Söndag 27/7

Fy vad mycket folk det var och handlade idag! För mycket! Vi brukar knappt ha något at göra på söndagkvällar. Idag hann vi inte klart med allt vi skulle. Kön var hur lång som helt. Skulle behövt vara minst en till hela kvällen. Men men, den som inte har självscanning får skylla sig själv och stå i kö!

Nu har jag packat lite inför morgondagen. Ska nämligen upp till Bohuslän, Råö, med älsklingen, hans mor, hans syster, och hennes kompis, tror jag. Vi ska till Tobbes mormor och morfars stuga. Var där förra året med, hur mysigt som helst. Kommer bli kul! Tobias mammas kille, Jörgen kommer upp på tisdag med sina barn tror jag, har inte träffat dem, så det ska bli kul. Håller tummarna för kanonväder nu! Måste bli lite brun. Alla har fått färg utom jag som sitter instängd på ICA hela dagarna. Buhu! :(

Skriver jag inget imorgon, så ha det bra! :)

-SANDRA


HOT, HOT, HOT

Ja, det är väl bara förnamnet? Har svettats som en gris idag, bara av att gå lite i lugnt tempo. Man ska ju inte klaga nu när det äntligen är fint väder, men det är förhimla varmt!

Har träffat Sara en liten stund idag, trevligt! Vi var och köpte glass och lite annat smått. Gick en liten bit, hittade en bra plats att stanna och ta det lungt på (i skuggan). Pratat om massa. Skönt, det var länge sedan sist nämligen.

Nu har jag precis duschat, i hopp om att bli lite fräschare. Än så länge är jag det, hyffsat. Men när jag går ner till jobbet nu kommer jg väl bli lika svettig igen. Sådär glansig och äcklig i ansiktet. Om ni kommer och handlar av mig, så ursäkta mig iså fall. :D

-SANDRA

Jobbkommentarer

När man jobbar, speciellt i kassan, så träffar man ju så mycket folk. Både trevliga männiksor och sådana som skulle kunna dra på smilbanden lite mer. Även en del lustiga personer träffar man. Nu de här sista dagarna har jag fått en del kommentarer.

Det var tex en kille, jag skulle tippa på att han var 30-35 (?) som kom fram till mig när jag stod och pysslade med något i självscanningen.
K: sötaste tjejen på ICA.
j: va?
K: ja, du är den sötaste tjejen på ICA. Jag brukar titta på dig när jag är här.
j: (helt paff tittar jag på honom och säger) haha, jaha okej.
Han frågar vad jag heter, hur gammal jag är och om jag har kille. När jag berättar att jag är upptagen säger han
K: Humpf! Typiskt att alla söta tjejer är upptagna! Jaja, du får ha det så bra, så ses vi kanske, hejdå.

Jag hade även en tant som tog tag i armen på mig när jag gick förbi henne. Så sa hom:
- Du har väl jobbat här hela året?
Jag svarar att jag har det och då säger hon:
- Ja, då är det du. Du är alltid så himla glad och trevlig och söt.
Alltid kul att höra att man är trevlig.

Fick även en kommentar av en äldre man. Jag sa:
- Är du här nu igen? (eftersom han varit inne bara ett litet tag innan)
Då svarade han:
- Ja, men denna gången var det bara för att titta på dig.

Haha, det är så kul :D Men det klart, sen finns det många som kastar ut sig mycket skit. Men det är ju inget personligt.

-SANDRA

45-års partaj

   Igår efter jobbet var det bara att skynda sig hem och slänga sig i duschen för att sedan åka till Tobias och gratta hans mor som fyllde 45 år igår. :) Blev blevkalas på kvällen, gäster, god mat och dryck. Men drickandet fick man ta det lungt med. Skulle ju upp och jobba idag, man har sina förpliktelser. Måste säga att det var riktigt trevligt i alla fall. :Fast var död imorse. Blev kanske lite sent igår. Jag var så trött att jag inte märkte att Tobbes klocka ringde och att han gick upp och gjorde sig iordning och så. Han började nämligen jobba innan mig. Men men, alltid skönt att sova!

