsket röd som vissa har en tendens till att bli, utan mer rödbrun. Detta har dock lagt sig i en brun färg nu, tummen upp för det! Ansiktet har fått sig en rejäl omgång av solen. I fredags tog det ordentligt borta på kransmossen, och även om jag inte ansträngde mig i lördags för att få färg i ansiktet så fick jag et i alla fall. Det går ju inte direkt gömma det. :D

Idag har jag varit på Torpa Stenhus med historia B klassen. Det vill säga Sofia, Emilia och lärare Lena. Mycigt, trotts att det regnade lite. Nu ska jag försöka skrapa ihop ett tal. Inställningen till detta är inte på topp, tal är inte min grej.

GODNATT

Nu är jag precis hemkommen från Lina. Der var ganska kyligt att cykla. Rosévinet dämpade inte känseln tillräckligt. Eller så drack jag inte tillräckligt för att det skulle verka, så var det nog. Eller det var det.
Lina, Tommy, Fredrik, Magnus och jag har grillat och spelat kort. Lyssnat på musik och skrattat har vi också gjort, åtminstone jag. Det har varit trevligt.

Nu blir det sängen. Imorgon är det Falkenberg som gäller. Nattinatti!

FREDAG 4 JUNI

Idag har varit en härlig dag. Det var fotbollsturnering med skolan på Kransmossen idag. Jag deltog inte. Istället satt jag och njöt av solen. Jag har fått en snygg bonnanränna efter shortsen och röda kinder, göööööött! Nu ska jag cykla iväg och möta LIna på ICA, sedan ska vi cykla upp till henne och grilla med några vänner. Myspys!


Sofia och hennes hund Ebba, som ser en aning rolig ut på denna bild.


Här spelas finalen.


Såhär ser jag ut nu.

Hejdåååå! Ha en bra kväll.

ALMENÄS

Hej och hå! Nu är jag ganska nyss hemkommen från Almenäs. Där har Tobbe, Markus, Carro och jag grillat lite korv och myst. Vädret har varit helt underbart idag, inte ett moln på hela dagen. Mmm, livet är bra härligt!




LÄTT SOM EN FJÄDER

Gäsp! Värst vad jag blev trött och slö. Satte mig i soffan när jag kom hem ifrån jobbet för en timma sedan. Det skulle jag inte gjort. Nu känner jag mig helt förslappad! Ska nog dock göra en liten kraftansträninging och ta mig ut på altanen och njuta av solen lite.

Denna veckan har jag inte varit i skolan en enda dag. Jag ärklar med allt vad skolarbete heter. Förstår ni? Jag är klar med skolan! Ni som inte har tagit studenten kan inte riktigt förstå känslan. Jag känner mig lätt som en fjäder! Inga tvång och ingen press finns längre. Jag har presterat så bra som jag bara kan och nu är jag äntligen klar! För den här gången vill säga. Åh, jag njuter! Samtidigt kan den känns lite tomt emellanåt. Jag kan komma på mig själv att känna mig stressad för att jag inte pluggar. Jag är rädd att jag kommer hamna efter i skolarbetet. Så kommer jag på att det inte finns något jag kan göra, och jag blir alldeles lugn och glad i hela kroppen. Mmmm, livet är bra underbart ibland. :D

Nej, solen var det!

ONSDAG 2 JUNI

Idag har jag spenderat en del av tiden tillsammans med Lina. Jag satte mig på cykeln och trampade iväg till henne. Och för er som inte vet hur långt det är så kan jag säga att det är långt! Haha, nej, men en bit. Vi solade och hade gött!

Jennifer har varit här och provsminkat mig inför balen. Det är roligt att bli sminkad och jag blir lika chockad varje gång jag ser mig själv sminkad, då jag är en sådan människa som kör på naturlig skönhet. ;) Jennifer gjorde en väldigt bra jobb och jog kommer ha en väldigt fin sminkning på balen.

