helgen :)

   I fredags morse var det uppstigning som vanligt ungefär, men det var dock ingen vanlig fredag. Mamma och jag tog bussen in till borås, för att sedan klvia på Swebuss 777, till Stockholm. 5 timmar och 15 minuter tog resan, och vi var nu uppe i den stora staden. Som små virriga amatörer tog vi oss till tunnelbanan, lyckades köpa biljett, ta oss till rätt spår, hoppa på tunnelbanan, hoppa av vid rätt station och hitta vårt hotell, Scandic Malmen, på södermalm.
   Efter att ha checkat in på hotellet, kom jonas, min morbro förbi en sväng. han visade oss vart vi kunde hitta närmsta shopping, sedan försvann han iväg till jobbet igen och mamma och jag gick ut och gjorde götgatan osäker. :D 
   Ett par jeans, en t-shirt, en tröja, en sjal, en "klänning"/tunika, ett halsband och 770:- fattigare. Sedan tog vi en pizza, innan vi gick tillbaka till hotellet för att slappa lite, och ladda upp. Vi var ju tvugna att vara pigga och glada på musikalen.
   19.30 satt vi på plats inne på Göta Lejon, som för övrigt låg knappt 100 meter från hotellet. Och nu började det jag väntat på. musikalen Sound of Music, med Pernilla Wahlgren och Tommy Nilsson i huvudrollerna. Den var verkligen SKIIIIIIIT bra! något jag rekommenderar starkt att titta på. :D även om den varade i cirka 2½ timmar blev den aldrig långtråkig. ÅH, vill se den igen! :D haha
   Efter en god nattsömn, och en underbart god hotellfrukost, checkade vi ut från hotellet. Jonas och moster Tina kom och hämtade oss, och tog oss med till Jonas och Olivers lägenhet. Den var SKIIIIIT fin! blev hur avis som helst. det går inte beskriva hur den såg ut, men det var fabtastisk. fast för 8 miljoner lär den väl vara det?
   Mamma och jag kilade ner på stan och shoppade lite till, jag hittade en jacka, och var nu 700:- till fattigare. Vi gick en bit och tittade lite på slottet och regeringen och sådär. Innan vi gick tillbaka till Jonas och Oliver, där vi skulle tillbringa natten.
   På kvällen åt vi libanesiks mat med jonas, oliver tina och juanman, och det var Tina som hade tillagat det. Påminnde lite om tapas, för det var olika små rätter. Men det var gott! :) Efter meten, satt vi och pratade lite, innan vi bestämde oss för att gå på bio, Råttatouille. Biografen var enorm! 1200 platser sa jonas att det nog var. vi satt uppe på balkongen. Filmen var helt okej, fast den hade nog varit roligare på svenska. Efter detta lilla äventyr var klockan mycket och vi gick hem för att krypa till kojs.
   Nästa morgon var det bara att packa ihop sina saker, äta frukost och säga hejdå till oliver. sedan följde tina och jonas oss till centralstationen, och där sa vi hejdå och tackade för denna gång. Nu väntade en drygt 5 timmar bussresa.
   Väl hemma i borås kom pappa och hämtade oss, och då plockade vi upp tobias i hillared och sedan åkte vi hem. Var skönt att få träffa min älskling, det är tufft att vara borta en helg sådär från honom ;) hihi :)

Tack mamma för en underbar helg, du är bäst!

  

Kommentarer
SS-hedern

jadu, 3 dagar ifrån tobias måste väl endå vara rekord länge? :O
haha

2007-10-24 22:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0