-SANDRA

Tillökning i säkten. :)

Jag har varit dålig på att uppdatera mig, fy! haha.

Det är nämligen så att släkten utökade i fredags.

Den 18 juli 8.36 föddes Yeray Higuera Linnander, 3245g och 48cm. Min kusin! :D

Grattis Tina och Juanma! :)


Yeray

Min mobil är funnen!

   Den lilla rackaren har äntligen kommit till sin rätta igen :D Kalla mig klumpig och vimsig, men vem är inte det emellan åt? Blev helt plötsligt 800:- rikare när jag hittade den, bara att lämna tillbka den andra. :D

-SANDRA

Ångest..?

"Ångest - känsla av stark oro eller fruktan"

Jag har den sista tiden börjat känna ångest inför att komma tillbaka till skolan. Inte det att jag tycker att sommarlovet varit för kort, att jag varit ledig för lite och så. Visst, det är ett ganska bra tag kvar än innan skolan börjar, men i alla fall. Tänker redan nu på det, och fruktar det. Inte på själva skolarbetet. Konstigt nog tycker jag att de är en av de roligaste anledningarna att komma tillbaka, kalla mig konstig. Ska bli kul att träffa lärare och så med. Det jag har mest ångest inför är att se och träffa alla i klassen igen. Jag vet inte varför. Men jag är på något konstigt sätt rädd för det. Kanske rädd att inte duga, inte räcka till.

Har inte träffat Sharon på hela sommaren, knappt pratat med henne. Känner mig så skyldig att jag inte tagit kontakten, känns som vi inte känner varandra längre. Och jag lägger över skulden på mig! Även om jag vet att det är lika mycket bådas ansvar att hålla kontakten, eller? Jag tror detta kan vara en anledning till min ångest inför skolan. Hon har andra där, men vad har jag? Jo, det finns alltid en som ser mig.

Härom natten kunde jag inte sova fast jag var trött. Jag la mig runt 22.30 för jag skulle upp 5.15 för att jobba. När jag låg där började det kännas som om jag hade en stor tung sten som tryckte på mitt bröst. Som att den försökte tvinga ut något. Och tillslut lyckades den. Där låg jag, ensam, och grät. Länge! Folk som känner mig vet att jag inte brukar gråta. Eller ja, inte inför någon i alla fall. Men jag grät, och jag kunde inte sluta. Ibland tappade jag nästan andan. Jag förstod inte vad det var med mig. Men just då kändes det som att jag mådde så himla dåligt. Jag ville bara ligga och vänta på att ett år skulle gå, så att jag missade hela detta skolåret och sedan fick börja i en ny klass. Till slut lyckades jag samla mig. Och uttröttad med ett värkande bröst somnade jag tillslut.

Om någon av mina klasskompisar läser detta, vilket någon gör, så vill jag inte såra er med detta. Ni ska inte ta det personligt. Men jag kan inte hjälpa hur jag känner, hur jag mår. Och jag vet att det går säkert över när skolan väl börjat, och jag märker att allt inte är så illa.

-SANDRA

Fiske och grillning

   Igår åkte Tobias och jag hem till honom. Och väl där tog vi oss till Såken tillsammans med Daniel. Vi tog lilla tuff-tuff båten ut på sjön och fiskade lite, eller ja, trollade så sättet så vackert heter. Dock utan napp. Sedan åkte vi till vår lilla grillö och grillade korv och satt och pratade ett bra tag. Trevlans trevlans!


Solnedgång över Såken.

Mobilhelvete!

   Jag glömde min mobil hemma i helgen. Ganska skönt visserligen, men när jag kommer hem är den borta. Den finns verkligen INGENSTANS! Jag är nästan helt säker på att jag hade lagt den i köket, men där låg den inte. Vart kan den ha tagit vägen? Jag vill inte anklaga någon för att ha snott den, men man vet ju inte? Det var ju några här i helgen trotts allt. Även om jag betvivlar att någon av dem skulle göra något sådant.