Nu väntar jag på att glöden i grillen ska bli perfekt. Sedan ska jag grilla hamburgare till familjen, mums!


HAPPY DAY

Idag sätts betygen och de låser sig. Nu har jag gjort att jag kunnat för att påverka mina betyg. Och vet ni vad, om jag inte missar något ämne och om jag får det sista MVG som jag hoppas på så kommer jag ha fått MVG i alla utom en kurs under trean. Det insåg jag imorse när jag vaknade. Inte konstigt att jag tyckt att skolan nästan knäckt mig emellanåt. Men nu är det slut! Från och med nu är det jag som väljer när jag ska fortsätta plugga. Och det blir inte till hösten vill jag lova.

Såhär såg jag ut idag när jag åkte från Borås hem till Svenljunga. Klänningen och koftan är två av de saker jag införskaffade igår.



Nu har kläderna åkt av, och jag ska försöka skaffa mig lite bränna.

GRATTIS



Grattis Babybrother!

Idag blir Sebastian 18 år. Kanske dags att sluta kalla honom babybrother? Äh, han kommer ju alltid vara min lillebror, även om han blir stor.


KANONDAG MED SOFIA

Jag har haft en superduper braig dag tillsammans med Sofia! :) Den började redan klockan 9 imorse. Hon kom och hämtade mig hos Tobbe, sedan åkte vi hem till henne i Bollebygd för att gå en liten sväng med hennes hund. Sedan drog vi iväg till Partille, till Allum och shoppade en massa! Jag spenderade 1500:-, phu. Men jag är nöjd.
Fick med mig:
- Två stora sköna koftor, en beige och en vit.
- En klänning i sebramönster typ
- En tröja, typ myströja
- En söt topp
- Lösögonfransar + lim
- Och paket till min bror

Efter shoppingen åkte vi tillbaka till Bollebygd. Vi köpte med oss lite picknick och åkte till en sjö och picknickade på bryggan. Det var vääääldigt mycigt och trevligt. :)



Jordgubbarna var myyyycket goda! MUMS!

Tack för idag Sofia ♥

SÅ JÄVLA DÅLIG!

Tittar på VAKNA! med the voice nu. Och jag vet inte riktigt vad de snackade om,men tror att det var kommande sommarplågor, eller så missuppfattade jag det. Hur som helst, de visade Agnes Nicole Winters låt, ni vet hon från första säsongen av Svenska Hollywoodfruar? Låten är sååååjävla dåååålig! Är det ett skämt eller menar hon allvar med denna låt?


WONDERFUUUL!

Godmorgon godmorgon! Underbart väderutanför fönstret, och det är nog därför jag redan är vaken och pigg.

Jag är inte arg längre, skönt! Men jädrar i mig vad arger jag var en stund igår. Jag fick tag på minst tio personer från ICA igår för att fråga om de kunde jobba tre timmar åt mig, men kunde de det? Nej! Visst, jag förstår att en del inte kan. Jag förstår också att vissa sa att de inte kan för de inte ville, jag är inte dum. Jag själv säger också nej till att jobba ibland, så egentligen var jag inte arg på människorna, utan på situationen. Men men, jag jobbade mina tre timmar och femton minuter och tjänade några hundralappar. Sedan åkte jag till Borås till Tobias. Där grillade vi tillsammans med Carro, Markus, Fredrik och Jennie. Det var gott och trevligt! :) Och tänk så stora vi börjar bli. Om några månader kommer det finnas en liten bäbis med i sällskapet, hur mysigt kommer inte det bli? :)

Igår var jag inte i skolan, och idag ska jag inte titt skolan. Igår var Lina och fikade hos mig länge, det var trevligt. Idag ska jag till Allum och shoppa lite med Sofia, och sedan ska vi sitta och njuta i solen på någon mysig plats och kanske picknicka lite. Livet är wonderfuuuuuuuul! :D