Nu har jag i alla fall köpt en ny. En SonyEricsson T280. Kostade 800:-, så det är inga hightec grejer i den, men kamera och ipod har jag, så bara den går att ringa och smsa med så är jag nöjd. Ska visserligen inte öpnna den än. Ska leta igenom huset två gånger till. Vända upp och ner på varenda vrå. Kommer den inte fram då så får jag väl förlora 800:-. FAN!

Ge mig ditt nummer!? Har inga nu. Men jag har kvar samma, fixade nytt kort idag bara.



-SANDRA

Helg i Falkenberg

   Hej igen på er! Tyst några dagar nu, jag vet. Men har inte haft tillgång till dator i mitt kära Falkenberg. Och det har varit ganska skönt.

Vi kom ner i fredags, hann dock inte göra så mycket för vi kom ner sent, minns inte vad vui gjorde heller för den delen. På lördagen slappade Tobias och jag lite till en början. Sedan cyklade vi in till stan och kollade snabbt. Jag köpte ett par solglasögon, ett par likadana som jag har, fast denna gången blev det ett par svarta. Sedan tog vi cyklarna och cyklade hemmåt, men på vägen stannade vi vid piren, och gick ut på alla stenar som den var gjord av. Ganska långt ute slog vi oss ner i en liten håla. Mest för att slippa den värsta blåsten. Där satt vi i nån timma och solade näsan. Vi cyklade hem till stugan, för att sedan cykla tillbaka till stan och köpa kebab åt mami, papi och oss. gott! Kvällen avslutades med Yatzy och film.

På söndagen ´var det fint, men blåsigt, precis som i lördags. Vi cyklade bort till Boberg och la oss i en håla på stranden där. Sedan blev det tipspromenad på kvällen. Vi gick bara med som support till mamma, pappa, mormor och Jan. :D

Måndag, blå himmel och sol, nästan vindstilla! Skönt! Lite sol blev det, och ett snabbt dopp i havet. För varmt var det inte! Sedan bestämde vi oss för att åka hem, en dag tidigare, men hade lite ärenden hemma att hinna med innan jobbet började igen.

Tack älskling! ♥

-SANDRA

Fredag 18/7

   Pust! Jag är trött! Jobbat idag 6.00-12.15. Helt okej, till och med roligt idag faktiskt. :) Har väl i och för sig inte hänt något speciellt. Eller ja, hjälpte till i frukten lite idag, jag är så duktig.

Nu sitter jag här. har nyss plockat undan i köket, damsugit övervåningen, och vattnat. Snart ska jag laga lite mat till min bror och mig. Det blir inget avancerat inte. Hamburgare eller något liknande, men får riktig mat ikväll så. Sedan ska jag duscha, packa och bege mig till Falkenberg. Där stannar jag till på tisdag tror jag. Ska bli skönt att få komma hemifrån och koppla av några dagar, innan man jobbar igen. Det är tufft att jobba!

-SANDRA

en smabbis!

   Nu blir det ett snabbt inlägg, hinner nömligen inte sitta någon längre stund, ska med en buss om 15 minuter. Hr i alla fall jobbat idag. 6-9.30, plockat varor, och sedan 10.00-15.00, suttit i kassan. Pust, nu är jag förjävla trött, rent ut sagt. Men ska ta bussen till T, sedan åker vi hit igen lite senare. Kan ses som onödigt. Jag skulle kunna vänta här hemma på att han kommer senare, men det orkar jag inte. Vil träffa honom, nu, nu, nu!

-SANDRA

Tisdag 15/7

   Sitter helt själv här hemma, tråkigt. Saknar T, vill att han ska vara här nu, men inte då. :( Ska väl hoppa in i dushen strax, sedan sätta mig framför TV:n lite, innan det är dags för sängen. Får inte bli för sent idag, ska upp 5.15 imorgon, jobbet kallar!

-SANDRA

Små redigeringar

   Nu har jag suttit och försökt pilla lite med designen. Blev inga större skillnader, förutom att jag la in en gammal header igen, dock lite omgjord, paint!!! haha. Har inget bildredigeringsprogram (långt ord) på denna datorn, så man får ta vad man har. :D Har äntligen fått tummen ur röven och ändrat lite i menyn till höger. I och för sig, ska jag vara ärlig har jag inte vetat hur mn gjort, för jag har varit för lat för att ta reda på det. Men nu blev det lite ändring, får se om jag lyckas utveckla det hela någon gång senare. Möjligen när jag får tillbaka min dator. Åh kära HP Compaq 6510b, jag saknar dig!

- SANDRA

Bengtzing duade Kronprinsessan

   I brist på annat läser jag lite på Aftonbladet.se. Igår var det ju, som vissa kanske vet, kronprinsessan Victorias 31-års dag, grattis grattis! Och som vanligt firades den på Solliden på Öland. Och som alltid med publik, artister och dylikt. Och, som varje år är det alltid någon som "duar" kronprinsessan eller någon annan utav kungafamiljen. Och då blir det en massa skriverrier i tidningarna och vett och etikett och dittan och dattan. Är det verkligen så himla hemsk att dua en kunglighet? Tar de illa upp? Visste, det kasnke hör till vett och etikett att göra det, men hela tiden? såg en intervju med Victoria å TV en gång. Då sa reportern "Prinsessan" eller något annat kungligt hela tiden när de skulle tilltala henne. Det får ju det att låta som man pratar om en annan person, och inte den man talar till. Självklart tycker jag att vi ska visa våra kungligheter respekt, men finns det inget annat sätt än att inte få dua dom? Jag menar, de är trotts allt bara männiksor, som du och jag. Dock med lite andra uppgifter i livet.





-SANDRA

Tisdag 15/7

   Tisdag, vilket innebär ledigt för min del, skönt! Dock ledigheten har jag inte sovit bort halva dagen. Gick upp klockan 9.00 för att åka hem från T. Han vr nämligenm och jobbade, och jag orkade inte sitta hos honom till han slutar, skulle inte ha så mycket att göra. Men å andra sidan, vad gör jag nu? Inte ett dyft! Finns inte mer att göra hemma. Jag vill ha något att sysselsätta mig med. Men vad? Får övertalamina föräldrar att skaffa en hund, då finns det ju något att göra i alla fall. :D

-SANDRA

Borde pensionera sig!

   Jag läste precis en artikel om Playboy-mogulen, Hugh Hefner. Ingen intressant läsning direkt. Men hur gammal är gubben egentligen? För gammal för att fortsätta syssla med det han gör, jag tycker att det börjar bli äckligt. Många, speciellt killar, kanske avundas honom, men hallå, han börjar väl bli lite väl gammal? Snart sitter han där i en stol och behöver hjälp med att matas, ska han fortsätta då? I så fall är det vidrigt! Och tjejerna, unga, söta tjejer som har hela livet framför sig, vill de verkligen vara med en gammal gubbe? Undra om det är för pengarnas och kändisskapets skull, eller om det verkligen finns känslor där? Jag skulle aldrig kunna sätta mig i deras situation.

Hef lille, jag tycker att tiden är inne för pension!

-SANDRA

Fiskgratäng

   Nu har jag varit duktig och lagat mat. fiskgratäng med ris var det på dagens meny. Hamnade här nu, mätt och trött. Har jobbat idag. Började klockan 6 vilket betyder att jag måste gå upp 5.15. Det är väl helt ok när man väl vaknat till, och kommit igång att jobba, men när man kommer hem och sätter sig framför TV:n så är man helt slut! 

Men nu ska jag kasta mig in i duschen, i hopp om att piggna till lite, och förhoppningsvis bli lite fräschare. Sedan tar jag bussen till älsklingen! :)

-SANDRA
 

Lördag 12/7

   Mitt mål idag var att städa. Nu ska vi se vad jag har åstadkommit. Slöat både här och vid TV:n. Solat i en timma, och faktiskt städat, visserligen lite, men vadå? Jag sa aldrig hur mycket jag skulle städa. Sedan kom min lilla kusin Jasmine hit. Vi lekte lite, var ute och gungade, gick och köpte glass. Och sedan gick vi till farmor, där hon är för tillfället, eftersom hon egentligen bor i Skåneland. Där lekte vi lite till. Mys! Sedan körde farmor hem mig, i gentjänst att jag sprang in på ICA och köpte kattmat till henne. :D

Nu sitter jag här och väntar på att bror min och Frida ska bli klara med maten. Sitter också och saknar min älskling. :buhuu, vill träffa honom nu! Men det får vänta.  

Dunk dunk hördes det i golvet ovanför mig, det betyder nog att maten är klar. :)

-SANDRA

Åska

   Nu åskar det här. Så det är väl kanske bästa att stänga av datorer och liknande ett tag. Och jag är själv hemma, :/ Hoppas att åskan inte kommer och tar mig!


-SANDRA

Komplex

   Komplex, ja, det har väl alla? Hur "perfekt" utsida man än har från andras synvinkel. Alltid är det något man vill ändra, förbättra eller ta bort. Jag själv har som mindre alltid haft komplex för mina fötter. När man gick i sådär 2:an, 3:an eller något, så började ju fötterna växa, och kroppen hann ju inte riktigt med i samma tempo. Detta händer ju alla barn, men jag var särskilt medveten om detta, och jag hatade mina fötter just då, och i många år framåt. De var stora, klumpiga, äckliga för att jag fick förhårdnader på mina hälar, och inte hade sådana där fina mjuka rosa röda bebis hälar som mina kompisar hade. Det stora minuset med sommrarna, eller nästan ännu värre, badet i skolan, var att man var tvungen att gå med fötterna bara. Nu kunde man ju inte gömma undan dem i ett par sockar. Visst, det var inget jag tänkte på hela tiden, men jag vet att jag skämdes för dessa två kroppsdelar. Till och med när jag blev tillsammans med Tobias så skämdes jag över mina fötter. Det är nog inte förrän nu detta året, alltså från förra sommaren, som jag lärt mig acceptera mina fötter, och ibland till och med tycka att de är fina. :D Visst, jag filar de ofta, för att få de där mjuka hälarna, och jag smörjer in dem, för att få en extra mjukhet. Men vad gör man inte för att känna sig nöjd med sitt yttre?

Ett av mina andra komplex genom åren har varit, som säkert mer än hälften av alla tjejer, mina lår. Alltid har jag velat att de ska vara mindre, smalare. Jag vet att man ibland inte vågat slappna av helt och hållet med benen när man suttit eller tex legat och solat, för då "väller" låren ut åt alla håll och kanter, känns det som. Det finns vissa gånger som man tyckt att de ser smala ut, men så trffar man alltid på någon som har mindre, och då känner man sig stor, och jag vet att jag inte är, och aldrig har varit där. Men hjärnan är knepig ibland. Även detta har jag kommit över, någorlunda. Eftersom jag inte gör något, alltså tränar, för att hålla igång kroppen, så kan jag ju inte klaga på hur kroppen ser ut? Men nu vågar jag slappna av i låren när jag sitter eller ligger på stranden och solar. För det spelar ingen roll hur jag än tränar eller försöker, det kommer alltid finnas mindre lår än mina, men så också många större. Bara att gilla läget. :)

En av de sista, men aksnke värsta komplexen jag haft, var finnar, acne. Jag fick min allra första finne när jag gick i 4:an, inte så kul. Det blev värre med åren. Och i 6:an var det nog ganska illa. När jag kom till 7:an, på skolfotit, minns jag att jag hade lite finnar, men tittar jag tillbaka nu, så hade jag massor. I 8:an blev det nog lite bättre, men i 9:an, när jag skulle åka med på Mogaskolans dagsverke så blev det värre igen. Det var som det bara exploderade i ansiktet, och på ryggen. Jag skämdes över finnarna i ansiktet, och dom kunde jag ju inte dölja, som med dom på ryggen. NJär jag kommit hem från Rumänien med skolan, besökte jag läkare, ich jag fick två olika krämer, en för morgon, en för kväll, + antibiotika som jag skulle äta morgon och kväll i 3 månader. Det tog tid, men tillslut såg jag en förbättring. Min hud var inte lika fet längre, vilket gjorde att jag inte fick så mycket finnar och pormaskar som innan. Jag slutade efter de 3 månaderna, men efter ett tag började det smått komma tillbaka, och vi ringde till läkaren. Jag fick nu en ny kur, fast denna gången skulle jag äta det i 6 månader. Jag slutade i augusti förra året, och sedan dess har jag nästan varit finnfri. Det klart att man får någon då och då, men det får ju nästan alla. Är så himla glad att det finns läkemedel! :)

Nu ska jag sluta tjata. Men kul att få höra vad du har/har haft för komplex. ;P

- SANDRA







Lördag 12/7

   Godmorgon! Eller ja, snarare förmiddag? Har nämligen varit vaken ett bra tag nu, dock utan att hitta på något vettigt. Men vad ska man göra idag tro? Städa lite kasnke, pust. Hm, jag känner inte för någonting just nu, så vi får se vad jag till slut hittar på.

-SANDRA

Snickerskakor

   Ville bara berätta att igårkväll, 22.45 ställde sig T och jag och gjorde snickerskakor, MUMS MUMS! :D

- SANDRA

Grattis älskling!

   GRATTIS ÄLSKLING!! Nu är teoriprovet avklarat. :) Ett steg närmre körkort. Bara uppkörningen kvar. Heja heja, du är bäst! ♥

När Tobias var och gjorde provet passade jag på att kolla lite på stan. Eller först var jag inne på NetonNet med min ipod, för den fungerar inte alls. Men de kunde inte göra något, jag var tvungen att ringa till Appels kundtjänst eller vad det nu var.

När jag går i stan är det nästan omöjligt för mig att komma därifrån tomhänt, och så även idag såklart. Jag brände av lite pengar idag med då, och på vad kan du se här nedan.


torsdag 10/7

   Gick upp vid 8.45 idag. Hade kunnat sova längre, men det känns som man förstör dagen om man sover för länge. Så jag gick upp och satte mig framför TV:n. Tittade bla på "Canada's next top model". Sedan åkte jag med pappa till ICA för att handla. Jag körde! Och lite senare åkte jag med pappa och farfar ner till Falkenberg. Vi skulle lämna av pappa i stugan, som inte orkade vänta tills imorgon när mamma åker ner. Så jag åkte enbart med för att få övningsköra ner, och hjälpa farfar med vägen ut från Skrea och Falkenberg. Vägen ner var ju ingen fara, då körde ju jag. Men när jag åkte hem med farfar var jag lite rädd ett par gånger. Han var ju inte van vid vår superbil, så det gick lite osäkert först. :D

Väl hemma så blev det lite stressigt. Skulle hinna med en buss, och innan det skulle jag duscha, packa, hänga tvätt och stoppa i en ny. Men ja, snabb som jag är, så hann jag med bussen till Tobias. :)

Nu ska jag snart åka med in till Borås för att hämta Tobbes syster, och titta vart det är min lilla älskling ska göra sitt teoriprov imorgon. :) Sedan ska vi hem och mysa med glass.

- SANDRA

Sharon ♥

   Ja, min vän Sharon har ju varit borta ett bra tag nu. Jag börjar sakna henne, det var länge sedan vi sågs. :( Men hon har väl inte tid för mig när hon kommer hem. Pust! Och när hon väl har tid så kommer jag jobba, och när jag har tid så är hon väl med Filip eller någon annan, eller så jobbar hon. Jaja, saknar henne i alla fall! :(  ♥

- SANDRA

Minisemester

   Jaha, då var man hemma igen! Åkte nämligen ner till Falkenberg med älsklingen i måndags. Tog bussen ner, lite drygt. Janne, stuggrannen hämtade oss vid stationen, mycket snällt. :) Vädret var ganska fint, så vi gick ner till stranden och solade, och tog oss ett snabbt dopp i havet. Lite senare på eftermiddagen tog vi cyklarna in till stan och tittade lite snabbt, innan vi gick till "En annan pizzeria" och beställde mat, Tobbe kebebtallrik och jag kebab i pitabröd. Medan vi satt och väntade såg vi hur det mörkande utomhus, och de svarta molnen såg oroväckande ut. När maten var klar tog vi oss till cyklarna och precis då började det regna, inte så mycket till en början, men sedan öppnade himlen sig och det bara öste ner.  När vi väl kommit fram till stugan, fått av oss våra blöta kläder så small det till riktigt ordentligt. Hela vår lilla stuga på 18 km² vibbrerade. Åskan blev inte så långvarig som tur var. Den var över efter att vi ätit vår smaskiga mat. Efter detta promenerade vi upp till ICA och köpte lite mjölk för att sedan göra varm choklad och krypa ner och titta på film. 
  
I tisdags vaknade jag av att jag var kissnödig. Det var nog lite psykiskt, med tanke på att toalettbyggnaden ligger ca. 75 m bort. Men det var bara att pallra sig dit. La mig sedan en stund till jämte Tobias och myste, eftersom vädret ändå inte var så bra. När vi sedan hade ätit frukost och så, så sprak det upp, och solen tittade fram. Då åkte bikinin på i några timmar. Senare på eftermiddagen cyklade vi bort till "Fynda shoppingcenter". eller vad det heter. Där tittade vi lite. Sedan cyklade vi till ICA och köpte lite smått och gått att ha efter maten. Tog upp kasslergryta från frysen som hade blivit över från ett annat tillfälle, smarrigt! Efter maten gick vi ner till stranden och myste lite. Sedan blev det en minigolfmatch som jag förlorade.  :( Och så avslutade vi med film.
  
Regn var det första som vi hörde när vi vaknade idag, en anledning till att ligga kvar extra länge i sängen. Hjälpte T att plugga lite körkortsteori. Städade stugan, duschade, och sedan åkte vi hem. Skönt att komma hemmifrån ett tag, blite lite semester då iaf. :)

- SANDRA

lite av veckan :)

   Håhå jaja! Dålig uppdatering, jag ursäktar! Har inte hänt så mycket i veckan, bara jobb jobb jobb och åter jobb. Eller ja, var på ge-kås i måndags eftermiddag och shoppade lite med mamma, trevligt! Åkte till Tobias efteråt.
   Igår åkte jag till Tobbe efter jobbet. Han, Tobbe, Daniel och jag åkte ut på Såken med tuff tuff båten. Vi stannade intill en liten ö och hoppade iland. Där grillade vi lite korv, badade och hade det trevligt. :) I skymningen tog vi oss hemmåt igen och gick och la oss. Och jag somande gott, och hårt vill jag lova. Tobias hade tydligen varit låg i natt och gått upp och ätit, och sedan hade han varit hög istället och gått upp och tagit insulin. Och detta hade jag inte märkt! Känner mig riktigt hemsk faktiskt. Men tydligen behövde jag sova.
   Idag har jag enbart jobbat. Usch och fy för det när det är fint väder. Jag vill ju vara ute! :(  .. Jobbet har i och för sig varit lite händelserikt. Var först i frysen och plockade i 2 timmar. Sedan har jag varit i kassan hela dagen. Och vid 14.30 någon gång hör jag Peder ropa på mig, och där sitter han på huk, lutad över Rebecka som ligger avsvimmad vid kassan. Hon hade alltså suttit i kassan och bara svimmat av. Hon hade visserligen feber, och misstänkt halsfluss, så hon skulle strax gå hem. Peder och en kund bar ut henne på golvet och la henne där. Hon såg typ gul grön ut och hon var helt okontaktbar. Helt avsvimmad. Vi ringde till ambulansen, så jag gick ut för att möta dem. Hon vaknade inte till under hela tiden, eller ja, började nog lite, när de lyfte upp henne på båren. Uscha, jag var helt skakig. Blev jätte orolig! Hade en stor klump i halsen som egentligen ville ut. Men höll inne  tårarna. Det hela var mycket läskigt! Men jag hoppas hon mår bättre nu. :
  
Det var även en man som stod och pantade burkar i flera timmar. och med flera timmar skojar jag inte. Det var MINST 3 timmar. Och andra sidan, när han kom och skulle få pengar hade han pantat för 1533:-, så alltså nästan 3000 burkar.

- SANDRA